Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende sabah ilk kez ictim kabuksuz yaptim bende tadi fenaa ama gittigi yere kadar gidicem bu arada guzel haberler moral oluyor :)

hayat 46 çok sevindim benimde son günüm soğan kürümde.
Bize dua et olur mu belirtin oldumu hiç
Ederim inşallah canm evet oldu goguslerimde hassasiyet normalde günler önce si belimde ağrı olurdu sıcak basması olmadı ilk günler belimde kalcama ağrı giriyordu kısa süreli vücudum da sivilce çıktı

Bende burnumu tutup ictim :))) ovulasyon testinicin gebelik testi gibi kitler var onu alip her aksam idrarinla yapiyosun ilk cizgi normal 2. Cizgi koyulasinca yumurtan catladi demek oluo soraki 24 48 saat verimli zaman

Ederim inşallah canm evet oldu goguslerimde hassasiyet normalde günler önce si belimde ağrı olurdu sıcak basması olmadı ilk günler belimde kalcama ağrı giriyordu kısa süreli vücudum da sivilce çıktı
çok sağol canımcımmm şuan bende belirti yok 2 tanecik sivilcem var. mide ekşimesi var o kadar. 7 gün kaldı hayırlısıyla inşallah bizde senin gbi güzel haberler alırız

Bugun de benim sogan kurun 11.gunu ve dun ovu testi yaptim sonuc postifti ve degerlendirdik ins tutar bakalim sogan kurun hamilelige faydasi olacakmi bilmem ama baska seylerdr faydasini gordum mesela saclarim asiri cok dokulurdu yaptimdan belli dokulmuyor herkese tavsiye ederim mutlaka 6 ayda bir yapin

Bir yerde kabuklariyla haslayin asil faydasi orda yaziyor bir yerde soyun yaziyor zaten zar zor iciyorum bide hatali yapmiyim ya ben soyuyorum cunku bide sabah sorkeye at beklet onunla ugrascak vaktim yok

Bir yerde kabuklariyla haslayin asil faydasi orda yaziyor bir yerde soyun yaziyor zaten zar zor iciyorum bide hatali yapmiyim ya ben soyuyorum cunku bide sabah sorkeye at beklet onunla ugrascak vaktim yok
yok canım sen bildiğin gibi yhap ben bazen ben soydum Saraçoğlu da soyarak yaptı zaten. Zaman zaten ksııtlı.

Gerçekten mi saçlara iyi geldiği mi oluyormuş

Bu arada mutlaka bi akintiniz oldumu ben 3. Gundeyim ama ole asiri anormal disi bi durumum yok suan da yanlismi uyguluyorum ya

kızlarönce 2 bardak suyu kaynatıp sonra kabuklarıyla soganı bes dkmı kaynatıosnz.bıde sabah akşam aç mı içiyorsunuz

Bu arada mutlaka bi akintiniz oldumu ben 3. Gundeyim ama ole asiri anormal disi bi durumum yok suan da yanlismi uyguluyorum ya
bende de aşırı bır akıntı olmadı 9.gündeyim
kızlarönce 2 bardak suyu kaynatıp sonra kabuklarıyla soganı bes dkmı kaynatıosnz.bıde sabah akşam aç mı içiyorsunuz
suyu kaynatıp ince kabugu soyup 4 e bölüp 5 dak daha kaynatıyorum sabah akşam aç iken içiyorum
9.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…