- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
tm canım yarın tamamen biter ozaman bencuma günü başlayım 10 gün sabah akşam içeyim dimi?canım saraçoğlunun sitesinden aldım
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
yani adet bittikten 2 gün sonra başla 10 gün devam et
tm canım yarın tamamen biter ozaman bencuma günü başlayım 10 gün sabah akşam içeyim dimi?
saol arkadaşım neee 16 yaşındamıı yapma yaa ee naptın ilaçmı kullandın hala devam ediyomu? yumurtami çatlamıyo bu hastalıkta ne oluyo?
ne güzel bir iş, zevkli olsa gerek, benim kızım var ama malesef süslü püslü şeyleri ,etek elbise türüni hiç giymiyoreşofmanla doğdu onunla büyüycek bizimkisi
Ellerine saglik canimmm..Bi dogurabilsek siparislere de baslicaz da olmuyoo :)))
ben geçenay soğan kürünü yapmıştım yaa 15 gün adet oldum 20 nisanda, şimdi 4 mayıstada adet oldum ben ne yapçam şimdi yine 15 günmü yapayım soğanı nasıl yapayım arkadaşım
ayy nasıl zevkli yapması nasıl
kızım olursa tütülücem onun her yerini
valla kızlar Tütü Tasarım Evi | Facebook sayfamız bu
isterseniz bi göz gezdirin derim fikir olsun...beğen butonuna tııklarsanız da sevinirim
aaa canım öncelikle geçmiş olsun..demek adetmiymiş
pko dememiş ama doktor olabilir demiş hemen üzülme dur bakalım
vardır bi hal çaresi elbet üzülme tatlım
ne demiş saraçoğlu sogan Allah ın kadın rahmi için yarattıgı nimettir
sen 2.kürünü yap iyileşirsin evelallah canım benim
bişeyciğin kalmaz arkadaşım adetin bitiikten 2 gün sonra başla 10 gün iç
merhaba kızlar aranızda soğan kürünu kullanıp gebe kalan var mı ??
adetmiş yaa olurmuş böyle erken gelmesi normalmiş cuma günü başlayım içmeye saol arkadaşım
başla başla canım şifa olsun inşallah
senn oğlun mu vardı allah bağışlasın cnm
sen nasıl hamile kaldn ilk kullandıgında mı?
benim 16 yaşımdayken pko belirtisi olarak bir hormon bozukluğum ya da adet düzensizliğim hiç olmadı.sadece yumurtalığım aşırı dercede sancı yapıyordu, öyle ki o sancıdan kaç kez acile gittim ama bir sonuç alınamıyordu, en son bir doktor pko var dedi,bilmiyorum doğru teşhismiydi yoksa başından mı savdı ama kendi kendine geçti, evlendikten sonra sancım sıfırladı.
16 yaşımdan- 22 yaşıma kadar dile kolay 6 sene yumurtalık sancısı çektim, gece gündüz demeden sancırdı, hatta evlenemden önce hep korkardım benim çocuğum kesin olmayacak derdim, ama çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadan çocuğumuz oldu.
aman şükür ii bari 2.çocukmu istiyosun eşindemi var problem arkadaşım
yok canım eşimde değil, biz ilk denemeyi nisan ayında yapmıştık, tutmayınca çok şaşırmıştık, ben hemen adetimin 3. günü kadın doğumcuya gidip hormon testi yaptırdım, sonuçlarım iyi çıktı çok şükür, doktor yumurtalıklarında iltihap var dedi, işte 10 gündür tedavi görüyorum, yarın son inşallah bitiyor ilaçlarım, inşallah kurtulmuşumdur şu iltihabik durumdan da bu ayı boş geçmeyiz
saol arkadaşım neee 16 yaşındamıı yapma yaa ee naptın ilaçmı kullandın hala devam ediyomu? yumurtami çatlamıyo bu hastalıkta ne oluyo?
saol arkadaşım 2.ayda hamile kalmıştım eşimede içirmiştim soğan suyunu
ben de 18 yasindaydim galiba ogrendigimde. 5-6 ay kadar adet olamamistim, acayip sismisti vucudum. kirli kani atamadigim icin oyle olmus. sonra dra gittim kan testi yaptim, pko var dedi. dogum kntrl ilacina basladim. yaklasik 1 sene ictim. biraz da diyetle kilo vermistim. ama tabi ilac siskinligimi atmisti adet olunca. ve dr bana dedi pko gecen bi hastalik diil o genetiktir omur boyu duracak.
yani sonradan olabilecek bisey oldugunu sanmiyorum aslinda.
ve pkoda yumurta olusmuyo ki catlasin. cok illet biseydir.
mesela su zamana kadar hersey yolunda giderken buguun adetin 44. gunu olmasina ragmen ben hala adet olmadim. en son 26 martta olmustum.
ayy ne güzel yaa benimde 2.ayım inşallah tutar bu sefer
umutlarım büyük ama inşallah rabbim nasip eder canım
bu arada sayfamızı begenmişsin tşk ederim ilgin için
eee artık kızın olursa tütüleriz onu annesi
inşallah arkadaşım benimde 2. ayım bu ay HAMİLE KALIRIZ İNŞALLAAAAH ALLAHın izniyle. Kıyafetlere bayıldım böyle ağlıycaktım azdaha inşallah bi kızım olsun söz ilk elbisesini senden alcam çok güzel bir tasarım istiyorum senden arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?