ya vallahi ben cok cahilim burda oyrendim herseyi evlendiyide yumurtalamak filan bilmiyordum cocugun nasil oldugunu bile bilmiyorddum ben sadece olduk oldu biti diye biliyordum cahillik iste amma burda cooooook seyler oyrendim sayenizde
canım dua ederken 4 ümüzün adını bu sekilde mi söylüycez
canım begendiysen yapabilirsin. yani eksik dua etmeyelim hayırlı sağlıklı diyip kestirip atmayalım.
ben aklıma geleni yazdım eklemek istediğiniz bişey varsa yazın canım
ya arkadaslar ben bura esimin ve kendi resmimi koysam kotu birseymi acaba?
neden kötü olsun ki canım koymak istersen koy tabi
hemen sonra hamileligi engeller bazilari ve bende uyuyub sabah yapiyorum banyoyu oyle yapmak hamile kalmayada yardimci oluyo diye duydum
canım 1 saat yatmak yeterli zaten giden gidiyor birde yatarken ayaklar sıcak tutulmalı mutlaka
evet aynı sebepten dolayı sabah uyanır uyanmaz giriyorum duşa. eşim de öyle yapıyor
ya arkadaslar ben bura esimin ve kendi resmimi koysam kotu birseymi acaba?
canım slı gecesi bitirdigimizde 2 rekat namaz kılıp birde yasin okuycam ben ve kenzül arş süresi var anlamı çok güzel oardından o duyı bir kere okuyalım sonra yani isim olarak dördümüzün ismini söylüycez degil mi
ne olsun canım neden kötü olsun içinden geldiği gibi :)
evet canım salı günü bitirince 1111 salat ı tefriciyeyi duamızı dördümüz adına yapacagız.
ne olsun canım neden kötü olsun içinden geldiği gibi :)
evet canım salı günü bitirince 1111 salat ı tefriciyeyi duamızı dördümüz adına yapacagız.
demeki soyle anladim ben 1111 salati tefriciye okundukdan sonra sen yazdigin dua okunucak 4muz adina sonrada namaz kilinacak
1111 i okuduktan sonra namaz kılıyorsun 2 rekat sonra dua ediyorsun hepimiz için isimlerimizide söyleriz iyi olur tamam mı cnm:)
bu ne demek anlamadim ben adet olmama 4-5 gun kaldi nasil silik cikarki ben bugundemi yumurtladim acaba? ya aklim karisdi yine :26: hamilelik ola bilirmi acaba?
canım sende katılsana duaya seni göremedim listede
tamam canım inş dua kapıları açıkken yaparız da bu ay hepimiz mutlu haber alırız ayyy çift çizgiyi artık görelim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?