Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar adetime 1 hafta var ve benden yumurtlama zamanindaki akinti ancak geldi soğan kuru uyguladim adet bitimi bu nedir sizce

Arkadaslar merhaba. Adetten hemen sonra sogan kurune basladm 14 gundur kullaniyrdm sabah bi baktm adet olmusum boyle bi durumla karsilan oldu mu hic ?

Arkadaslar merhaba. Adetten hemen sonra sogan kurune basladm 14 gundur kullaniyrdm sabah bi baktm adet olmusum boyle bi durumla karsilan oldu mu hic ?

diğer yorumlarda var olan var kürden dolayı canım.
dikkat et kendine. günlerini unutma. az mı yoksa adet kanı gibi mi onu bil.

diğer yorumlarda var olan var kürden dolayı canım.
dikkat et kendine. günlerini unutma. az mı yoksa adet kanı gibi mi onu bil.
Merhaba 2 gün önce beta 8 çıktı bugün 2. N'oluyo anlamıyorum. Doktor pazartesi birdahaki çağırdı. Fikriniz var mı

cnm çok ümitlenme 2 3 defa kan testi yaptır düzenli şekilde 2 kat artarsa bebeiş geliyooooo ama çok az az artarsa kimyasal ya da dış gebelik olabilir. evde yapılan ilk testler de çizgi çıkıyor fakat en doğru sonuç kan testi Ncanb

Kızlar bende kıst falan yok ama sebebsız ınfertılıtem var sgan kuru temız rahımde kıst yapıtor dıyrlar sızce dgrumu ck kararsızım
Slm. Bendede yok canım kist. Korktum oyuzden bunu duyunca 1 gun içtim devam etmedim..

Slm. Bendede yok canım kist. Korktum oyuzden bunu duyunca 1 gun içtim devam etmedim..

Ya bende bı bayana denk geldım burada kıst yaptı bende sakın ıcmeyın falan dedı ama ıcenlerde ısrarla tavsıye edıyor cok kararsızım napsam bılemıyrum brde bır bayan maydonos ve sganı kaynatıp ıcmıs onu yap dedı adet byunca ıc dedı ona da cesret edemedım

Maydanoz dusuk etkisi yapıyor diye duymuştum ben

Slm kizlar.bizde bebek istedigimiz icin korunmayi biraktik. 3.ayda adetim 5 gungecikince doktora gittim gebelik yoktu. Yumurtaligimda kist varmis. Bi hap verdi 21 gunluk haplardan.bu ay hamilelk dusunmeyin dedi. Ben hpi kullniyorum ayni zamanda sogan kurune basladim.ilk gunler mide bulantisindan icemiyordum ama simdi burnumu tutup iciyorm. Kokusu gelmeyince midem bulanmiyo.

Kızlar günaydın Burda yazmıştım kanda beta ilk 8 çıktı sonra 2 dün de pembemsi bi kan geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmiyor. Bi fikir alayım dedim sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…