Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim uzulme herseyin hayirlisi sagon kurunu tam 15 gun kullandinmi bende ictim bu ay 15 gun adetime 6 gun var bakalim hayirlisi
Bırgun nıyetlıydım ıkı gunde ustuste içmedim rahatsızdım. Yan etkısı olmadı kanama falan da olmadı. Mıdem ekşidi çok ılk defa goğslerımm acıdı belım çok ağrıdı çkk ümitliydim ama adt oldum aşırıbderecede ağrım var.
Nedir anlamadımm normlde yarım saat once agrır sonra adtm gelırdı bırgun once agrı basladı ertesı gungeldi korkuyorunmmmmm

Ayy bende korktum simdi valla bakalim benimkide oyle olacakmi

Niye boyle sıkintilar oldu ya hep olumlu seyler yaziyordu , ben 9. Gundeyim daha doktorum bugun icin yumurtan catlar demisti suan karnimda bi agri var sebebi o mu bilmiyorum ama ovulasyon testinde 2. Kirmizi silik bile degildi dun aksam yaptigimda pek cozemedim

KIZLAR SLM. BENDE CUMARTESİ BAŞLIYACAĞIM BU KÜRE. 7. GÜN CUMARTESİ. İNŞALLAH RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN. BENDE ARANIZDAYIM ARTIKIN..

Kizlar adetime 5 gun var acaba test yapsam cikarmi hic hamilelik belirtim yok sadece cok yogun akinti var

İlk ay yaptım adetimi geciktirdi. Olmam gereken gün lekelenme başladı, 5 6 gün sonra adet oldum. Bu ay da 10 gün kaldı diye tekrar yaptım kürü, bu hesapla erken yaptım. Günüm geçti lekelenme başladı. Bana tek faydası kilo verme ve adet ağrıları azaldı. Rabbim hayırlısıyla kendi versin

Aytos bence yarin erken gebelik yaparsan sonucta alirsin 5 6 gun oncesine kadar dogru sonuc veriyo diye biliyorum insallah alirsin istedigin sonucu canim

Aytos bence yarin erken gebelik yaparsan sonucta alirsin 5 6 gun oncesine kadar dogru sonuc veriyo diye biliyorum insallah alirsin istedigin sonucu canim
Insallah canim yaa bakalim bu ay tutar insallah sogan kurude ictim 15 gun bakalim faydasini gorecekmiyim

Genelde hep 2. Ayda sonuc vermis sogan suyu okuduklarim hep oleydi sende ins bu ayda vermistir ben de 10. Gundeyim az kaldi bitmesine

amin balım aminnn.

kızlar aranızda varmı bilmiyorum ama soğan kürü sonrasındaki ilk adetimdeyim şuan ben böyle bşi görmedim o kadar çok geldiki kan yerine phtı düşüyo işim olmasa postu başta sona okucam

Son zamanlarda bunu yazan bi kac kisi oldu ya neden acaba benim reglime daha 10 12 gun var ortadayim tam oyuzden bise diemiorm ama belki temizliodr iyice bi soraki aya hazirlik

Kızlar sabah kalktım kahverengi akıntım oldu ama regle daha 1 hafta var
Bu neydi şimdi anlamadım basına gelen var mı

slm arkadaşlar ben 2 ay Klomen ve çatlama iğnesi oldum doktorum hiç bir sıkıntın yok bence biraz ara verelim stres yapma dedi bu ay bende soğan kurune başladım 7.günüm bugün ama bende hiç bir etkisi yok gibi ne akıntım var nede bahsettiniz gibi ağrım oluyo

Canim bende 10.gundeyim bgune kadar hic bi etkisi olmamisti bugun baya akintim var su gibi geliyo , ayrica cok akinti olmasi iltihap yada baska selerin gostergesiymis zaten skntin yoksa illa akintin olcak die bise yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…