Bırgun nıyetlıydım ıkı gunde ustuste içmedim rahatsızdım. Yan etkısı olmadı kanama falan da olmadı. Mıdem ekşidi çok ılk defa goğslerımm acıdı belım çok ağrıdı çkk ümitliydim ama adt oldum aşırıbderecede ağrım var.Canim uzulme herseyin hayirlisi sagon kurunu tam 15 gun kullandinmi bende ictim bu ay 15 gun adetime 6 gun var bakalim hayirlisi
Ayy bende korktum simdi valla bakalim benimkide oyle olacakmiBırgun nıyetlıydım ıkı gunde ustuste içmedim rahatsızdım. Yan etkısı olmadı kanama falan da olmadı. Mıdem ekşidi çok ılk defa goğslerımm acıdı belım çok ağrıdı çkk ümitliydim ama adt oldum aşırıbderecede ağrım var.
Nedir anlamadımm normlde yarım saat once agrır sonra adtm gelırdı bırgun once agrı basladı ertesı gungeldi korkuyorunmmmmm
Ins bebisine vesile oljr canim herkesin bunyesi farkliAyy bende korktum simdi valla bakalim benimkide oyle olacakmi
Tamamlamaya calis icinde kalmasin cnm cokta zorlama14.gün acayip mide agrısı oldu Bnde kızlar
15e tamamlasam mı bilemedim
cnm cok agrıdı mıdemTamamlamaya calis icinde kalmasin cnm cokta zorlama
Insallah canim yaa bakalim bu ay tutar insallah sogan kurude ictim 15 gun bakalim faydasini gorecekmiyimAytos bence yarin erken gebelik yaparsan sonucta alirsin 5 6 gun oncesine kadar dogru sonuc veriyo diye biliyorum insallah alirsin istedigin sonucu canim
yap canım elinde varsaKizlar adetime 5 gun var acaba test yapsam cikarmi hic hamilelik belirtim yok sadece cok yogun akinti var
amin balım aminnn.İlk ay yaptım adetimi geciktirdi. Olmam gereken gün lekelenme başladı, 5 6 gün sonra adet oldum. Bu ay da 10 gün kaldı diye tekrar yaptım kürü, bu hesapla erken yaptım. Günüm geçti lekelenme başladı. Bana tek faydası kilo verme ve adet ağrıları azaldı. Rabbim hayırlısıyla kendi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?