Evet canim gecen pazar basladim bende.
Ben ekim ve kasımda soğan suyu kürü yaptım çok şükür bu ay hamileyim 12 aydır deniyoduk bu ay nasip oldu ama kürle bir alakası var mı bilmem?
Allah hayrlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım, tebrikler...
ben de birçok olumlu birçok olumsuz yorum okuduktan sonra tekrar soğan kürü kullanmaya karar verdim.
bu gün 9. günüm.
ha bu arada iki yıldır bekliyoruzinatla soğan suyu içeceğimmm. Şifa Allahtan...
Ben ekim ve kasımda soğan suyu kürü yaptım çok şükür bu ay hamileyim 12 aydır deniyoduk bu ay nasip oldu ama kürle bir alakası var mı bilmem?
Amin Rabbim en hayırlı zamanda size de nasip etsin.Benim herhangi bir problemim yoktu zaten çok düzenlidir her şey ama sanki soğan suyu iyi geldi gibi hissettim.Gerçi ben bir de bu ay maydanoz+ süt buharı da yaptım.Her şey sebep işte önemli olan Rabbimin nasip etmesi.
Amin Rabbim en hayırlı zamanda size de nasip etsin.Benim herhangi bir problemim yoktu zaten çok düzenlidir her şey ama sanki soğan suyu iyi geldi gibi hissettim.Gerçi ben bir de bu ay maydanoz+ süt buharı da yaptım.Her şey sebep işte önemli olan Rabbimin nasip etmesi.
Aminn inşaALLAHAslında süt buharını da merak ediyorum. nasıl yapmıştın onu da öğreneyim de belki kür bitince onu da yaparım. :26:
maydanozla süt buharını ayrıntılı anlatırmısın cnm ltfn
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip eder inşallah.
Maydanoz kürünün tam olarak yapılışı şöyle bir arkadaşıma eski bir ebe tarif etmişti kürden 2 ay sonra o da hamile kaldı o ebenin tarifini anlatayım.Allah'ın izniyle bu ay doğum yapacak.
Adetin bittiği ilk gün akşam 1 litre süte bir demet maydanoz koyup kaynatıp onun buharına oturuyorsunuz.O günlerde ilişkiye girmeyeceksiniz sonra karnınızı viks sürün ,eğer enfeksiyon varsa alt tarafa da biraz viks sürün sonra da havlu kağıda sütün içindeki maydanozlar alıp onları iç çamaşırınızın üstüne koyup bir saat üstünüze battaneyi alıp uzanın.Buna 3 gün devam edin yumurtalıkların tamamen temizlenmesi için bu kürü iki ay uygulamalıymış.
bu ay adet olursam -hani hep umudumuz olmamaktan yanadır ya- olursam yapayım inşaALLAH. Soğana da devam tabii. peki sen akıntı filan görmüş müydün buhardan sonra ne gibi bir değişiklik olmuştu?
inşaALLAHİnşallah olmazsın :) Rabbim gönlündekini tez zamandan nasip eder inşallah ama ben artık 12 ay olunca her ay adet olacağıma öyle alışmıştım ki.Bu ay akıntım fazlaydı ben de dedim maydanoz etki etti herhalde meğer hamileymişim.Ama soğanın bariz faydasını gördüm genç kızken adet olmadan önce ayaklarım yanardı yıllardır öyle bir şey hissetmiyodum soğan suyundan sonra mesela o geri geldi artık insanı yeniliyo mu napıyorsa.
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip eder inşallah.
Maydanoz kürünün tam olarak yapılışı şöyle bir arkadaşıma eski bir ebe tarif etmişti kürden 2 ay sonra o da hamile kaldı o ebenin tarifini anlatayım.Allah'ın izniyle bu ay doğum yapacak.
Adetin bittiği ilk gün akşam 1 litre süte bir demet maydanoz koyup kaynatıp onun buharına oturuyorsunuz.O günlerde ilişkiye girmeyeceksiniz sonra karnınızı viks sürün ,eğer enfeksiyon varsa alt tarafa da biraz viks sürün sonra da havlu kağıda sütün içindeki maydanozlar alıp onları iç çamaşırınızın üstüne koyup bir saat üstünüze battaneyi alıp uzanın.Buna 3 gün devam edin yumurtalıkların tamamen temizlenmesi için bu kürü iki ay uygulamalıymış.
İnşallah olmazsın :) Rabbim gönlündekini tez zamandan nasip eder inşallah ama ben artık 12 ay olunca her ay adet olacağıma öyle alışmıştım ki.Bu ay akıntım fazlaydı ben de dedim maydanoz etki etti herhalde meğer hamileymişim.Ama soğanın bariz faydasını gördüm genç kızken adet olmadan önce ayaklarım yanardı yıllardır öyle bir şey hissetmiyodum soğan suyundan sonra mesela o geri geldi artık insanı yeniliyo mu napıyorsa.
inşaALLAHhayret ben de 2 yıldır her seferinde kırmızıyı görünce şaşırmaktan usanmadım. aaaa yine mi siz! çok ayıp ama fazla oluyorsunuz! geliyorlar napalım seviyorlar sahibelerini... sorma geçen ay enfeksiyon vardı. dedim soğanımm, canım benim gel ilacım ol soğanı içeli beri -9 gündür- akıntı bende de fazla. overlerim bir aklansın paklansın. bebeciğime temiz temiz yollar açılsın inşaALLAH. Allah büyük...
ayy demek benimte ayaklarımın altından o yüzden ateş fışkırıyo normalde peluş botlarım ayaklarımda hiç çıkarmadan hep üşür ayaklarım şimdi çoğu zaman çıkarıyorum o derece yanıyo ama akıntım yok bu normalmi ki
Benim hormonlarım her zaman çok normaldi 15 yaşından beri 2 senede bir giderim doktora şimdi ayak yanması gelince ve o genç kızlığımda da öyle olunca ben iyi bir şey gibi düşündüm sonuçta 20 li yaşların başında daha gençken daha doğurganız ben öyle düşündüm açıkcası o zamanki gibi bir şey iyidir diye düşündüm.
Enfeksiyonu soğan çözmedi bende maydanoz çözdü onu çok net farkettim.Çünkü soğanı iki ay kullandım enfeksiyon vardı hala maydanozdan sonra enfeksiyon nerdeyse kalmamış gibiydi.
test yapmadınmı cnm sen
Test aldim almasina da yapmayi istemiyorum korkuyorum negatiflerden...
korkma canım ya ben her ay erkenden öğreneyim diye kan tahlili veriyorum ama negatif çıkınca ümidimi kaybetmiyorum adetime kadar bi sürü test yapıyorum her ay 50 tl den fazla tahlile gidiyor :)) her ay diyorum bidaha bi hafta geçmeden yapmıycam ama dayanamıyorum bide başka başka eczanelerden alıp yapıyorum gene geldi bu kadın demesinler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?