adetin bittikten 2 gün snra başlıyorsun 15 gün boyunca sabah akşam aç karna içiyorsun,2.kürüde diger adetine 10 gün kala 5 gün yada 1 hafta yapıp içiyorsun yine sabah akşamBende bu ay bu soğan kürüne başlamak istiyorum ama nasıl yapılır tam bilmiyorum
Benim yumurtlama ilgili bir sorun yok şükür......
Sadece gebe kalamiyorumdur bende birde bu kuru denemek istiyorum
Ama kafam çok karıştı
Şimdi adetin ilk günü basliyacam
Yoksa bitince mi
15 gün yapıp ara mi verecek
Yada daha sonra yine bir 15 gün daha mı yapacağım
Allah rızası için birisi bana yardım edebilir mi
Acele etme bekle istersen canm ama ümitlenme de insan çok üzülüyor Rabbim yardımcımız olsun inşallahBugun adet gunumdu olmadim testte yaptim negatif
Kişiden kişiye değişiyor canm istersen incir kürü de yap senMerhaba arkadaslar , siteyi bayadir takip ediyorum ama yeni uyeyim. Ben asilama tedavisi oldum 1 kez ama tutmadi , dun hastalandim ve buay sogan kurunu denemek istiyorum yalniz anlamadigim bu kur ilk ay degilde ikinci aymi etkili oluyor ? Belki bununla ilgili birseyler yazilmistir ama butun sayfalari okuyamadim bilgisi olan varsa ve bilgilendirirseniz cok sevinirim
Allah gönlüne göre versin inş en kısa sürede hamiş olursun sende,yapıldıgı ayda hamile kalanlar var bir sonraki ayda ,kesin birşey söylemek cok dogru olmazMerhaba arkadaslar , siteyi bayadir takip ediyorum ama yeni uyeyim. Ben asilama tedavisi oldum 1 kez ama tutmadi , dun hastalandim ve buay sogan kurunu denemek istiyorum yalniz anlamadigim bu kur ilk ay degilde ikinci aymi etkili oluyor ? Belki bununla ilgili birseyler yazilmistir ama butun sayfalari okuyamadim bilgisi olan varsa ve bilgilendirirseniz cok sevinirim
Canm soğan kürü yumurtlama yı erken tarihe çekiyor incir kürü daha mantikli yumurta nın kalitesini arttırır ümidini kesme görümcemin de yumurta si kalitesiz miş eşinde de sıkıntı var mış ama 3 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmış ve şimdi 3.cü bebişi oldu ümidini kesme Allah yardımcımız olsun inşallahBende reglymin 7. Gunu sogan kurune baslayip bitiminde incir kuru yapayim diyorum 21 gun yapiliyormus sonrasinda da eger olmassa bir sonraki ay reglime 10 gun kala 5 6 gun yine sogan kuru yapip bir denicem aslinda yemek te mantikli belki oyle yaparim bende
Bekle bakalım canm hayırlısı olsun ilerleyen günler tekrar tahlil yaparsınBenimde sat 18 kasımdı 15 inde olmam gerekiyordu olmadim goguslerimde hiç acıda yok dun aksam turuncumsu birsey geldi ama 2 gundur.testte negatif baskada gelen giden yok agrimda yok gibi öne cekiyorsa yumurtlamayı olmam gerekmiyormu yorum lütfen
Selam kızlar yarın mens olmam gerekiyor ama 10 gün önce den göğsümde ateş basması belimde yanma ara sıra sancı olurdu ama şimdi ara sıra hafif sancı giriyor göğsümde hassasiyet var acaba hamile miyim dir ümitlenmek istemiyorum ama kurt düştü sizce hamile miyim dir
Benimde sat 18 kasımdı 15 inde olmam gerekiyordu olmadim goguslerimde hiç acıda yok dun aksam turuncumsu birsey geldi ama 2 gundur.testte negatif baskada gelen giden yok agrimda yok gibi öne cekiyorsa yumurtlamayı olmam gerekmiyormu yorum lütfen
İnşallah canmHamile olup olmadığını bilemeyiz ama inşallah hamilesindir canım
Evet yapılıyor canmKızlar soğan ile incir kürünü aynı anda yapılıyor mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?