Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende yaklaşık 5gündür sabah akşam içiyorum ama sabah aç gece yatarken içiyorum anca o zaman vakit buluyorum. o da olur heralde degil mi kizlar?

orta boy soğanı 2 su bardağı suya kabuğuyla yıkayıp 5-8 dk arası kaynatıp ılık sıcak arası çok ılımış olmadan içtim ben
öğle yemeğinden önce birde akşam yemeğinden önde dr ender saraç tarifi öyle.

yalnız başlamadan önce adetim bitti. bittikten tam 7 gün sonra ilk 15 günlük küre başladım. bazıları adetli iken başlamış.

Bendede hem kis hem miyom cikti cok korkuttu beni emar istedi bende hemen soğan kürune başladim persembe emarim var ve bugun soğanin 9.gunu kahverengi bi leke gördum adet olacak gibi belirtiler var acaba sogan kürunden mi bilen var mi? Birde hamile kalmama engel olur mu miyom ve kisler cok korkuyorum

Canim benimde 15 gun bitmedn leke gordum cok agrim vardi hatta ilk gun adet oldum gibi daha sonra lekenlenme oldu

Ben adetimden 2 gun sonra başladum bugun 9.gun 19 unda bitiyo ama benim emar cektirmem gerekiyo o yüzden cocuk icin bi sonraki adetimden sonra olsun istiyorum...yani diger adetimden sonra yinemi soğana başlamaliyim?yumurtlama dönemine mi denk gelmeli anlayamadim ben birdaha icmeyi dusunmuyordum ne yapmaliyim?

Canm eğer kist ve myom varsa gebelik oluşmaz zaten bu ay temizler Dr kontrol yapar ilaç verebilir atamadiysan ilerleyen aylar olur inşallah istersen giren ay adet ten önce 5 gün daha yapıyorsun diye biliyorum

Bende bu ay bu soğan kürüne başlamak istiyorum ama nasıl yapılır tam bilmiyorum

Benim yumurtlama ilgili bir sorun yok şükür......

Sadece gebe kalamiyorumdur bende birde bu kuru denemek istiyorum

Ama kafam çok karıştı
Şimdi adetin ilk günü basliyacam
Yoksa bitince mi
15 gün yapıp ara mi verecek
Yada daha sonra yine bir 15 gün daha mı yapacağım

Allah rızası için birisi bana yardım edebilir mi

Kızlar bende soğan suyuna başladm bugun 6. Günüm içiorm da 15 gün denilior tarifte birde bitince geri ne zaman başlıorsn bir defa mı yapıorz her ay mı yapıorz bunu bende pko var kızlar ne yaptıysam 3 yıldır çoçuğum olmadı en son 2 negatif tüp bebek yapıldı oda olmadı işte kısmet bakalm soğan küründen sonra inş pozitif sonuçlar görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…