Ederim inşallah canm evet oldu goguslerimde hassasiyet normalde günler önce si belimde ağrı olurdu sıcak basması olmadı ilk günler belimde kalcama ağrı giriyordu kısa süreli vücudum da sivilce çıktıhayat 46 çok sevindim benimde son günüm soğan kürümde.
Bize dua et olur mu belirtin oldumu hiç
ovulasyon testi ileYumurtanın catlamadgnı nerden anladnz
Ovulasyon testi nasıl yaplyorovulasyon testi ile
çok sağol canımcımmm şuan bende belirti yok 2 tanecik sivilcem var. mide ekşimesi var o kadar. 7 gün kaldı hayırlısıyla inşallah bizde senin gbi güzel haberler alırızEderim inşallah canm evet oldu goguslerimde hassasiyet normalde günler önce si belimde ağrı olurdu sıcak basması olmadı ilk günler belimde kalcama ağrı giriyordu kısa süreli vücudum da sivilce çıktı
yok canım sen bildiğin gibi yhap ben bazen ben soydum Saraçoğlu da soyarak yaptı zaten. Zaman zaten ksııtlı.Bir yerde kabuklariyla haslayin asil faydasi orda yaziyor bir yerde soyun yaziyor zaten zar zor iciyorum bide hatali yapmiyim ya ben soyuyorum cunku bide sabah sorkeye at beklet onunla ugrascak vaktim yok
İnşallah canım HayırlısıylaSaol canim senin guzel haberlerini bekliyorum:)
Gerçekten mi saçlara iyi geldiği mi oluyormuşBugun de benim sogan kurun 11.gunu ve dun ovu testi yaptim sonuc postifti ve degerlendirdik ins tutar bakalim sogan kurun hamilelige faydasi olacakmi bilmem ama baska seylerdr faydasini gordum mesela saclarim asiri cok dokulurdu yaptimdan belli dokulmuyor herkese tavsiye ederim mutlaka 6 ayda bir yapin
Evet canim benim saclarim asiri dokulurdu dr bile gittim hatta cok sampuan kullandim sogan kurunu kullaninca cok cok az dokuluyor her 6 ayda yapacam insGerçekten mi saçlara iyi geldiği mi oluyormuş
Ben güzel ben de denemek isterim.bir taşla 2 kuş:)Evet canim benim saclarim asiri dokulurdu dr bile gittim hatta cok sampuan kullandim sogan kurunu kullaninca cok cok az dokuluyor her 6 ayda yapacam ins
bende de aşırı bır akıntı olmadı 9.gündeyimBu arada mutlaka bi akintiniz oldumu ben 3. Gundeyim ama ole asiri anormal disi bi durumum yok suan da yanlismi uyguluyorum ya
suyu kaynatıp ince kabugu soyup 4 e bölüp 5 dak daha kaynatıyorum sabah akşam aç iken içiyorumkızlarönce 2 bardak suyu kaynatıp sonra kabuklarıyla soganı bes dkmı kaynatıosnz.bıde sabah akşam aç mı içiyorsunuz
saol cnm. inş güzel haberlerini alırız.bende de aşırı bır akıntı olmadı 9.gündeyim
suyu kaynatıp ince kabugu soyup 4 e bölüp 5 dak daha kaynatıyorum sabah akşam aç iken içiyorum
9.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?