Kesinlikle denemeye değer bir kür ilk yaptığım da hamile kalmıştım düştü Bu ay tekrar deniyorum 11.gunu ndeyim kendimi mutlu hissetmek için çizelgemi bile yaptım inşallah hamileyimdir
Bildirmem mi ya inşallah bi olsun koca koca harflerle yazicam buraya:))) demek sadece çizelgesini önceden tutan ben değilmişim bende şimdi hazırladım birde buraya bakim demiştim yazınızı gördüm. bu gün başlıyorum bende. hayırlı inşallah sizin de gönlünüzce olur. Değişimleri bildirirseniz sevinirim.
Kesinlikle denemeye değer bir kür ilk yaptığım da hamile kalmıştım düştü Bu ay tekrar deniyorum 11.gunu ndeyim kendimi mutlu hissetmek için çizelgemi bile yaptım inşallah hamileyimdir
Gastrit veya ülser in yoksa kesinlikle tavsiye ederim adetin in 7.gunu yada bitiminden 2-3 gün sonra sabah aksam yemeklik beyaz sogani 1,5 bardak Klorsuz tatlisu yani kısık ateşte kaynatiyorsun kaynağına ince kabuğunu soydugun soğanı 4 e bölüp tencereye at altı kısık 5 dk kaynat ılık tan sıcak yudum yudum iç sabah akşam 15 gün boyunca zaten bittiğinde muhtemelen 5 6 gün kalmış oluyor adetine ben bittikten bir gün sonra test yapmıştım çıkmıştı ama düştü bakalım bu ay ne olacakcanım soğan kürünü tavsiye ediyormusun budun adetimin 3.günündeyim? ve nasıl yapmalıyım
Kızlar bu ayda bişe yoj karnım çok agrıyo kasıklarım bide gögüslerim düşecek gibi agrıyo bu ay tam yumurtlama günü nüde buldum şarap iç dediler içtim yarım saat kakmadım ayaklarımı yukarı dikip ama yine tutmadı:-( adet sanki ben geliyorum leylaaaa diyo kızlar sogan suyu içimmi 3ata gşriyorum bşde ben asprin kullanıyorum doktorverdi kullanıp hamile kalan varmı
Canim bence simdi değilde adetten yedi ggün sonra başla. Alkol kullanma kesinlikle .. Aspirin kan sulandiriyo annemde aspirin ve takviye ilaçlarla hamile kalmisti daha önce.. Umarim hamile kaliriz en Lisa zamanda. .
Sogan suyunu yaptım 2 ay bişe olmadı bu ayda bal tarxın cörek otu adetin 2günü baslanıyomuş 10gün yapılıyomuş bide onu deniyek bakalım
Ben adetinin 5.gunumdeyim simdi başlasam olur mu ?
7günü basla 15 gün iç cok güzel rahmi temizliyo
2bardakPeki nasıl hazirliyorsun benimle paylasirmisin
3 ay soğan kürü kullandım hemde saati saatine aldım ve inanarak içtim fakat 3 ayın sonunda doktora gittiğimde kistlerim dahada büyümüş olarak duruyordu ve endometriosiz dedikleri bir et parçası da vardı yumurtalıklarımda ayrıcaaaaaaa yumurtalıklarımı iltihap kaplamıştı aşırı sancı ile ağlayarak gittim doktora yani olabilecek herşey olmuşsoğan kürü belki başka şeylere fayda etmiştir ama kistlerime etmediği aşikar doktor ameliyatla kistleri ve endometriosizi almazsak bebek sahibi olamayacağımı muhtemelen yumurtalık kanalını et parçasının tıkadığını söyledi 1 ay sonra lakoroskopi olucam moralim 0 bebek bebek derken sağlığımdan oldum yataktan bile eşim kaldırıyo üstümü giydiriyo yumurtalık iltihabı felaket ağrı ve sancı yapıyor Rabbim kimseye yaşatmasın çok mutsuzum sürekli ağlıyorum Dua edin benim için ne olur
Kizlar ya bende soğan kurunu içtim bu ay adetim çok az oldu bu ay tortulu kahverengimsi siyah geliyor ve az az sanki adetinin son gunleriymis gibi.. Neden olmuş olabilir yardim edermisiniz hamile kalamadim zaten adetimde doğru dürüst olmadi ne yapicam bilmiyorum...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?