Bende olmuştu aynı günlerde bugün son günüm.Selam kızlar , birşey sorucam soğan kürünün 8. Günündeyim ve inanılmaz sık tuvalete çıkmaya başladım. saatte 2 kere filan. Araştırdım ama ikna edici bir bilgiye ulaşamadım. Sizde de oluyor mu böyle?
AYNN BNDE 10. GUNDEYIM NORMAL İDRAR SÖKTÜRÜYOR ÇÜNKÜ.ADETKEN DE YAPILIOMU BU KÜR KÜRÜN SONLARINA DOĞRU ADET OLURSAM 15 GÜN E YİNE TAMAMLAMAK GEREKİOMUSelam kızlar , birşey sorucam soğan kürünün 8. Günündeyim ve inanılmaz sık tuvalete çıkmaya başladım. saatte 2 kere filan. Araştırdım ama ikna edici bir bilgiye ulaşamadım. Sizde de oluyor mu böyle?
Ben Saraçoğlunun sitesinden okuduğum kadarıyla şöyle anladım. Adetin 10.-17. Günleri arasında başlanır 15 gün boyunca yapılır. Sonraki 3 ay diğer adetin yine aynı günlerinde başlanır 10 gün yapılır.Yani adete denk gelmiyor ama senin adet aralıkları kısa ise bilemedim cnm bendeAYNN BNDE 10. GUNDEYIM NORMAL İDRAR SÖKTÜRÜYOR ÇÜNKÜ.ADETKEN DE YAPILIOMU BU KÜR KÜRÜN SONLARINA DOĞRU ADET OLURSAM 15 GÜN E YİNE TAMAMLAMAK GEREKİOMU
Allah yâr ve yardımcın olsun. Çok güzel iş :)Anne olmak nasip olmadı bana, bilen bilir beni çok zorlu dönemlerden geçtim.... olmadı boşandık..bende bebek fotoğrafçılığına başladım
Eğer instagram kullanıyorsanız sayfama beklerim
http://instagram.com/photominiofficial
Hayır dualarınızı bekliyorum ❤
Bugun benim son gunum sogan suyunda reglime 9 10 gun var tabi erken gelmesse baska bi kur uygulamicam bu ay beklicem bakalim
Çok net sonuç vermiyor ovulasyon testi. Ben de bir ayında kullandım ama malesef çok belirgin değildi. Haftada iki gün tüm ay ilişki olmalı çünkü geç ya da erken yumurtlama diye bir olay var yaniHayirlisi canim aynen bide ben bu ay ovulasyon testi de kullandim bana domtorumun verdigi catlama tarihinden nerdeyse 1 hafta sora cift cizgi gordum testte nasi oluyo anlamadim bu kadar gec catliyosa zaten ben kaciriyorumdur her ay surda 1 hafta bise kalmis reglime
yumurtan catlamış cnm bugunu değerlendirin derim benKızlarrr bu ay benimde soğan kürümün 9. Günü ve bir haftadır gün aşırı ovulasyon testi uyguluyorum. Geçen ay yumurtlama olmamasına rağmen şimdiki sonuca bakın Sanırım bu soğan kürü gerçekten işe yarıyor. Ben yanılmıyorum değil mi az önce yaptım testi lütfen sizde bir bakın 5 noktalı olan yeni yaptığım. Peki bu ovulasyon testleri yumurtlama öncesinden mi gösteriyor, yoksa yumurtladın diye mi gösteriyor?
Cnm sen değerlendirebilmiş miydin? Şimdi araştırıyordum da sanırım pozitif çıkınca yumurtlamanın 24-36 saat öncesini gösteriyormuş.Bende 2 gun ust uste cift cizgi gordum hemde reglimjn 20 ve 21. Gunlerinde bugun yaptim siliklesmis tekrar
Ayy çok merak ettim , beklemek ne kötüOylemi bende oyle olmadi ama ben reglimin 13. Gunu dr a gittim 18mm ydi yumurtam 2 gun sora catlar dedi dr yani hedef olarak 15.16. Gunleri verdi ama o siralar ovulasyon testi negatifti bi yinede denedik testi yapmayada devam ettim birakmadim sonra ilk cift cizgiyi 20. Gunde gordum ogun iliski olmadi cunku 1 onceki gun olmustu ertesi gun yine gordum 21. Gunde yine iliski oldu bugun 22. Gun test silik cikti bugun nekadr dogru artik bilmiyorum... ama biz bu ay her halukarda 2 gunde 1 deneme yoluna gittik bakalim...
Hayirlisi canim aynen bide ben bu ay ovulasyon testi de kullandim bana domtorumun verdigi catlama tarihinden nerdeyse 1 hafta sora cift cizgi gordum testte nasi oluyo anlamadim bu kadar gec catliyosa zaten ben kaciriyorumdur her ay surda 1 hafta bise kalmis reglime
Ovulasyon testi kac gunde bi adet olduguna bagli canim benimki cok belli degildi bide 3 ay hormon kullandm oyuzden ben testi biraz fazla alip 8. Gun basladim simdi 22. Gundeyim hergun ayni saatte uyhulamaya calistim bazi gunler emin olamayip 2 kez uyguladm ayni gunde
MerhabaBen Saraçoğlunun sitesinden okuduğum kadarıyla şöyle anladım. Adetin 10.-17. Günleri arasında başlanır 15 gün boyunca yapılır. Sonraki 3 ay diğer adetin yine aynı günlerinde başlanır 10 gün yapılır.Yani adete denk gelmiyor ama senin adet aralıkları kısa ise bilemedim cnm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?