Fazlası pko canım. yumurtalar çatlamadığı için değer yüksek çıkıyoBenim de 8 cikti evet normalden fazla zarari varmi degerleri dusuk olunca tup.bebek bile zor oluyomus diye okudum ama fazlaliginin ne zararı var bilmiyorum
aminnnnnİnşallah dua edin. Bende size çok dua ediyorum rabbim hepimize yardım etsin
Arkadaslar merhaba. Adetten hemen sonra sogan kurune basladm 14 gundur kullaniyrdm sabah bi baktm adet olmusum boyle bi durumla karsilan oldu mu hic ?
Merhaba 2 gün önce beta 8 çıktı bugün 2. N'oluyo anlamıyorum. Doktor pazartesi birdahaki çağırdı. Fikriniz var mıdiğer yorumlarda var olan var kürden dolayı canım.
dikkat et kendine. günlerini unutma. az mı yoksa adet kanı gibi mi onu bil.
Slm. Bendede yok canım kist. Korktum oyuzden bunu duyunca 1 gun içtim devam etmedim..Kızlar bende kıst falan yok ama sebebsız ınfertılıtem var sgan kuru temız rahımde kıst yapıtor dıyrlar sızce dgrumu ck kararsızım
Sogan kurune baslamadn once 1 ay gecikmisti zaten daha once cok duzenli adetlerim vardi dedim acaba sogan kurunden mi oldudiğer yorumlarda var olan var kürden dolayı canım.
dikkat et kendine. günlerini unutma. az mı yoksa adet kanı gibi mi onu bil.
Canm ümitlenme ama kimyasal gebelik olabilirMerhaba 2 gün önce beta 8 çıktı bugün 2. N'oluyo anlamıyorum. Doktor pazartesi birdahaki çağırdı. Fikriniz var mı
Slm. Bendede yok canım kist. Korktum oyuzden bunu duyunca 1 gun içtim devam etmedim..
Hasta olmazsam ne demek oluyor biliyor Musun canımBenimde 2 hafta önce hcg 8 çıkmıştı 5.gün adet oldum kimyasal gebelikmiş
Maydanoz dusuk etkisi yapıyor diye duymuştum benYa bende bı bayana denk geldım burada kıst yaptı bende sakın ıcmeyın falan dedı ama ıcenlerde ısrarla tavsıye edıyor cok kararsızım napsam bılemıyrum brde bır bayan maydonos ve sganı kaynatıp ıcmıs onu yap dedı adet byunca ıc dedı ona da cesret edemedım
Tsk edrm canimmTebrik ederim tatlım
Maydanoz dusuk etkisi yapıyor diye duymuştum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?