Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım namaz kılsan da kılmasanda gusul abdesti alınır çok günah sen öyle gezdikçe yerler bile titrermiş yani o kadar günah

sercem1;iliskiden hemen sonra dus almak hamileligi engelliyor diyorlar ama ((((((

Canım yani hemen dediğim öyle uyumayız uyumadan alırız sabahı beklememek gerekir herhangi bi mazeret yoksa

canım namaz kılsan da kılmasanda gusul abdesti alınır çok günah sen öyle gezdikçe yerler bile titrermiş yani o kadar günah

aynen benim annemde hep bana öyle derdi... şimdi 1 saat falan yatakta pinekliyom sonra zor oluyor banyo yapması iyice mayışmışken ama :)))

HERKES SALI AKŞAMA KADAR 1111 ADET OKUYACAK DÖRDÜMÜZ İÇİN

Aşağıda önce kendi adımız sonra anne adımız yazıyor.söylerkende ''bahar kulundan olma aypara kuluna'' gibi söyleyin yani ben öyle duymuştum
hatta neden sadece anne adı oluyor dediğimde çünkü babasının kim oldugunu sadece annesi bilir dediler çok şaşırmıştım:44:

SERCEM...............adı:AYPARA anne adı:Bahar
MYBABY24...........adı:MUTLU anne adı:Fatmana
HİSARBUSELİK......adı:MÜJDE anne adı:GüIer
BEYBİSİM............adı: ZELİHA anne adı:Türkan

^^^^^^RABBİM SEN DUALARIMIZI KABUL ET^^^^^BİZLERE hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak.
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak.
vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün, aklı yerinde, hiçbir azası eksik olmayan
kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel,bahtı güzel,kaderi güzel yazılı ömrü uzun evlat sahibi olmayı nasip et ALLAH'ım..
analı babalı büyütmeyi nasip et.....sen bizim için hayırlısıyla ver rabbim ve isteyen herkese. AMİN

anladim arkadaslar ben hemen sonra almiyorum ama sabah olunca aliyorum iste nebiliyim hamileliye engel duymusdum neyse Allah dualarimizi kabul etsin bizimde sesimizi duysun insallah

valla kızlar benim bildiğim kadarıyla, uyuyup uyanınca hemen ilk iş banyo yapmak koşuluyla o şekilde uyuyabilirmişiz. yeni güne temiz girmemiz gerekliymiş. yani bana hep bu şekilde önerildi, tv'de bazı hocalardan da duymuştum. sonuçta eşimiz helalimiz...

anladim arkadaslar demekki ben yanlis yapiyormusum :26: bugunnen oyle yapmak yok artik

bende oyle yapiyordum ama yanlismis :26:

sorma canım o kalkmak yataktan beni öldürüyor

anladim arkadaslar demekki ben yanlis yapiyormusum :26: bugunnen oyle yapmak yok artik

bende oyle yapiyordum ama yanlismis :26:

yok estafurullah yanlış yapıyorsunz bu dogru demiyorumda
mazeret olmadıgı sürece sabaha bırakmamak gerekir
elbette eşimiz helalimiz canım
ama ben öyle uyudugumda korkutuyorlar çok
dediğin gibi sabah ilk iş banyo yapmak şartıyla oluyordur
en fazla bir namaz vakti kadar süre cünüp olarak bekleyebilir.
Bundan daha fazla bir süre beklemesi caiz değildir.
Buna göre gece gusül abdesti almanız gereken bir durumda yatabilirsiniz.
Fakat sabah namazını kılmanız üzerinize farz olduğu için o vakit uyanmalı
ve namaz kılmak için gusül abdesti almalısınız...
zaten namaz kılıyorsan yapıp uyumak mantıklı sabah namazı için :)))

arkadaslar sabah ezanına kalkamadıgımız zaman o ezanda o sekilde yatmak günahtır diye biliyorum bir de ölüm var o sekilde ölmek istemeyiz size birsey anlatmak istiyorum van depreminde duymustum kadın ve esi o şekilde yatmislar sonra deprem olunca adam kaçalım demiş kadında güsül almadan çıkmam demiş o sırada kadın güsülü alıyor depremden sonra bakıyorlar ki kadın havluya sarılmıs sekilde ölüyor ne kadar dogru bilemem ama ben hemen yaparım banyoyu

canım dua ederken 4 ümüzün adını bu sekilde mi söylüycez

ya vallahi ben cok cahilim burda oyrendim herseyi evlendiyide yumurtalamak filan bilmiyordum cocugun nasil oldugunu bile bilmiyorddum ben sadece olduk oldu biti diye biliyordum cahillik iste amma burda cooooook seyler oyrendim sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…