Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Slm arkadaslar bende bu gun katildm 2 ay once pcoslu oldugumu ogrendim. 5 aydir da deniyoruz ama sonuc husran.su anda metformin ve bitki caylari iciyorum umarim faydasi olut.sogan kirunu gelecek ay uygulamayi dusunuyorum allah herkese saglikli bebekler versin.

Slm arkadaşlar kulandıgıniz soğan kurunu nasıl içe bildiniz ben bir kere denedim ama olmadı içeme dim bir yılık evliyim çocuk sahibi olamadım yumurtalıklarım tembel

slm arkadaslar bende kulaniyorum sogan kurunu 7.günüm bugün baya koyu bir akintim oldu ve benim hfg cok yüksekmis doktorum dedi nerdeyse 14 degerlerim düsermi acaba

Arkadaşlar aranızda incir kuru nu deneyen varmı cevap lütfen soğan kurunu içemedım onun için incir kurunu denemek istiyorum

Allah'tan umut kesilmez. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Belki böylesi hayırlı, operasyondan sonra rahim temizlenecek ve hamile kalacaksın. Bir de şunu düşün sen belli bir sebepten hamile kalamayacağını biliyor ve tedavini ona göre uyguluyorsun. Hiç sebep yokken de olmayınca olmuyor. İnsanlar neye göre tedavi uygulayacağını bilemiyor. 4 doktora gittim kimi gebe kalmaman mümkün değil dedi kimi pco lusun dedi her ay yumurta takip edildi sonuç yine yok. Sen üzülme arkadaşım İnşallah her şey kolaylıkla geçer ve kısa zamanda sağlıklı evlatlara kavuşursun.

Salam aleykum men Azerbaycandan katiliyorum. Ablam sekiz aylik evliyi, cocugu yoktu. On gun incir ve havuc kuru kullandi ve Allahin izniyle hamile kaldi bundan ayri da hic bi tedavi gormedi. Ben de 4 aylik evliyim. Doktora iki hafta onceside pco lu oldugumu oyrendim. Reqlimin simi altinci gunu ama ben reglimin ikinci gununden sogan kuru uygulamaktayim ve de cok umutluyum. InsaAllah Allah her kese hayirli ve saglam evlat verir. Saygilar

Desene ayni durumdayiz peki senin bir sikayetin var mi killanma kilo yada adet duzensizligi bende sadece sivilcelenme var bide adetlerim son iki ay 35 gune cikti

Nirakf sana nasil yazacagimi bilemedim galiba yalnis yazdim mehmetleylayi cevaplamisim yeni oldugum icin burda nasil kullanacagimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…