Evet bıraktım. Bu konuda bi iradeli davranamadim.sen devam ediyrmsn
HAYIR kahverengi kabuk soyulup 4 e bölünecek canımKızlar soğan kabuğuyla birlikte mi yapılıyor
orta boy soğanı 2 su bardağı suya kabuğuyla yıkayıp 5-8 dk arası kaynatıp ılık sıcak arası çok ılımış olmadan içtim ben
öğle yemeğinden önce birde akşam yemeğinden önde dr ender saraç tarifi öyle.
Canim benimde 15 gun bitmedn leke gordum cok agrim vardi hatta ilk gun adet oldum gibi daha sonra lekenlenme olduBendede hem kis hem miyom cikti cok korkuttu beni emar istedi bende hemen soğan kürune başladim persembe emarim var ve bugun soğanin 9.gunu kahverengi bi leke gördum adet olacak gibi belirtiler var acaba sogan kürunden mi bilen var mi? Birde hamile kalmama engel olur mu miyom ve kisler cok korkuyorum
Evet benimde sırtimda bacaklarimda agri oluyoinsallah işe yaradigi icindir.sizce miyom ve kislerde işe yarar mi?tsk ediyorumCanim benimde 15 gun bitmedn leke gordum cok agrim vardi hatta ilk gun adet oldum gibi daha sonra lekenlenme oldu
Cok ii oldugunu duydum insallah faydasini gorursunzEvet benimde sırtimda bacaklarimda agri oluyoinsallah işe yaradigi icindir.sizce miyom ve kislerde işe yarar mi?tsk ediyorum
İnşallah☺tşk ediyorum devamindan haberdar ederim.Cok ii oldugunu duydum insallah faydasini gorursunz
Peki haberlerini bekliyorumİnşallah☺tşk ediyorum devamindan haberdar ederim.
Canm eğer kist ve myom varsa gebelik oluşmaz zaten bu ay temizler Dr kontrol yapar ilaç verebilir atamadiysan ilerleyen aylar olur inşallah istersen giren ay adet ten önce 5 gün daha yapıyorsun diye biliyorumBen adetimden 2 gun sonra başladum bugun 9.gun 19 unda bitiyo ama benim emar cektirmem gerekiyo o yüzden cocuk icin bi sonraki adetimden sonra olsun istiyorum...yani diger adetimden sonra yinemi soğana başlamaliyim?yumurtlama dönemine mi denk gelmeli anlayamadim ben birdaha icmeyi dusunmuyordum ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?