- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Mrb. İlk 15 gün içerken korunuyor Musun peki. Yumurtlamaya geliyor çünkü.adetin bittikten 2 gün snra başlıyorsun 15 gün boyunca sabah akşam aç karna içiyorsun,2.kürüde diger adetine 10 gün kala 5 gün yada 1 hafta yapıp içiyorsun yine sabah akşamben eylül ayında yapmıştım 15 gün ,ekimde hamile kaldım,Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayır canm korunmuyor sunMrb. İlk 15 gün içerken korunuyor Musun peki. Yumurtlamaya geliyor çünkü.
Enfeksiyon yada kimyasal gebelik geçirmiş sın canmÇok ağrılı bir sekilde adet oldum öluyorum sandim soguk ter döktum sabah sabah neden boyle oldu acaba 2 gun gecikti sol bacagim agridi cok fazla birde
Hm o zaman kimyasal gebelik canm Rabbim şifa nı versin inşallah çok zor beklemek isteyerek acaba bu ay mi diyerek beklemekGecikince bende oyle.dusundum canim ama enfeksiyonun sogan suyu kullanirken gecmesi gerekmiyormuağrim cok fazla
Ben korunmadım acıkcası zaten o ayda hamile kalmadım, kürü yaparken korunun vs herhangi birşey yapın demiyorMrb. İlk 15 gün içerken korunuyor Musun peki. Yumurtlamaya geliyor çünkü.
Evet sabah aksam iciliyor yumurtlamaya bir zarari yok adet duzeninde 1 2 gun falan aksatabiliyorBu konuda bilgilendirir misiniz adetlerim duzenli yinede kullanmalimiyim? Adetin 7inci gunu baslanip 15 gun sabah aksam kullanip birakcak miyim? Bu sekilde olursa yumurtlamaya denk geliyor zarari olmazmi? Ve adet duzenimi bozarmi :/
Adetin kaçıncı günündesinSelam kizlar benimde bugun sogan kurun 10.gunum ve az once ovulasyon testi yaptim sonuc positif ve benimde kullandimin 3.gunu akintim cogaldi ve ilk defa yumurtladimi hissediyorum kasiklarim oyle agriyorki ins bu ay tutar.
19.gunumdeyim cnmAdetin kaçıncı günündesin
Hasankeyf seni tanıdım bu konuyu ilk acansin en son hamileydim doğum yaptinmiAdetin kaçıncı günündesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?