Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende olmuştu aynı günlerde bugün son günüm.

AYNN BNDE 10. GUNDEYIM NORMAL İDRAR SÖKTÜRÜYOR ÇÜNKÜ.ADETKEN DE YAPILIOMU BU KÜR KÜRÜN SONLARINA DOĞRU ADET OLURSAM 15 GÜN E YİNE TAMAMLAMAK GEREKİOMU

AYNN BNDE 10. GUNDEYIM NORMAL İDRAR SÖKTÜRÜYOR ÇÜNKÜ.ADETKEN DE YAPILIOMU BU KÜR KÜRÜN SONLARINA DOĞRU ADET OLURSAM 15 GÜN E YİNE TAMAMLAMAK GEREKİOMU
Ben Saraçoğlunun sitesinden okuduğum kadarıyla şöyle anladım. Adetin 10.-17. Günleri arasında başlanır 15 gün boyunca yapılır. Sonraki 3 ay diğer adetin yine aynı günlerinde başlanır 10 gün yapılır.Yani adete denk gelmiyor ama senin adet aralıkları kısa ise bilemedim cnm bende

Son düzenleme:
Bugun benim son gunum sogan suyunda reglime 9 10 gun var tabi erken gelmesse baska bi kur uygulamicam bu ay beklicem bakalim

Hayirlisi canim aynen bide ben bu ay ovulasyon testi de kullandim bana domtorumun verdigi catlama tarihinden nerdeyse 1 hafta sora cift cizgi gordum testte nasi oluyo anlamadim bu kadar gec catliyosa zaten ben kaciriyorumdur her ay surda 1 hafta bise kalmis reglime

Çok net sonuç vermiyor ovulasyon testi. Ben de bir ayında kullandım ama malesef çok belirgin değildi. Haftada iki gün tüm ay ilişki olmalı çünkü geç ya da erken yumurtlama diye bir olay var yani

Kızlarrr bu ay benimde soğan kürümün 9. Günü ve bir haftadır gün aşırı ovulasyon testi uyguluyorum. Geçen ay yumurtlama olmamasına rağmen şimdiki sonuca bakın Sanırım bu soğan kürü gerçekten işe yarıyor. Ben yanılmıyorum değil mi az önce yaptım testi lütfen sizde bir bakın 5 noktalı olan yeni yaptığım. Peki bu ovulasyon testleri yumurtlama öncesinden mi gösteriyor, yoksa yumurtladın diye mi gösteriyor?

Eklentiler

• IMG_9387.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 77
yumurtan catlamış cnm bugunu değerlendirin derim ben

Oylemi bende oyle olmadi ama ben reglimin 13. Gunu dr a gittim 18mm ydi yumurtam 2 gun sora catlar dedi dr yani hedef olarak 15.16. Gunleri verdi ama o siralar ovulasyon testi negatifti bi yinede denedik testi yapmayada devam ettim birakmadim sonra ilk cift cizgiyi 20. Gunde gordum ogun iliski olmadi cunku 1 onceki gun olmustu ertesi gun yine gordum 21. Gunde yine iliski oldu bugun 22. Gun test silik cikti bugun nekadr dogru artik bilmiyorum... ama biz bu ay her halukarda 2 gunde 1 deneme yoluna gittik bakalim...

Ayy çok merak ettim , beklemek ne kötü pazartesi günü progesteron tahlilim var haftaya herşey açığa kavuşur sanırım. Geçen ay yumurtlamam olmamıştı. inşallah herşey istediğimiz gibi olur

Bende daha bugün aldım canım ovulasyon testini sen onu neye göre yaptın yani kaçıncı günü yaptın canım adetten sonra

Merhaba arkadaşlar.Bende yeni üye oldum.Benimde PKO var nurtopu gibi :) 3 aylk evliyim baştan beri hemen çocuk düşnüyoruz bizde Rabbim kısmet ederse.2 aydır Klomen kullanıyorum.Bende soğan kürünü çoooook araştırdım.Adet bitiminde başlıcam inşallah.Çok umutuyum Rabbim benim ve tüm isteyenlern kucagını boş bırakkmasın.Dualarımda kiimseyi unutmuyorum.Soğan kürü vesile Rabbim elimizden tuttugu için çok inanıyorm bu küre.Başlayacak olanlar varsa başlayalım hadi.Destek olalım brbirimize

Ovulasyon testi kac gunde bi adet olduguna bagli canim benimki cok belli degildi bide 3 ay hormon kullandm oyuzden ben testi biraz fazla alip 8. Gun basladim simdi 22. Gundeyim hergun ayni saatte uyhulamaya calistim bazi gunler emin olamayip 2 kez uyguladm ayni gunde

Tamam canım teşekkür ederim

Merhaba
Ben bugün yalnış hesapladım 9. Günümdeyim ve öğle akşam yapacağım yalnış okumadıysam ama bir konuyu anlamadım 2 bardak mı içeceğim, yoksa kaynattığım suyun bir bardağını akşam mı içmem gerek? Birde soğan kürü yumurtlama gününe kadar sürüyor bunun bir sakıncası olmuyor değil mi? Ben 30 günde bir adet oluyorum. Adet sonrası 16 gün yumurtlama diye biliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca fikirlere açığım.. herkese bol şanslar..
Sevgiler...

Reglimin 7. Gununde baslayip 15 gun ictim ben sabah aksam ac karnina 1 bardak 2 bardak suya kaynatiosun ama zaten buharlasiyo 1 bardak kadar kaliyo ben daha regly olmadi sonucu bilemiyorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…