Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar bende bir yıldır bebek istiyoruz iki aydır klomen tedavisi oldum geçen ay bir yumurta çatladı ama tutmadı bu ayda büyüyen yumurta yok o kadsr üzüldüm ki gezerken bu konuyu gördüm ne zaman başlanıcak küre açmı tok mu kaç gün bide kilo problemim de var vermeye yardımcı olur mu çok soru sordum galiba bide incir kürü demişsiniz o nedir nasıl uygulanıyor

Canim gunde 2 defa sabah aksam tok karnina 1 orta boy sogani soyup 4 de bolup onceden kaynamis iki bardak suyum icine koyacaksin 5 dk kaynadiktan sonra ilidiktan sonra ic yemekten 10 dk once tam 15 gun ara vermeden yapacaksin ama adetin bitiminden 2 gun sonra basla yumurtlama gunune denk gelsin canlandirsin benim 13.gunum bugun ins olur bebegin

Çok teşekkür ederim canm inşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Ben bugun tamamladim canim adetime daha 9 gun var dun biraz kasiklarim agridi adet olacakmisim gibi oldu gecti simdilik tam bir belirtim yok

Ayy bitirenleri tebrik ediyorum bitirmek bile bi asama bence benim daha cok var yarin sogan kurunn 7. Gunu dr kontrolune gidicem yumurtalarimin durumuna bakicak bakalim neler oluyor

Arkadaslar selam bugun sabah dr kontrolune gittim reglmin 13.gunundeyim 18 mm olmus yumurtam sogan suyuna ek hic bise yapmadim bu ay bakalim neler olucak sogan kurum bitince incire baslicam olmassa bidahaki aya kismet..

Mrb kızlar bende soğan kürü yapıyorum bugün 2 günüm pko var 2.5 yıllık evliyim hiç korunmasına inş faydası görürüz hepimiz bende adet bittikten 2 gün sonra yaptım bide farklı diyenler var o nasıl oluyor Saraçoğlu dinledim hep adet bitiminden 2 gün sonra diyor ama bende öyle yaptım...

cnm bende öyle yaptım bugun 13.gunum
yumurtlama dönemım bıttı ama akıntı dvm edıyor o dönemdeki gibi bendeki tek fark bu oldu
inşallah faydası olur hepımze

Bende reglimin 7. Gunu basladim zaten eger yumurtalara faydali olsun diye yapiliosa bence adetin 6. 7. Gunu baslamak lazim yoksa yumurtlama zamani kacar

Canlarr 2 gun vardı adetıme bugun aşıro ağrım var ama adetım gelmıyo nolur gelmesin...
Soğan kürü gecıktıtmış adetı bnmkını de one ala c ak sanırım. Gorenler dua etsın

Arkadaşlar merhaba öncelikle inşlh hepimiz tez vakitte bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Ben 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle ugrasiyorum 2 negatif aşilamam,2 negatif tüp bebeğim var.Bende denesemmiki soğan kürünü,var mı benim gibi olupta sogan suyuyla hamile kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…