Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayy cnm ins ya tutsun artik butun arkadaslarim tek tek hamile kalio.ve heveslenerek bakmak cok kotu allahimkisenin kucagini bos birakmasin..

bugün soğan küründe 6.günüm 3 gündür kasıklarımda ağrı oluyor ve göğüslerim şiş normalde adetime 1 hafta varken olurdu adetim 7 şubat doktoruma göre bende hiç bir sorun yok ama 1 yıldır hamile kalamıyorum o yüzden bu küre başladım soğan kürü böyle etkiler yaparmı yada doktorumun yok demesine rağman acaba bi sorunmu var o yüzden mi bu etkileri görüyorum cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Soğan kürü adetin 7. Günümü yoksa adetin bitiminden 7 gün sonra mı ?

Benimde bugun 6.gunum bugune kadar hicbir agrim yoktu bugun sanki adet olucakmisim gibi kasiklarimda belimde bir agri var.arada da lavaboya gidip baktim sanki adet olmusum gibi hissettim ama sadece akinti var.

Benimde bugun 6.gunum bugune kadar hicbir agrim yoktu bugun sanki adet olucakmisim gibi kasiklarimda belimde bir agri var.arada da lavaboya gidip baktim sanki adet olmusum gibi hissettim ama sadece akinti var.

ben adetimin 6. günü başladım bittikten sonra 7.günü başlıycaktım ama her iki türlüde başlayıp hamile kalan çok var o yüzden günlere takılmayım en iyisi dedim senin kür bittikten kısa bir süre sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah buraya yaz olurmu mutlaka hepimize umut olsun bende yazıcam inşallah hamileyim diye :))

Son düzenleme:

Insallah canim rabbim ol dedikten sonra olucak hayirlisiyla bebislerimize kavusucaz. :)))

Belki iltihabı söktügü için ama bel agrısı yapıyo üşütmeyin içini temizliyo sonuçta ama ben içtim iki ay hiç bir yerim agrımadı

benimde bugun 7.ci günüm. bugun başlıyacğım allahın izniyle :)

Belki iltihabı söktügü için ama bel agrısı yapıyo üşütmeyin içini temizliyo sonuçta ama ben içtim iki ay hiç bir yerim agrımadı

Ne haber mehmetleyla bi gelisme var mi benm hala adetim gelmedi 38 ci gunumdeyim hic boyle olmazdm ertelerdi ama mutlaka gelirdi sogan kurunu de icemiyorum napicami bilemedim..

Ben burda okuduktan sonra baya bi arastrma yaptim vede % 87 civarinda bu kurle hamile kalindigini gordum ve bu %87 nin icerisinde %68 kadin adet bittikten sonra 6 gun saymis 7. Gün icmeye baslamislar bunun mantigini arastirdigimdaysa sonuc cok ilginc geldi bana o beklenen 7 gun icinde adet kalintilari catlayip gebelige donusemeyen yumurta rezervinin tazelenme süresiymis bu nedenle mantikli olan adet bittigi günden 6 gun sayip 7. Gün baslamak

Konuyu yillar önce hasankeyf acmis o yaptigi ay hamile kalmis konuyu bastan sona gunlerce okudum cok heycanliydi :)

Konuyu yillar önce hasankeyf acmis o yaptigi ay hamile kalmis konuyu bastan sona gunlerce okudum cok heycanliydi :)

teşekkürler cevapların için canım benim bir oğlum var 12 yaşında 6 yaşındayken korunmayı bıraktık doğumdan sonra spirall korunmuştum 8 ayın sonunda hamile kalamadım sonra işe başladım çalışmaya başlayınca bebekle ilgilenemiyeceğim için tekrar spiral taktırdım en son kanamam çok fazla olduğu için normal spirali çıkarttırdım ve mirena taktırdım işten ayrıldıktan sonra bir tane daha çocuk için çalışmalara başladık ama geçen sene ocak ayından beri malesef temmuz ayında dokroruma dedim çocuğum zaten büyük ve bende biran evvel olsun istiyorum herhangi bir tedavi uygulayamazmıyız dedi başlayalım testler yapıldı herşey normal çıktı o ay klomene başladık ve ben rahatsızlanmaya başladım nefesim kesilmeye başladı ve baya bi şişkinlik yaptı bende sürekli acile gittik oksijenimi ölçüyorlar herşey normal ama ben biliyordum bu ilaç yapıyor diye doktorum mümkün değil diyor sonra bi gece yine acile gittim ne olur dedim nefes almama yardımcı olun ama kan testi yapılması gerekiyor tabi hamile olup olmadığımı öğrenmek için adetimede 6 gün vardı ve 1 haftalık hamileymişim meğer o kadar sevindikki ama malesef 5 haftalık düşük yaptım zaten doktor kese göremedi bu kimyasal olabilir dedi ve değerim 800 lerdeydi bebek düştüğü anda nefes alışverişlerim düzelmeye başladı sonra geçen ay tekrar klomene başladım ve kullanmaya başladıktan 2 gün sonra yine başladı bende nefes darlığı ve bu sefer hamile kalamadım bende dedim bundan sonra ilaç kullanmıycam ve burdaki sayfaları araştırdım bende senin gibi sonuçta ilaçlarda bitkilerden yapılmıyormu en azından doğal yöntemlerle denemeliyim dedim ve ben bu soğan kürüne çok inandım kendime 3 ay süre verdim bu ay ve önümüzdeki ay soğan kürü yapıcam ondan sonrada incir ve havuç kürü deniycem sakın bana hiç çocuğu olmayanlar kızmasın ben onlara hep dua ediyorum hep derim Allah önce olmayanlara versin diye biraz uzun oldu ama hepimize şifa olur inşallah cnm

Hadi hayirlisi olsun şifa olsun tüm icen kadinlara :)
Benim bitmek uzere bugun 14.gun olucak yarin son ama ne agrim ne akintim olmadi herzamn nasilsam öyleydim :)

senin sorunun ne canım neden olmuyor bu arada doktorum bende sorun olmadığını söylüyor ama ben 3 ayda 8 kg aldım ilaçlardan ve adetlerim 32 günde bir bazen 30 bakalım bu soğan küründen sonra adet tarihlerimde değişiklik olcakmı gebe kalmazsam :))

ben çok sabırsız bir insanım bekleyemedim işte :)) eşimede arı sütü bal polen veriyorum gerçi düzenli içmiyo ama en sonunda diyo ben doğurcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…