Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Mrb. İlk 15 gün içerken korunuyor Musun peki. Yumurtlamaya geliyor çünkü.

Çok ağrılı bir sekilde adet oldum öluyorum sandim soguk ter döktum sabah sabah neden boyle oldu acaba 2 gun gecikti sol bacagim agridi cok fazla birde

Gecikince bende oyle.dusundum canim ama enfeksiyonun sogan suyu kullanirken gecmesi gerekmiyormuağrim cok fazla

Bu konuda bilgilendirir misiniz adetlerim duzenli yinede kullanmalimiyim? Adetin 7inci gunu baslanip 15 gun sabah aksam kullanip birakcak miyim? Bu sekilde olursa yumurtlamaya denk geliyor zarari olmazmi? Ve adet duzenimi bozarmi :/

Incir kurune sogan kurunden sonra baslaniyor diye biliyorum ben incir yumurtanin catlamasi icin ama 7.gunde baslayip 15 gun kullaninca zaten yumurta o donemlerde catliyo benim tam oturtamadim kafamda

5.günüm bugun
Brz akıntım fazlalaştı
Yumurtam çatladı sanıyorum test yapıyorum henüz çatlamamış görünüyor
Bakalım bekliyorum

Bende yarin baslican reglimin 7. Gunu yarin , benden onde gidenlerin guzel haberlerini bekliyorum hepimize moral olun :)

Bu konuda bilgilendirir misiniz adetlerim duzenli yinede kullanmalimiyim? Adetin 7inci gunu baslanip 15 gun sabah aksam kullanip birakcak miyim? Bu sekilde olursa yumurtlamaya denk geliyor zarari olmazmi? Ve adet duzenimi bozarmi :/
Evet sabah aksam iciliyor yumurtlamaya bir zarari yok adet duzeninde 1 2 gun falan aksatabiliyor

Soğan kürümün 14. gününden selamlar.
Ne bir akıntı ne bir yan etki hiçbşi olmadı.
Şuan beklemekten başka bir işimiz yok.
(Mide ekşimesi var tek))))

Ben çok fazla oldum bu ay okadar faydasini okumasam bana hic yaramadi daha kötü yaptı diyecegim hem agrili hem cok oldum temizledimi ne oldu anlamadim bu ay da buhar banyosumu yapsam

Selam kizlar benimde bugun sogan kurun 10.gunum ve az once ovulasyon testi yaptim sonuc positif ve benimde kullandimin 3.gunu akintim cogaldi ve ilk defa yumurtladimi hissediyorum kasiklarim oyle agriyorki ins bu ay tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…