- 22 Ekim 2016
- 206
- 69
- 18
Yumurtanın catlamadgnı nerden anladnz5.günüm bugun
Brz akıntım fazlalaştı
Yumurtam çatladı sanıyorum test yapıyorum henüz çatlamamış görünüyor
Bakalım bekliyorum
Kızlar şükürler olsun çift çizgiyi gördüm hamileyim Rabbim tüm isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin
Allah razı olsun canm amin inşallah Rabbim sanada nasip etsin güzelimHayat çok sevindim canım hayırlı olsun kendine çok dikkat et inşallah hayırlısı ile de Allah kucağına almayı nasip etsin
karıştırdın cnmHasankeyf seni tanıdım bu konuyu ilk acansin en son hamileydim doğum yaptinmi
ay canım çok sevindim senin adina Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sen sogan kürü sayesinde mi hamile kaldiKızlar şükürler olsun çift çizgiyi gördüm hamileyim Rabbim tüm isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin
Evet karistirmisim :)karıştırdın cnm
Amin inşallah canm amin inşallah Rabbim size de nasip etsin inşallahHayat_46 canim cok sevindim allah tamamina erdirsin hayirlisiyla kucaginiza alin darisi basimiza
Canm benHayatcim bu arada tam olarak nasi bi yol izledin paylasirmisin ben daha basindayim yararlanirim belki :)
Canm enfeksiyon var diye soğan kürü yaptım olmadı Dr gittim hamile kalırsın dedi yine olmadı bir arkadasın da olmuyor du takmadım oldu dedi bende yorulmuştum bende düşünmedim günlere dikkat ettim ve Elhamdulillah olduHayatcim bu arada tam olarak nasi bi yol izledin paylasirmisin ben daha basindayim yararlanirim belki :)
Amin inşallah canm Hayır ben soğan kürünü yaptık dan sonra 2 ay geçti olmadı takmadım oldu Allahın izni ileay canım çok sevindim senin adina Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin sen sogan kürü sayesinde mi hamile kaldi
Sogan kurunu bi kez 15 gun mu yaptin cnm bi de kabuklariyla mi yapilio kürAmin inşallah canm Hayır ben soğan kürünü yaptık dan sonra 2 ay geçti olmadı takmadım oldu Allahın izni ile
Yaptigin ay mi hamile kaldin cnmKabukları ile canm 11 gün yapabildim
Yaptigin ay mi hamile kaldin cnm[
Hayır canm ekimde yaptım aralık da hamileyimYaptigin ay mi hamile kaldin cnm
Yok canim dogru yapiyosun kabuklu yaparsan mikrop kapma ihtimali var sirkeli suya falan koyman lazim onceden ibrahim saracoglu kabuksuz yapiyor bende oyle yapiyorum bugun 10.gunumYa kızlar ben kabuğunu soyup yaptım hep yanlış mı yaptım yani
Yok canim dogru yapiyosun kabuklu yaparsan mikrop kapma ihtimali var sirkeli suya falan koyman lazim onceden ibrahim saracoglu kabuksuz yapiyor bende oyle yapiyorum bugun 10.gunum
inş. canım hepimizin tutsun inşallah.Selam kizlar benimde bugun sogan kurun 10.gunum ve az once ovulasyon testi yaptim sonuc positif ve benimde kullandimin 3.gunu akintim cogaldi ve ilk defa yumurtladimi hissediyorum kasiklarim oyle agriyorki ins bu ay tutar.
hayat 46 çok sevindim benimde son günüm soğan kürümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?