Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaslar bal ve corekotu azerbaycanda da cok kullaniliyo. Peygamber (sav) corekotunun olumden baska her seye care oldugunu soylemis hadislerde. Ve ben bal corek otunun her hangi bi yan etkisinin oldugunu dusunmuyorum. Sadece dusus yapa bilme ihtimalinddn dolayi gebelik zamani kullanilmasi tavsiye edilmez. Benim bi arkadasimin cocugu olmuyodu. Yumurtaliklari islemiyordu artik tedavi filan da almiyordu. Biz de Allaha tevekkul et dua et ve bal corekotu sabah aksam ackarina uygula demistik. Bi ara kullandiktan sonra Allahin izniyle hamile kaldi ve insaAllah yakin zamanlarda doguracak

Nirakf sana nasil yazacagimi bilemedim galiba yalnis yazdim mehmetleylayi cevaplamisim yeni oldugum icin burda nasil kullanacagimi bilmiyorum

Ben 1 bucuk yillik evliyim 7 ay olmustur pco olu oldugumu anlayali zaten 7 aydir deniyoruz bi sonuc alamadm hic bir tedavi uygulamadim sadece bitki caylari bide metformin kullaniyorum bu ay da bal tarcin corek otu yedim ama 10 gun falan.. bu ay da hala adet olmadm ne zaama olucam bilmiyorum cunku oyle karar verdm takvime bakmiycam diye ..eger olmazsa kismet se geleck ay sogan suyunu mutlaka deneyecegim..

Allah yardimcin olsun. InsaAllah Allahin izniyle bal corekotu ile hamile kalirsin sogana gerek kalmaz. sende yumurtaliklar buyuk mu? Dr bana yumurtaliklarin olcusunun normal oldugunu soyluyo ama ben anliyamiyorum yani eger pco varsa yumurtalik buyuk olmali gibi olmali bence. Bu konuda bi bilgin var mi?

Nirakf sana nasil yazacagimi bilemedim galiba yalnis yazdim mehmetleylayi cevaplamisim yeni oldugum icin burda nasil kullanacagimi bilmiyorum

Zannedersem oyle dill yumurtaliklarda bulunan kistler 6 mm falaan yani kucuk buyuklugu bozacak bisey dill..bende aded duzensizligi olan tek sey ayni gunlerde gelmemesi yani 2 ay once 29 gundu sonra diger ay 36 ya cikti.ama her ay adet olurum.killanmam yok kilom da normal sadece sivilcelenmem var.umarim ise yarar gorucez artik..

Cok sukr o zaman senin isin kolay. Hem ben hipertiroidliyim. Bende pconun olusmasina neden olan da bu her halde. Ben Allaha tevekkul ederek basladim sogan kurune insaAllah hayirlisiyla pcoyu atlatirim 15 gunun tamaminda da incir ve havuc kirunu kullanmayi dusunuyorum insaAllah

Arkadaşlar merhaba bende tipik bir polikistik overliyim.esimin sperm olcumleri yapildi vaeikosel var ama doktor suan engel dehil cocuk yapmaya sıkıntı yok dedi. 7 aydir korunmuyoruz ama sonuc elde edemedik. Ayni zamanda da eaderimin 15. Gunu progestron iciyorum 10 gun boyunca ve her gun matofin kullaniyorum bu sogan kürü ise yarar mi bi de keçibounuzu kürü nasil uygulaniyor esime yapicam yardim edin lurfen

Merhaba bende polikistik overliyim ayni zamanda metformin kullaniyorum sogan suyunu bende gelecrk ay denemeyi dusunuyorum. keci boynuzu jurude keci boynuzunu kaynatmakla oluyor galiba.. allah hepppimizin yuzunu guldurr insallah

Insallah allah dualarimizi kabul eder..

Merhaba bende polikistik overliyim ayni zamanda metformin kullaniyorum sogan suyunu bende gelecrk ay denemeyi dusunuyorum. keci boynuzu jurude keci boynuzunu kaynatmakla oluyor galiba.. allah hepppimizin yuzunu guldurr insallah

arkadaşlar ben de geçen sene bu zamanlar foliküler kist ve adet düzensizliğinden şikayteçiydim.her şey yolundayken birdenbire kist oluştu.bebek sahibi olmak istiyorduk.ben de her gün bu forumlara girip bir umut ışığı arıyordum.sonra 3 ay düzenli olarak soğan kürünü ve 1 ay da incir + havuç kürünü uyguladım. eşime de sürekli keçiboynuzu kürünü uyguladım bu süre boyunca ve Rabbime şükürler olsun,kürleri uyguladıktan sonraki ilk denememizde hamile kaldım.2 hafta önce çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.O zamanlar inş. bebeğimi kucağıma almak nasip olursa ben de buraya yazıcam diye kendime söz vermiştim.çünkü kürü uygulayıp olumlu bi sonuç aldığını yazanları okuyunca nasıl da umutlandığımı,mutlu olduğumu hatırlıyorum.Bunların hepsi tabii ki vesile,ama sebebine sarılıp ALLAH'a çok dua edin arkadaşlar,Rabbim inş. dualarımızı karşılıksız bırakmaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.Dualarım sizinle...

Ne kadar guzell allah uzun omurler versin bizde bunlari okudukca umutlaniyoruz iste

Amiin insallah simdi yumurta takibi yapmak icin test aldim 50 li li bugub adet oldum biter bitmez baslicam testlere ve kürlere hepimiz icin dua edicem allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin
Öneriniz olursa soyleyin neler yapmam gerekli

Insallah ben adetimn gelmesini bekliyorum gelir gelmez baslicam kurlere kismetse..

Slm kızlar yaa ben soğan kurunu içemıyorum incir kurunu denemek istiyorum fayda gören varmı soğan tadi çok kötü içemedım

Aleykes salam benim ablam on gun incir ve havuc kurunu kullandi ve Allahin izniyle hamile kaldi simdi kizi sekiz aylik masaAllah . Allaha cokca dua et bunlar sadece vesile insaAllah sen de bu vesileyke hamile kalirsin

Tsk ederim tabi biz ne yaparsak yapalım allah nasip etmedikçe olmaz ama ışte beklemek çok zor gerçi yeni evliyim bir yıldır yaşımda 22 ama ışte insan evlenince olmasını istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…