Amin doktorumun dediğine göre bi sorun yok herşey normal ama yaşım 32 ve oğlum 12 yaşında arada zaten yeterince yaş farkı var 2013 ocak ayından beri çocuk için uğraşıyoruz ama malesef yazın ilk kez klomen kullandım o ay hamile kaldım ama tutunamadı herşeyin hayırlısı geçen ay yine doktorum klomen verdi ama bu kez tutmadı çok yan etkileri oldu nefes darlığı ve gaz problemleri yaşadım iki kullanımdada 15 gündür gayet iyiyim tövbe ettim bi daha kullanmam o ilaçları diye bende burda soğan kürünün sorun olmasada kullanıldığını öğrendim inşallah faydasını bende herkezde görür pco lu olup hamile olan bi çok yazı okudum burda inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun cnm
Üstine görme canım adetin çok az geldiyse hamile olabilirsin benim gecen yaz basım geldi adet oldum sökmedi kahve et parcası ateslendim gözüm karardı 2gün söktü bildigin adet oldjm doktora gittim kontrol etti antibiyotik verdi tahlil yapmadan hap bitti 4gün sonra düşük yaptım:-( hap içme dikkatli olabilirdoktora gitkan tahlili iste hcg
Slm arkadaşlar kulandıgıniz soğan kurunu nasıl içe bildiniz ben bir kere denedim ama olmadı içeme dim bir yılık evliyim çocuk sahibi olamadım yumurtalıklarım tembel
Arkadaşlar aranızda incir kuru nu deneyen varmı cevap lütfen soğan kurunu içemedım onun için incir kurunu denemek istiyorum
Canim bende sogani asla ve asla icemiyodum ama bebis için içmek zorunda olduğum için burnunu tikayip uç yudumda iciyodum ardından burnunu açmadanagzima bi dilim mandalina atiyodum ki tadi agzimdan gitsin diye oöyle boyle 15 gün içtim. Sizde oöyle yapin hic hissediliyor ..
Yok bilmiyorumda ben dün adet oldum 2günüm 1 ceyrek orkid kullandım kafam karıştı bişede yapamıyorum dün adetimdi koy kahve bugünde aynı adetim düzgün gelmiyo 2gebeliktede böyle olmuştum bilmedim hap içtim eger adetim yarın biter kanmam gelnezse bapim bişe kullanmicam artık kist ouşmuş olabilirmi yoksa yerleşme kanamasımı benim durumumda llan varmı gecen ay orkid yetiştiremedim bu ayda gelniyo :-(
Canim iste aynisi bu ay bana oldu ve 5gun surdu...
Slm kızlar ben adet olmuştum 3günde 3 orkitle bitti temizlendim dün gece bir migde bulantısı sabaha kadar kustum şmdi kahve lekeler geliyo kafam allah bullak oldu. Bebek için ne yaptıysam bıraktım yapmıyorum artık doktora gidexem devam ederse cok korktum
Bence hic durma hemen doktora git yada atest yap umarim hayirli bir haber verrirsin..ben hala adetimi bekliyorum kasiklarimda batmalar bide 2 gun once gouslerim asiri derecede agirdi hala da kasigim batiyoo umutlanmak istemiyorum cunku artik umutlanmaya da korkuyorum :,(
Aynen ümitlenme bbendede aynı belirtiler vardı adet oldum ama 2 hamileligimdede hiç bir belirti olmadı artık psikolojik diyorum ben srtık akışına bırakacam bugü n çok korktum ama hamile oldugumu sanmıyorum ama doktora kont gidecem kistten olabşlirmil bide mantar varsa olurmuş 2 kside bende var ben süt buharı yapıp üzerine oturdum 2gün içimde bişe söktü ama neyi söktü anlamadım artık bişe yapmicam ama inş hamilesindir sen cok güzel bi duygu olsa gerek :'(
Selam kizlar küre baslarken yazicaktim fakat nette sorun vardi 1 ocakta adet oldum 4 ocakta bitti 10 ocakta soğan kürüne baslDm fakat günde birkere iciorum bide çörek otu bal tarçin karişimi yaptim onu da yiğiyorum bakalim nolcak bn sizlere her uyguladigim seyi yazicam insallah birinden biri tutarda herkeze umut olur
Ne diyeyim ki insallah ama benim pek sansim yok pcolu oldugum icin umutlanamiyorum bile ama kim bilir belki insallah sende hamilesindir..allah bizim de dualarimizi bir gun kabul edecek ben buna gonulden inaniyorum..
Sende bir gelisme var mi gittin mi doktora..Aminnnnnnnnnnnn
Selam kizlar küre baslarken yazicaktim fakat nette sorun vardi 1 ocakta adet oldum 4 ocakta bitti 10 ocakta soğan kürüne baslDm fakat günde birkere iciorum bide çörek otu bal tarçin karişimi yaptim onu da yiğiyorum bakalim nolcak bn sizlere her uyguladigim seyi yazicam insallah birinden biri tutarda herkeze umut olur
Sende bir gelisme var mi gittin mi doktora..
Bugün migdemde çok agrı vardı bide pembe akıntı gelmişti sol kasıgımdada ara ara igne vatması var hayır olsun
Insallah bebegin vardir..bi test yap ne bekliyorsun ki negatif cikarsa zaten alstik negatiflrre entereresan bisey olmuycak ki yaap kurtul icindeki dusuncelerden..
Korkuyorummmm negatif görmekten içimdende gelmiyo yapmak idrar testio kadar yaptımki hep negatif korkulu rüyam oldu benim gibi olanlar beni anlar yaparsam yazarım bi hafta daha gecsin baktarım
Slm arkadaslar bende bugun adet oldum 7.gunu baslicam ins.benim bir dusugum var 1 yil oldu ama hala hamile kalmadim gecen ay asilama yaptirsim ama tutmadi esimdede bendede sorun yok.ilk hamile kaldigimda sogan kuru yapmistim ve hamile kalmistim bu ay tekrar denicem asilamadaki ilaclar bu ayda etkisini gostercek belki ikisi birarada olunca tutar allah hepimiZin emeklerini bos cikarmsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?