Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

3 yıldır çocuk istiyorum Pcos var ve prolaktin yüksekti 3 kez yumurta takibi 3 kez aşılama denemiştim öncesinde bir doğal gebeliğim vardı gelişmedi
Prof. her ay yumurta kaybediyoruz tüp bebeğe geçelim diyordu ama ben psikolojik olarak çökmüştüm eşiminde isteğiyle 3 Ay ara verelim sonra deneyelim dedik tüp bebektense igneli tedaviye başlayalım istiyordum
Prof hayır zaman kaybı diyordu o üç ay içinde bende soğan kürünü kür bittiğinde bal tarçın çörekotu uyguladım adaklar adadım,
son kontrolde akıntım olduğu için antibiyotik verdi kullandım sonraki ay regl olduğumda tedaviye başlayacaktık ama Rabbim yüzümüze güldü ve şimdi 9 aylık hamileyim Uzunn yazdım ama diyeceğim şu ki; umudunuzu kaybetmeyin saglıgınız elveriyorsa soğan kürünü deneyin hem rahim temizleniyor hem adetler düzene giriyor
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah yaşamayan bilmez dualarım sizlerle sizde bana dua edin Rabbim sağlıkla evladımı kucağıma almak nasip etsin
Selam ve Dua ile Allah'a emanet olun..

Kesinlikle denemeye değer bir kür ilk yaptığım da hamile kalmıştım düştü Bu ay tekrar deniyorum 11.gunu ndeyim kendimi mutlu hissetmek için çizelgemi bile yaptım inşallah hamileyimdir

:))) demek sadece çizelgesini önceden tutan ben değilmişim bende şimdi hazırladım birde buraya bakim demiştim yazınızı gördüm. bu gün başlıyorum bende. hayırlı inşallah sizin de gönlünüzce olur. Değişimleri bildirirseniz sevinirim.

Bildirmem mi ya inşallah bi olsun koca koca harflerle yazicam buraya

Kesinlikle denemeye değer bir kür ilk yaptığım da hamile kalmıştım düştü Bu ay tekrar deniyorum 11.gunu ndeyim kendimi mutlu hissetmek için çizelgemi bile yaptım inşallah hamileyimdir

canım soğan kürünü tavsiye ediyormusun budun adetimin 3.günündeyim? ve nasıl yapmalıyım

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, aralık ayında ilk kez kürü uyguladım. ovulasyon testiyle beraber. pcosluyum. ve ilk ayda hamile kaldım.

kesinlikle işe yarıyor. doktora falan da gitmedim. 1 sene önce gittim. pcos var dedi. biz de hemen bebek düşünmüyoduk zaten boşverdik. aralıkta çok istedik. ovi testiyle beraber yaptım oldu yani. herkese tavsiye ederim.

canım soğan kürünü tavsiye ediyormusun budun adetimin 3.günündeyim? ve nasıl yapmalıyım
Gastrit veya ülser in yoksa kesinlikle tavsiye ederim adetin in 7.gunu yada bitiminden 2-3 gün sonra sabah aksam yemeklik beyaz sogani 1,5 bardak Klorsuz tatlisu yani kısık ateşte kaynatiyorsun kaynağına ince kabuğunu soydugun soğanı 4 e bölüp tencereye at altı kısık 5 dk kaynat ılık tan sıcak yudum yudum iç sabah akşam 15 gün boyunca zaten bittiğinde muhtemelen 5 6 gün kalmış oluyor adetine ben bittikten bir gün sonra test yapmıştım çıkmıştı ama düştü bakalım bu ay ne olacak

Konu açılalı 5 yil olmus sanirim acan arkadasin cocugu su anda 4 yasnda :))
Tum yazilari bastan sona okudum kimisinde agladim kimisinde guldum kimisini fkra gibi arkadas ortaminda anlattim 5 yilda ne cok yasanmislik var bu sayfada ve sonunda karar vrdim bnde burda olmaliyim dedim ve bir psikolog olarak bu karari almak burda yapilanlari sindirip uygulamaya koyulma kararini vermek zor oldu ama hepinize cok inandim 2. Cocugumu bu yolla yapma karari aldim ki kesinlikle tüp bebek dendigi halde ...
Avcilardan tavsan yağim gelene kadar sizlerin kürlerini tavsiyeletinizi uyguluycam simdi tavsan yaği nedir diceksiniz bir danisanimdan ogrendigim garip bir kur ama uyguluycam cunku danisanimin ablasi 15 senelk cocuk hssretini bu yagla sona erdirmis
Ve söz denedigimde sonucu yazicam
Yarin adetimin son gunu onceliğim soğan kürü olucak
Onunda sonucunu yazicam
Araniza hosgeldim :)

Bende sogan küru uyluyorum bugun 8.gunum ıns umut olur bize eşim oligozospermia hastasi 2aydir ona keciboynuzu kaynatyrum cok memnun kaldik hzli ileri hareketli sperm sayisi %3du 1ay snra %25 oldu ilk bze direk tp bebek diyorlardı smdi asılama yapabliz dyrlar bende hasimato hastasıyim heray aglamaktan icimdeki cenazeyi kaldıramıyorum sabır ins rabm isterse olur ins herkes snucunu yazşn ins bze umut oluyr

Kızlar bu ayda bişe yoj karnım çok agrıyo kasıklarım bide gögüslerim düşecek gibi agrıyo bu ay tam yumurtlama günü nüde buldum şarap iç dediler içtim yarım saat kakmadım ayaklarımı yukarı dikip ama yine tutmadı:-( adet sanki ben geliyorum leylaaaa diyo kızlar sogan suyu içimmi 3ata gşriyorum bşde ben asprin kullanıyorum doktorverdi kullanıp hamile kalan varmı

Kizlar ya bende soğan kurunu içtim bu ay adetim çok az oldu bu ay tortulu kahverengimsi siyah geliyor ve az az sanki adetinin son gunleriymis gibi.. Neden olmuş olabilir yardim edermisiniz hamile kalamadim zaten adetimde doğru dürüst olmadi ne yapicam bilmiyorum... :2:

Canim bence simdi değilde adetten yedi ggün sonra başla. Alkol kullanma kesinlikle .. Aspirin kan sulandiriyo annemde aspirin ve takviye ilaçlarla hamile kalmisti daha önce.. Umarim hamile kaliriz en Lisa zamanda. .

Canim bence simdi değilde adetten yedi ggün sonra başla. Alkol kullanma kesinlikle .. Aspirin kan sulandiriyo annemde aspirin ve takviye ilaçlarla hamile kalmisti daha önce.. Umarim hamile kaliriz en Lisa zamanda. .

Sogan suyunu yaptım 2 ay bişe olmadı bu ayda bal tarxın cörek otu adetin 2günü baslanıyomuş 10gün yapılıyomuş bide onu deniyek bakalım

Kızlar ümitlenmek istemiyorum ama ben bazal vücut ısıyla adetten olacagımı anlıyorum yarın adet olacam vücut sıcaklıgım düşmesi ayriyeten adet olacakmışım gibi karın agrısı gögüslerim düşecek gibi agrıyordu migdemde yanma cok oldu belimcok agrıyo bide dün bas dönmes göz kararması olmuuştu gecen ayda bütün bulg.vardı adet olmadan 1gün önce vücut ısım düştü adet oldum bu ay vücut ısım yüksek çok heyecanlandım

3 ay soğan kürü kullandım hemde saati saatine aldım ve inanarak içtim fakat 3 ayın sonunda doktora gittiğimde kistlerim dahada büyümüş olarak duruyordu ve endometriosiz dedikleri bir et parçası da vardı yumurtalıklarımda ayrıcaaaaaaa yumurtalıklarımı iltihap kaplamıştı aşırı sancı ile ağlayarak gittim doktora yani olabilecek herşey olmuş soğan kürü belki başka şeylere fayda etmiştir ama kistlerime etmediği aşikar doktor ameliyatla kistleri ve endometriosizi almazsak bebek sahibi olamayacağımı muhtemelen yumurtalık kanalını et parçasının tıkadığını söyledi 1 ay sonra lakoroskopi olucam moralim 0 bebek bebek derken sağlığımdan oldum yataktan bile eşim kaldırıyo üstümü giydiriyo yumurtalık iltihabı felaket ağrı ve sancı yapıyor Rabbim kimseye yaşatmasın çok mutsuzum sürekli ağlıyorum Dua edin benim için ne olur

Allah şifa versin cnm bu sogan kürü herkese yaramıyo demekki çok çok gecmiş olsun allahtan ümidini kesme hiç ummadıgın anda oluyor genelde tedavine başla allaha şükret allahım bizide böyle sınıyo napalım herseyde bi hayır vardır cok üzüldüm inan ben 2yıldır ugrasıyorum tutunuyo düşüyo devamlı millet acıyarak bakıyo artık sanki hiç cocugum olmuyomuş gibi ben sallamıyorum hayatımı yasıyotum ama bazende cok kmtü oluyorum

Üstine görme canım adetin çok az geldiyse hamile olabilirsin benim gecen yaz basım geldi adet oldum sökmedi kahve et parcası ateslendim gözüm karardı 2gün söktü bildigin adet oldjm doktora gittim kontrol etti antibiyotik verdi tahlil yapmadan hap bitti 4gün sonra düşük yaptım:-( hap içme dikkatli olabilirdoktora gitkan tahlili iste hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…