Ccnm benim annem demişti düşük yapan 3 ay 6 ay 1yıl olmayabiliyomuş şu sıralar cok dikkatli ol heran tutabilir. Çü nkü brnde hamile kaldım hemen düşürdüşürdüm tam 1yıl olmadı 1yıl doldu tuttu hemen bendede hiç bir sorun yoktu ama 2'ciyide düşürdüm bilmeden hap aldım suan 7 ayımdayım bekliyoruz bakalım doktorlar bişe yok kalabilirsin diyo ama tuttmuyo sen cok dikkatli ol bak demişti dersin tecrübe konuşuyo cnm
bugün soğan küründe 6.günüm 3 gündür kasıklarımda ağrı oluyor ve göğüslerim şiş normalde adetime 1 hafta varken olurdu adetim 7 şubat doktoruma göre bende hiç bir sorun yok ama 1 yıldır hamile kalamıyorum o yüzden bu küre başladım soğan kürü böyle etkiler yaparmı yada doktorumun yok demesine rağman acaba bi sorunmu var o yüzden mi bu etkileri görüyorum cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden
Soğan kürü adetin 7. Günümü yoksa adetin bitiminden 7 gün sonra mı ?
Benimde bugun 6.gunum bugune kadar hicbir agrim yoktu bugun sanki adet olucakmisim gibi kasiklarimda belimde bir agri var.arada da lavaboya gidip baktim sanki adet olmusum gibi hissettim ama sadece akinti var.
ben adetimin 6. günü başladım bittikten sonra 7.günü başlıycaktım ama her iki türlüde başlayıp hamile kalan çok var o yüzden günlere takılmayım en iyisi dedim senin kür bittikten kısa bir süre sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah buraya yaz olurmu mutlaka hepimize umut olsun bende yazıcam inşallah hamileyim diye :))
Insallah canim rabbim ol dedikten sonra olucak hayirlisiyla bebislerimize kavusucaz. :)))
Benimde bugun 6.gunum bugune kadar hicbir agrim yoktu bugun sanki adet olucakmisim gibi kasiklarimda belimde bir agri var.arada da lavaboya gidip baktim sanki adet olmusum gibi hissettim ama sadece akinti var.
Belki iltihabı söktügü için ama bel agrısı yapıyo üşütmeyin içini temizliyo sonuçta ama ben içtim iki ay hiç bir yerim agrımadı
Bnim son 1 günüm kalicak bu aksamda icince kuzey senin neden olmuyo bebegin doktor gerekce olarak nediyorbende pazar günü başladım beklenen adet tarihim 7 şubat bakalım hayırlısı hepimiz için
inşallah sende güzel sonuçlar alırsın ben 7 ocak adet oldum 10 ocakta adetim bitti kimi yerde adetin bittikten sonra 7 gün saycaksın kimi yerde adetinin 7. günü yazıyordu ben 6. günü başladım yani bu pazar 15 gün içicem soğan kürünü ilk ayda hamile kalanları duydukça çok ümütlendim bakalım hayırlısı ikinci ayda soğana devam edicem sonrada olmazsa en son incir kürü bende gelişmeleri yazıcam
benimde bugun 7.ci günüm. bugun başlıyacğım allahın izniyle :)
bi konuda danışmak istiyorum kızlar bu soğan kürünü çıkaran cimcime nickli bi bayanmış ve bunu saraçoğluna ilk o anlatmış ve bunu araştırmış saraçoğlu ve duyurmuş ama cimcimenin dediğine göre soğanı kabuklarıyla kaynatmak gerekiyormuş ben ince kabuğunu soyuyorum uygulayıp hamile kalanlar yazarsa sevinirim teşekkürler şimdiden
Konuyu yillar önce hasankeyf acmis o yaptigi ay hamile kalmis konuyu bastan sona gunlerce okudum cok heycanliydi :)
Hadi hayirlisi olsun şifa olsun tüm icen kadinlara :)
Benim bitmek uzere bugun 14.gun olucak yarin son ama ne agrim ne akintim olmadi herzamn nasilsam öyleydim :)
Ben burda okuduktan sonra baya bi arastrma yaptim vede % 87 civarinda bu kurle hamile kalindigini gordum ve bu %87 nin icerisinde %68 kadin adet bittikten sonra 6 gun saymis 7. Gün icmeye baslamislar bunun mantigini arastirdigimdaysa sonuc cok ilginc geldi bana o beklenen 7 gun icinde adet kalintilari catlayip gebelige donusemeyen yumurta rezervinin tazelenme süresiymis bu nedenle mantikli olan adet bittigi günden 6 gun sayip 7. Gün baslamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?