Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar şükürler olsun çift çizgiyi gördüm hamileyim Rabbim tüm isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin

Hayat çok sevindim canım hayırlı olsun kendine çok dikkat et inşallah hayırlısı ile de Allah kucağına almayı nasip etsin

Hayatcim bu arada tam olarak nasi bi yol izledin paylasirmisin ben daha basindayim yararlanirim belki :)
Canm ben
Hayatcim bu arada tam olarak nasi bi yol izledin paylasirmisin ben daha basindayim yararlanirim belki :)
Canm enfeksiyon var diye soğan kürü yaptım olmadı Dr gittim hamile kalırsın dedi yine olmadı bir arkadasın da olmuyor du takmadım oldu dedi bende yorulmuştum bende düşünmedim günlere dikkat ettim ve Elhamdulillah oldu

Yok canim dogru yapiyosun kabuklu yaparsan mikrop kapma ihtimali var sirkeli suya falan koyman lazim onceden ibrahim saracoglu kabuksuz yapiyor bende oyle yapiyorum bugun 10.gunum

Şimdi kabuklu içtim ama tadı çok kötü neyse canım çok teşekkür ederim akşam kabuksuz yaparım artık :)

Selam kizlar benimde bugun sogan kurun 10.gunum ve az once ovulasyon testi yaptim sonuc positif ve benimde kullandimin 3.gunu akintim cogaldi ve ilk defa yumurtladimi hissediyorum kasiklarim oyle agriyorki ins bu ay tutar.
inş. canım hepimizin tutsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…