Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Selamlar. Ben de 12. günümdeyim Bu başlık altındaki nerdeyse tüm yorumlara baktım çoğunluk işe yaradığını söylüyor belirtiler vs hemen hemen aynı bakalım ben de nasıl sonuçlanacak. Yapılan genel tetkiklerde doktor hamile kalmana engel bi şey yok demişti ama ben yinede yapmak istedim. Ben de müjde verenlerden olurum inşallah

kızlar ben bı hafta erken regl oldum yaa
herleste gecıktırıyor bnmkı erkene aldı

Buyuk bi merakla zamanimin gelmesini bekliyorum neler olcak acaba ilk defa bi kuru bukadar duzgun uyguladim inandigim icin

Kızlar bu arada ben incir e başladım aç tok fark etmiyor demi ?

Kızlar selam, bende PCO'luyum ve geçen ay adetin 23. günü yaptırdığım hormon testleri sonucunda herşey normal fakat progesteron hormonum 4,7 çıktı. Bende derin araştırmalarım sonucu soğan kürünün yumurtlamaya ve PCO 'ya iyi geleceğini düşünerek yapmaya başladım.Bugün 5. günündeyim. 10.01 gibi tekrar 23. günümde progesteron tahlilini yenileyeceğim. Bakalım kürün benim üzerimde ne kadar etkisi olacak , gelişmeleri aktaracağım

Canım yanılmıyorsam eğer yumurtlama için incir kürünü öneriyorlar soğan da kist vs falan onun için öneriyorlar

Canım yanılmıyorsam eğer yumurtlama için incir kürünü öneriyorlar soğan da kist vs falan onun için öneriyorlar
Canım inciri de araştırdım ama hem PCO 'ya hem de yumurtlama bozukluğuna iyi gelsin diye soğanda karar kıldım. Çünkü yumurta sayısını , kalitesini arttırdığını okudum birkaç yerde. Ama dediğin gibi inciri de çok öneriyorlar

Kızlar kahve akıntım var regl olcm diyorum Bi türlü sökülmedi ya var mı öyle olan

Kızlar bende denemek istiyorum nasıl yapcam dediklerinizi

Soğan kürünü adetinin 7. Günü başlayıp 15 gün sabah akşam aç karnına içiyorsun canım
Hazırlanışı da bir orta boy soğanı 2 su bardağı kaynamış suya atıyorsun 5 dk kaynatıyorsun ama fazla kaynatma o da ılıyınca içiyorsun

Selam kızlar , birşey sorucam soğan kürünün 8. Günündeyim ve inanılmaz sık tuvalete çıkmaya başladım. saatte 2 kere filan. Araştırdım ama ikna edici bir bilgiye ulaşamadım. Sizde de oluyor mu böyle?

Yani bagirsaklara baya bi yaradiginu bende test ettim ama bende okadar sık olmadi zaten cok duzensiz oldugu icin duzene soktu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…