Tsk ederim tabi biz ne yaparsak yapalım allah nasip etmedikçe olmaz ama ışte beklemek çok zor gerçi yeni evliyim bir yıldır yaşımda 22 ama ışte insan evlenince olmasını istiyor
Hayir bende killanma kilo alma filan yok aksine zayifim ama adet duzensizligim var iki ayda bi oluyorum ama bi ara duzelmisti kendiliginden. Son adetim kasim 5 te olmustu. Aralikta olmadim hamile oldugumu dusunuyodum ama testte negatif cikti doktora gittim pco oldugunu soyledi progesteron yazdi adet getirsin diye. Ocak 3 te adet oldum. Sen ne zamandir evlisin? Pco icin bi tedavi aldigin oldu mu hic?
Ben 2, 5yıldır evliyim 1yıl düşünmedik bir yılın sonunda hemen tuttu ama hemen düştü ondan sonra 9ay ugrastık olmadı bir gün ateşim 40derece adet olamıyorum 4gün lekelenme oldu sonra bildigin adet oldum dojtorda bilmedi hap verdi oda düştü şimdi 7ay gectı tık yok yıne pko yok bende benim hersey normal ama olmuyo
Merhaba bende polikistik overliyim ayni zamanda metformin kullaniyorum sogan suyunu bende gelecrk ay denemeyi dusunuyorum. keci boynuzu jurude keci boynuzunu kaynatmakla oluyor galiba.. allah hepppimizin yuzunu guldurr insallah
Ben 2, 5yıldır evliyim 1yıl düşünmedik bir yılın sonunda hemen tuttu ama hemen düştü ondan sonra 9ay ugrastık olmadı bir gün ateşim 40derece adet olamıyorum 4gün lekelenme oldu sonra bildigin adet oldum dojtorda bilmedi hap verdi oda düştü şimdi 7ay gectı tık yok yıne pko yok bende benim hersey normal ama olmuyo
InsaAllah hayirlisiyla evlat sahibi olursun . Sen sogan kuru falan ictin mi? Sende pco var mi?
InsaAllah hayirlisiyla evlat sahibi olursun . Sen sogan kuru falan ictin mi? Sende pco var mi?
Sogan kürü içtim iki ay içimi temizledi ama tutmadı bebiş şimdi adacayı içiyorum hamile kalmayı kolaylastırıyo diye bide cörek otu tarcın karısımını aksam süte karıstırıp içiyorum adetim son günüde süt maudonoz buharı yapacam 3 gün tutmazsa srtık bırakıyorum psikolojim bozuldu artık pko yok bende herseynormal
Arkadaslar bugun adetimin 6.günü yarın bende sogan suyunu ıcmeye baslıyacagım bende pcoluyum 3 yıllık evlıyım 7 aydır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor.bakalım ne olacak.bişey sormak ıstıyorum.sabah sogan suyunu ac karnına ıcerım sıkıntı yok aksam yemegı ıs saatıne denk gelıyor saat 6'da 9da ısten cıkıyorum gece saat 11 gıbı ac oluyorum yıne acaba saat 11'de soğan suyunu yapsam olur mu? Taze olması gerekıyor sanırım :) inşallah tutar ya nasip
Sogan kürü içtim iki ay içimi temizledi ama tutmadı bebiş şimdi adacayı içiyorum hamile kalmayı kolaylastırıyo diye bide cörek otu tarcın karısımını aksam süte karıstırıp içiyorum adetim son günüde süt maudonoz buharı yapacam 3 gün tutmazsa srtık bırakıyorum psikolojim bozuldu artık pko yok bende herseynormal
Sogan kurunden sonra mi pko kayb oldu? InsaAllah bu kez hamile olursun. Ama Allah korusun olmazsan da pes etmek icin henuz cok erken. Benim ablamin cocugu olmuyodu hic sorunun olup olmadigini da bilmiyoduk 10 gun fazla degil incir ve havuz kurunu birlikte icti ve o ay hamile kaldi Allahin izniyle. Simdi bi kizi var elhamdulillah. Sen sabr et insaAllah cok yakin zamanda sabrinin ve sukr etmenin faydasini goreceksin.
Bende ilk basta caresiz bir hastalik zannetim ama yuce rabbim derdinide dermanini da verir mutlaka yeter ki aramasini bileleim pes etmeyelim insallah bizim de burda hamileyim yazisini bir gun yazacagimizi inaniyorumBen burda sogan kuru kullanip Allahin izniyle hamile kalan com gordum ve cok umutlandim ilk defa dr bana pco oldugunu soyleyince cok agladim tutamadim kendimi dr yaninda bile pco sifa olunmaz bir sey zann ediyodum ve hickimseye pco hastasi oldugumu soylemedim esim bile bilmiyo ve daha dr a da gitmedim cunki bana soyledi ki diana 35 kullanicaksin ve ben de o ilacin bi cok ulkde yasaklandigini okudum internetten ve basladim sogan kurunu arastirmaya ve faydasinin oldugunu gorunce benim de baslamam lazim diye karar verdim. Tekbasina bir tek Allaha umit ederek basladim ve hic bi tedavi almiyorumcok umutluyum. InsaAllah her seyin hakkimda hayirli olacagina inaniyorum Yuce Rabbim neyi takdir ediyorsa o da olucaktir
Ben burda sogan kuru kullanip Allahin izniyle hamile kalan com gordum ve cok umutlandim ilk defa dr bana pco oldugunu soyleyince cok agladim tutamadim kendimi dr yaninda bile pco sifa olunmaz bir sey zann ediyodum ve hickimseye pco hastasi oldugumu soylemedim esim bile bilmiyo ve daha dr a da gitmedim cunki bana soyledi ki diana 35 kullanicaksin ve ben de o ilacin bi cok ulkde yasaklandigini okudum internetten ve basladim sogan kurunu arastirmaya ve faydasinin oldugunu gorunce benim de baslamam lazim diye karar verdim. Tekbasina bir tek Allaha umit ederek basladim ve hic bi tedavi almiyorumcok umutluyum. InsaAllah her seyin hakkimda hayirli olacagina inaniyorum Yuce Rabbim neyi takdir ediyorsa o da olucaktir
Sogan kurunden sonra mi pko kayb oldu? InsaAllah bu kez hamile olursun. Ama Allah korusun olmazsan da pes etmek icin henuz cok erken. Benim ablamin cocugu olmuyodu hic sorunun olup olmadigini da bilmiyoduk 10 gun fazla degil incir ve havuz kurunu birlikte icti ve o ay hamile kaldi Allahin izniyle. Simdi bi kizi var elhamdulillah. Sen sabr et insaAllah cok yakin zamanda sabrinin ve sukr etmenin faydasini goreceksin.
Ben şlk düşükten sonra tekrar ugrasmaya basladık tutmayınca tedavşye basladım doktor klomen yazdı her ay adetten sonra kullanıyordum 5gün oda yumurtalar catlamayınca kist olmuş sonra tedaviyi bıraktım o gün dojtora gittim kist falan yoj çok iyş hamile kalamayacagın bi dutum yok dedi şimdi bişeyim yok cok şükür sende pko varsa sogan suyu işe yaramadıysa her ay adetle birlikte adacayı iç yumurtlamada bırak adetı düzene sokuyomuş sabah aksam 2 bardak ben içiyorum adetim düzenli benim 28günü sasmaz hamile kalmayı kolaylastıyomuş diye okudum. Ama adetle baslıyon 10 gün içiyosun sonra bırakıyosun belki adetinş düzene sokar adetin düzenli olsa pko olman belki cnm ben bugün bide süt maydonoz buharına oturacam 3gün 2.gebeliğimde bu sayede kalmıştım.tıkalı kanalları acıyomuş doktora gitmek istemiyorum artık
Kızlar merhaba,
Ben de bu ay ilk defa soğan kürünü denedim. Normalde çok fazla olan akıntım (günde 3-4 günlük ped değiştirecek kadar) baya azaldı. Ancak şimdide aksi gibi ovulasyon zamanında sıkıntı yaşıyorum sanırım. Adetime 13 gun var ancak ovulasyon testim de hala negatif ve akıntım yok. Bu ay yumurtlamayacak mıyım acaba diye çok tedirginim. Esime de keçiboynuzu kuru başlamıştık. Umarım böyle bir talihsizlik yaşamam.
Adetim çok düzenlidir her ay hiç şaşmaz ama bu defa yumurtlamam ileri gitmiş olabilir mi acaba diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Düzenli ilşkiye gir yataktan kakma 20 dakka bi dolu bi boş gir bu arada vücut sıcaklıgın yükseldiyse yumurtlama olmuşsundur adetin ilk günü 36 oluyo yumutladıktan sonra 36, 50 cıkıyo bu benimki tabi böyle de anlayabilirsin ben her ay böyle anlıyorum sabah 7gibi ölcüyorum yazıyorum
merhaba oncelikle seninde kandilin mubarek olsun bende cocuk isteyenlerdenim bende pco var adetimin gelmesini bekliyorum sogan kurune baslak icin sendr bir sorun var mi..merhaba bende uzun bir süredir burayı takip ediyorum bende bugün soğan kürüne başladım adetimin 7.günü bugün. burda soğan kürüyle hamile olanları okudukça çok sevindim sanki ben hamileymişim gibi Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim bir tane yavrum var çok şükür ikinci çocuğumuzu istiyoruz ama geçen yıl ocak ayından beri malesef hamile kalamadım yazın tedaviye başladık klomenle ilk ayımda hamile kaldım ama malesef düşük yaptım geçen ay yine klomene başladım ama olmadı ve ben bu ilacın çok yan etkilerini gördüm nefessiz kaldım sürekli acildeydik doktora sorduğumda bu ilaç bu etkileri yapmaz dedi ama iki kullanmamdada aynı etkileri gördüm ve üstelik kilo aldırdı neyse çok uzun yazdım sanırım bugün kandil herkesin kandili mübarek olsun ve çocuk sahibibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
merhaba oncelikle seninde kandilin mubarek olsun bende cocuk isteyenlerdenim bende pco var adetimin gelmesini bekliyorum sogan kurune baslak icin sendr bir sorun var mi..
Amin doktorumun dediğine göre bi sorun yok herşey normal ama yaşım 32 ve oğlum 12 yaşında arada zaten yeterince yaş farkı var 2013 ocak ayından beri çocuk için uğraşıyoruz ama malesef yazın ilk kez klomen kullandım o ay hamile kaldım ama tutunamadı herşeyin hayırlısı geçen ay yine doktorum klomen verdi ama bu kez tutmadı çok yan etkileri oldu nefes darlığı ve gaz problemleri yaşadım iki kullanımdada 15 gündür gayet iyiyim tövbe ettim bi daha kullanmam o ilaçları diye bende burda soğan kürünün sorun olmasada kullanıldığını öğrendim inşallah faydasını bende herkezde görür pco lu olup hamile olan bi çok yazı okudum burda inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?