kaç gün var canım adetineKızlar günaydın Burda yazmıştım kanda beta ilk 8 çıktı sonra 2 dün de pembemsi bi kan geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmiyor. Bi fikir alayım dedim sizden
kızlar bende 15 gün soğan kürü yaptım eşime de keçiboynuzu adetime 4 gün var bugün adetimde düzenli değildir ama labaquık erkrn gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün de ayaklarım çok üşüyor sivilcem çıktı a bel ağrım var sorum şu erken gebrlik testi doğru sonuç vermiştir değil mi ilişkiden 5 gün sonrasını tespit ediyor yazıyor adet belirtilerim de başladı uff canım çok sıkıldıkaç gün var canım adetine
Adetim 6 gün geçti canımkaç gün var canım adetine
kan testini ne zamn yapturdın?birde canım yerleşme kanaması olabilir yeni bir oluşum olabilir btklemen lazımAdetim 6 gün geçti canım
Kan Testini ilk 4 gün önce yaptırdım bu arada pko var bende 8 çıktı doktor bidaha çağırdı 2 gün önce yine kan verdim 2 çıktı. Emin olmalıyız pazartesi birdaha kan ver dedi dün pembe bi kan geldi birdaha gelmedikan testini ne zamn yapturdın?birde canım yerleşme kanaması olabilir yeni bir oluşum olabilir btklemen lazım
hmm üzüntüye kapılma ama değer düşünce sanırım kimyasal gebelik oluyor ama inş hamissindir Rabbim hakkında hayırlısini versinKan Testini ilk 4 gün önce yaptırdım bu arada pko var bende 8 çıktı doktor bidaha çağırdı 2 gün önce yine kan verdim 2 çıktı. Emin olmalıyız pazartesi birdaha kan ver dedi dün pembe bi kan geldi birdaha gelmedi
Kizlaaarrr adetin 7 inci gunu sogan kurune basladim daha 15 gun bitmeden adet oldum boyle bi durumla karsilasan oldu mu hic
normalde kaç gün oluyorduAdetim de sadece 2 gun surdu
canım içerkenki vücut değişkenlerini anlatırmısın bize.Benimde 3 aydir cocugum olmuyordu..Kasimin basinda,sogan suyu ictim.Kokusundan rahatsiz oldugum icin, 5 gun icebildim.Ve bu ay hamile oldugimu ogrendimŞiddetle tavsiye ediyorum kizlar
Normalde 5 gun suruyordu canim. Bi de sogana baslamadn once 1 ay geciktinormalde kaç gün oluyordu
bıraktınmıSlm. Bendede yok canım kist. Korktum oyuzden bunu duyunca 1 gun içtim devam etmedim..
bıraktınmıSlm. Bendede yok canım kist. Korktum oyuzden bunu duyunca 1 gun içtim devam etmedim..
Kan Testini ilk 4 gün önce yaptırdım bu arada pko var bende 8 çıktı doktor bidaha çağırdı 2 gün önce yine kan verdim 2 çıktı. Emin olmalıyız pazartesi birdaha kan ver dedi dün pembe bi kan geldi birdaha gelmedi
Evet bıraktımbıraktınmı
Daha gidemedim işteyim canımdurumların nedir canm gttınmı dr. tekrar
Bnde bir degisiklik olmadi cnm.5 gün icebildim zaten..canım içerkenki vücut değişkenlerini anlatırmısın bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?