Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ya vallahi ben cok cahilim burda oyrendim herseyi evlendiyide yumurtalamak filan bilmiyordum cocugun nasil oldugunu bile bilmiyorddum ben sadece olduk oldu biti diye biliyordum cahillik iste amma burda cooooook seyler oyrendim sayenizde

canım burda birbirimize destek olacagız hepimiz dört dörtlük degiliz birbirimize faydalı olacagız

canım dua ederken 4 ümüzün adını bu sekilde mi söylüycez

canım begendiysen yapabilirsin. yani eksik dua etmeyelim hayırlı sağlıklı diyip kestirip atmayalım.
ben aklıma geleni yazdım eklemek istediğiniz bişey varsa yazın canım

canım begendiysen yapabilirsin. yani eksik dua etmeyelim hayırlı sağlıklı diyip kestirip atmayalım.
ben aklıma geleni yazdım eklemek istediğiniz bişey varsa yazın canım

canım slı gecesi bitirdigimizde 2 rekat namaz kılıp birde yasin okuycam ben ve kenzül arş süresi var anlamı çok güzel oardından o duyı bir kere okuyalım sonra yani isim olarak dördümüzün ismini söylüycez degil mi

hemen sonra hamileligi engeller bazilari ve bende uyuyub sabah yapiyorum banyoyu oyle yapmak hamile kalmayada yardimci oluyo diye duydum

canım 1 saat yatmak yeterli zaten giden gidiyor birde yatarken ayaklar sıcak tutulmalı mutlaka

evet aynı sebepten dolayı sabah uyanır uyanmaz giriyorum duşa. eşim de öyle yapıyor

konuya açıklık getirmek gerekirse
en fazla bir namaz vakti kadar süre cünüp olarak bekleyebilir.
Bundan daha fazla bir süre beklemesi caiz değildir.
Buna göre gece gusül abdesti almanız gereken bir durumda yatabilirsiniz.
Fakat sabah namazını kılmanız üzerinize farz olduğu için o vakit uyanmalı
ve namaz kılmak için gusül abdesti almalısınız...
beybisim in dediği gibi ne olur olmaz ALLAH korusun
1 saat de giden gidiyor zaten

kızlar burda paylaşıyoruz bizimki dogru sizinki yanlş şekilde bişey yok asla öyle demiyorum
benim öğrendiğim bildiğim bu şekilde :)

ya arkadaslar ben bura esimin ve kendi resmimi koysam kotu birseymi acaba?

ne olsun canım neden kötü olsun içinden geldiği gibi :)

evet canım salı günü bitirince 1111 salat ı tefriciyeyi duamızı dördümüz adına yapacagız.

ne olsun canım neden kötü olsun içinden geldiği gibi :)

evet canım salı günü bitirince 1111 salat ı tefriciyeyi duamızı dördümüz adına yapacagız.

demeki soyle anladim ben 1111 salati tefriciye okundukdan sonra sen yazdigin dua okunucak 4muz adina sonrada namaz kilinacak

demeki soyle anladim ben 1111 salati tefriciye okundukdan sonra sen yazdigin dua okunucak 4muz adina sonrada namaz kilinacak

1111 i okuduktan sonra namaz kılıyorsun 2 rekat sonra dua ediyorsun hepimiz için isimlerimizide söyleriz iyi olur tamam mı cnm:)

sagol canim amin insallah bizimde bebisimiz olur sizinde... insallah bu dua hepimize hayirli olur cunki 21 mayis son gunum test yapicaam benim adet 24gun surer 21 zamani artik insallah bu dua hayir getirirde cift cizgiyi gorurum insallah sizde tum isteyen herkes artik bizim zamanimiz kizlar bizde hamile kalalim bu ay

1111 i okuduktan sonra namaz kılıyorsun 2 rekat sonra dua ediyorsun hepimiz için isimlerimizide söyleriz iyi olur tamam mı cnm:)

tamam canim iyi soyledin ben duayi isimlerle birlikde basda yapicaktim opdum bende gidiyim yimeyimi yiyim artik salicakli kalin Allah kabul etsin

bu ne demek anlamadim ben adet olmama 4-5 gun kaldi nasil silik cikarki ben bugundemi yumurtladim acaba? ya aklim karisdi yine :26: hamilelik ola bilirmi acaba?

bu ne demek anlamadim ben adet olmama 4-5 gun kaldi nasil silik cikarki ben bugundemi yumurtladim acaba? ya aklim karisdi yine :26: hamilelik ola bilirmi acaba?

laf olsun diye reglimden bir gün önce ben de yapmıştım cnm aynen silik çıktı bende de, anladığım kadarıyla lh hormonu vücutta her zaman bir miktar bulunabiliyor belki de ne biliyim. ama kesinlikle yumurtlama değildir rahat ol

canım sende katılsana duaya seni göremedim listede

dun en son yazdiktan sonra giremedim buraya bi daha. 2. gruba katilirim adet olmazsam artik.

masallah dunden beri baya yazmisiniz o kadar sayfayi okudum :))

ben hala adet olmadim bugun 54. gunum. ayy sivilce bile cikti yaa ki ergenlikte bile cikmamistir yani bende. su aslan pencesi otunu bi alsaydim belki o soktururdu adeti.
bekliyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…