Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaslar telden girince son msjlari goremiorum sizdede sorun varmi?

Hadi hayirlisi olsun şifa olsun tüm icen kadinlara :)
Benim bitmek uzere bugun 14.gun olucak yarin son ama ne agrim ne akintim olmadi herzamn nasilsam öyleydim :)

ama tadı cokk kötüü kızlar nasıl içiyorsunuzz benim çok miğdem bulandı

Ben icmeye baslayali 1 hafta oldu.gozlerimi kapatip sifa niyetine Allahim diyip iciyorum :))

bende öylee :) tadı miğdemi bulandırıyor çok kötü oldum akşam inşallah alışırım herşey bebek için vallahi yoksa içmem hayatta :)

bende öylee :) tadı miğdemi bulandırıyor çok kötü oldum akşam inşallah alışırım herşey bebek için vallahi yoksa içmem hayatta :)

Esim karsimda ben icerken suratini eksitiyo zannedersin ki o icmis.valla dedim catlasamda patlasamda icicem yapicak bisey yok.:))

yanlız bi saat önce tansiyonum düştü sanırım neden oldu anlayamadım marketteydim eve zor attım kendimi bu saatlerde içiyordum soğan suyunu artık gece yatmadan önce içicem bu gecelik aç karnına deniyor ya bişiler atıştırdım sorun olmaz değilmi saatler

Tansiyon dusuklugu bende de oluyo.ben sabah icemedysem aksam yemekten once birde gece yatmadan iciyorum.saracoglu da oyle demisti calisanlar icin zor oluyorsa die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…