Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aminnn iyi dugan icin tsr ederim umarim hepimizin duasi kabul olur

bugün soğan suyuna başladım olmazsa önümüzdeki ay adetime 10 gün varken soğan kürü devam en sonda incir ve havuç kürü ama havuç kürü tam olarak hangi gün başlanıyor bilen varsa cevap yazabilirmi teşekkürler şimdiden

Canimmm inşallah öyledir de benim hic ama hic umudum yok öyle sansli biri değilim çünkü .. Bide hamilelik aşina hic bisey hissetmiyorum Rabbim hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin bu güzel gecenin yüzü suyu hurmetine ...

Slm arkadaşlar kulandıgıniz soğan kurunu nasıl içe bildiniz ben bir kere denedim ama olmadı içeme dim bir yılık evliyim çocuk sahibi olamadım yumurtalıklarım tembel

Arkadaşlar aranızda incir kuru nu deneyen varmı cevap lütfen soğan kurunu içemedım onun için incir kurunu denemek istiyorum

Slm kızlar ben adet olmuştum 3günde 3 orkitle bitti temizlendim dün gece bir migde bulantısı sabaha kadar kustum şmdi kahve lekeler geliyo kafam allah bullak oldu. Bebek için ne yaptıysam bıraktım yapmıyorum artık doktora gidexem devam ederse cok korktum

Bence hic durma hemen doktora git yada atest yap umarim hayirli bir haber verrirsin..ben hala adetimi bekliyorum kasiklarimda batmalar bide 2 gun once gouslerim asiri derecede agirdi hala da kasigim batiyoo umutlanmak istemiyorum cunku artik umutlanmaya da korkuyorum :,(

Aynen ümitlenme bbendede aynı belirtiler vardı adet oldum ama 2 hamileligimdede hiç bir belirti olmadı artık psikolojik diyorum ben srtık akışına bırakacam bugü n çok korktum ama hamile oldugumu sanmıyorum ama doktora kont gidecem kistten olabşlirmil bide mantar varsa olurmuş 2 kside bende var ben süt buharı yapıp üzerine oturdum 2gün içimde bişe söktü ama neyi söktü anlamadım artık bişe yapmicam ama inş hamilesindir sen cok güzel bi duygu olsa gerek :'(

Ne diyeyim ki insallah ama benim pek sansim yok pcolu oldugum icin umutlanamiyorum bile ama kim bilir belki insallah sende hamilesindir..allah bizim de dualarimizi bir gun kabul edecek ben buna gonulden inaniyorum..

Selam kizlar küre baslarken yazicaktim fakat nette sorun vardi 1 ocakta adet oldum 4 ocakta bitti 10 ocakta soğan kürüne baslDm fakat günde birkere iciorum bide çörek otu bal tarçin karişimi yaptim onu da yiğiyorum bakalim nolcak bn sizlere her uyguladigim seyi yazicam insallah birinden biri tutarda herkeze umut olur

inşallah sende güzel sonuçlar alırsın ben 7 ocak adet oldum 10 ocakta adetim bitti kimi yerde adetin bittikten sonra 7 gün saycaksın kimi yerde adetinin 7. günü yazıyordu ben 6. günü başladım yani bu pazar 15 gün içicem soğan kürünü ilk ayda hamile kalanları duydukça çok ümütlendim bakalım hayırlısı ikinci ayda soğana devam edicem sonrada olmazsa en son incir kürü bende gelişmeleri yazıcam

bi konuda danışmak istiyorum kızlar bu soğan kürünü çıkaran cimcime nickli bi bayanmış ve bunu saraçoğluna ilk o anlatmış ve bunu araştırmış saraçoğlu ve duyurmuş ama cimcimenin dediğine göre soğanı kabuklarıyla kaynatmak gerekiyormuş ben ince kabuğunu soyuyorum uygulayıp hamile kalanlar yazarsa sevinirim teşekkürler şimdiden

bende pazar günü başladım beklenen adet tarihim 7 şubat bakalım hayırlısı hepimiz için

Insallah bebegin vardir..bi test yap ne bekliyorsun ki negatif cikarsa zaten alstik negatiflrre entereresan bisey olmuycak ki yaap kurtul icindeki dusuncelerden..

Korkuyorummmm negatif görmekten içimdende gelmiyo yapmak idrar testio kadar yaptımki hep negatif korkulu rüyam oldu benim gibi olanlar beni anlar yaparsam yazarım bi hafta daha gecsin baktarım

Korkuyorummmm negatif görmekten içimdende gelmiyo yapmak idrar testio kadar yaptımki hep negatif korkulu rüyam oldu benim gibi olanlar beni anlar yaparsam yazarım bi hafta daha gecsin baktarım

Benim adetimin dun yada bu gun gelmesi lazimdi ama malesef gelmedi pcolu oldugum icin gunler uzadikca uzuyor kesin yine ayni problemm offf

Slm arkadaslar bende bugun adet oldum 7.gunu baslicam ins.benim bir dusugum var 1 yil oldu ama hala hamile kalmadim gecen ay asilama yaptirsim ama tutmadi esimdede bendede sorun yok.ilk hamile kaldigimda sogan kuru yapmistim ve hamile kalmistim bu ay tekrar denicem asilamadaki ilaclar bu ayda etkisini gostercek belki ikisi birarada olunca tutar allah hepimiZin emeklerini bos cikarmsin ins.

Ccnm benim annem demişti düşük yapan 3 ay 6 ay 1yıl olmayabiliyomuş şu sıralar cok dikkatli ol heran tutabilir. Çü nkü brnde hamile kaldım hemen düşürdüşürdüm tam 1yıl olmadı 1yıl doldu tuttu hemen bendede hiç bir sorun yoktu ama 2'ciyide düşürdüm bilmeden hap aldım suan 7 ayımdayım bekliyoruz bakalım doktorlar bişe yok kalabilirsin diyo ama tuttmuyo sen cok dikkatli ol bak demişti dersin tecrübe konuşuyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…