Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım 3 gün içinde 1111 okudugumuzda 4 kişinin yerine mi okumus oluyoruz

canım 3 gün içinde 1111 okudugumuzda 4 kişinin yerine mi okumus oluyoruz

evt canım 4 kişi toplam 4444 ü bitircez 3. günün gecesi 2 rekat namaz kılalım 4 ümüz için hep birlikte dua edelim derim ben son söz mybabyciğimin tamam desin başlayım salı yada çarşamba günüde şuan adetli olan nukranın gurubunu yaparız onlarda 3günde bitirip dua ederler ALLAH ın izniyle
beybişim
mybaby
serçem
hisarbuselik 4 ümüzde tamam diyelim kızlar başlayalım

Soyledigin gayet mantikli 4 kisi 1111 duser gunde.sirayi sabah yazacagim baslariz hemen.

Tatlim 4 kisi 1 tane 4444 mu okuyacagiz:)) Ben orasini anlamamisim da. Yani bana dusen 1111 i sali aksama kdr bitirecegim ve namaz kilip hepimize mi dua edecegim canim benim...kafa agrittim ben yazarken yoruldum yaff :)) ayyy cok mutluyum dua edecegimiz icin...iyiki varsiniz

Soyledigin gayet mantikli 4 kisi 1111 duser gunde.sirayi sabah yazacagim baslariz hemen.

1 günde değil canım 3 gün içinde herkez 1111 tefriciye okuycak 4 kişi 4444 salat-ı tefriciyeyi bitircez 4 ümüzede dua etçez yoksa hergün 1111 okunmaz çok uzun dua

aynen öyle canım ii değilmi böyle olması ne diyon?

mybaby:1111 salat-ı tefriciye
serçem:1111 salat-ı tefriciye
beybişim:1111 salat-ı tefriciye
hisarbuselik:1111 salat-ı tefriciye
salı gününe kadar herkez payına düşen salat-ı tefriciyeyi okuyacak ALLAHIN izniyle bittimi 2 rekat namaz kılp 4 ümüzede dua edicez benim adım : müjde herkez isimlerini yazsın dimi mybaby bi önceki duada öyle yapmıştık mybaby en son isimlerimizle liste yapsın başlayalım artıık

kendimizede mi okuyucaz o zaman 4 kisi oluyoruq cunki tamam nezam baslasaz baslayalim ben yarida kalmak istemiyorum cunki :26:

1 günde değil canım 3 gün içinde herkez 1111 tefriciye okuycak 4 kişi 4444 salat-ı tefriciyeyi bitircez 4 ümüzede dua etçez yoksa hergün 1111 okunmaz çok uzun dua
aynen öyle canım ii değilmi böyle olması ne diyon?

tamam canım anladım şimdi ben yanlş anlamışım bi an dediğim gibi uzun olur tabi böylesi iyi oldu. rabbim kabul etsin.

HERKES SALI AKŞAMA KADAR 1111 ADET OKUYACAK DÖRDÜMÜZ İÇİN

Aşağıda önce kendi adımız sonra anne adımız yazıyor.söylerkende ''bahar kulundan olma aypara kuluna'' gibi söyleyin yani ben öyle duymuştum
hatta neden sadece anne adı oluyor dediğimde çünkü babasının kim oldugunu sadece annesi bilir dediler çok şaşırmıştım:44:

SERCEM...............adı:AYPARA anne adı:Bahar
MYBABY24...........adı:MUTLU anne adı:Fatmana
HİSARBUSELİK......adı:MÜJDE anne adı:GüIer
BEYBİSİM............adı: ZELİHA anne adı:

^^^^^^RABBİM SEN DUALARIMIZI KABUL ET^^^^^BİZLERE hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak.
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak.
vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün, aklı yerinde, hiçbir azası eksik olmayan
kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel,bahtı güzel,kaderi güzel yazılı ömrü uzun evlat sahibi olmayı nasip et ALLAH'ım..
analı babalı büyütmeyi nasip et.....sen bizim için hayırlısıyla ver rabbim ve isteyen herkese. AMİN

Son düzenleme:

allah kabul etsin ben aksam basliyim o zaman cunki cok isim var bugun evi temizlemeliyim yimek yapmaliyim camasir filan derken banyo abdest almak cunki afedersiniz kocanla yatdikdan sonrada biz abdest aliriz eyer namaz kilinacaksa bizde gerekli sizdede oylemi? bunlar hepsi aksam bulur yani :119:

kocanla yatmak derken uyumak anlamında mı yani yanyana yatıncamı canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…