10 yemek kasigi bal,12 sile tatli kasigi ogutulmus toz corekotu,10 cay kasigi tarcin benim olcum her sabah aksam ac karnina birer tatli kasigi yedim.
ben daha önce klomen kullanırken nefes alamadığımı söylemiştim okudunmu bilmiyorum pınarcım bütün doktorlar hep psikolojik olduğunu söyledi psikoloğada gittim tabi gebe olduğum için bi ilaç veremediler düşük yaptığımda geçti nefes darlığım ama öyle böyle değil yani resmen nefes alamıyordum ikinci klomen tedavisinde tekrar aynı şeyi yaşadım ve emin oldum ilaçtan olduğuna ve hala etkisi var üzerimde zaman zaman yine nefes alamıyorum en son 15 gün önce tahlillerim yapıldı karnım çok şişiyordu yatamıyordum bile ve doktorun bana söylediği hormon ilaçları yapar dedi ve etkisi çabuk geçmez dedi şimdi çok şükür daha iyiyim
Ne haber mehmetleyla bi gelisme var mi benm hala adetim gelmedi 38 ci gunumdeyim hic boyle olmazdm ertelerdi ama mutlaka gelirdi sogan kurunu de icemiyorum napicami bilemedim..
toz çörek otunu senmi öğütüyosun aktarlarda varmı
toz çörek otunu senmi öğütüyosun aktarlarda varmı
Psikolojik demeden once seni dahiliye uzm yönlendirdilermi?
Guatr arastrmasi yapildimi?
Nodüllerine bakildimi neye gore psikolojik dendi yada psikiyatriye gidip panik atağına bakildimi?
Bide sunu soyliyim kullandigim sure zarfinda 2 kilo aldim
ama tadı cokk kötüü kızlar nasıl içiyorsunuzzbenim çok miğdem bulandı
hadi test yapta sende bu belirsizlikten kurtul olmazsada üzülme canım elbet olucak allahın izniyle bende pco yok ama eğer olsaydı senin kadar bekleyemezdim valla :)
Salı günü doktora gidecem bu ay bişe yapmadım durumu biliyosun bende yumurtlama dönemindeyim inş bu ay tutar. İçimden bi his seninki tuttu diyo 2günn daha bekle baktın gelmiyo idrat testi yap vücut ısınıda sabah kontrol et yüksekmi diye yüksekse iyi ::-D DÜŞÜKSE adet belirtisi ben öyle anlıyorum hiçte sasmıyo idrar testi yapmıyotrum tek cizgi görmrkten psikoloji m bozuluyo
guatr araştırması geçen kış yapılı bütün testler yapıldı hayır ilk önce dahiliyeye yönlendirmediler çünkü ne zaman acile gitsem ağlayarak gidiyordum ağlıyordum çünki çok bunalmıştım artık nefes alamamaktan boğazım ve ciğerlerim acıyodu resmen oksijenimi ölçüyorlar normal diyorlar panik atak olabilceğimi söylüyorlar hassas bi insanım duygusalım çok evet ama ben sebebin bu olmadığını biliyordum artık eşimde korkmaya başlamıştı ölücem sanıyordum gerçekten ama geçti çok şükür ara ara olsada çok mühim değil ben bu kadarınada razıyım
Insallah cnm sey vucut isisi ne kadar olmasi gerek .yada sen nasil anliyosun hamile kaldiginda mi boyle belirtilere baktin hi cnm acil cvp yaz
amaan deme zaten klomen yüzünden 8 kg aldım onun için vermeye çalışıyorum
Panik atak tedavisi uzun bir yol gibidir sabirla gidilesi bir yol.
Nefes alamayip zaman donmus hissi kulaklarda çınlama yada uğultu varmı?
Icinde bal var sonucta ee olcak o kadar :))
ben çok sabırsız bir insanım bekleyemedim işte :)) eşimede arı sütü bal polen veriyorum gerçi düzenli içmiyo ama en sonunda diyo ben doğurcam valla
Aynen canim benim kilo sorunum yok cok sukurde hamilelikte nolur artik bilinmezee napalım bebişler gelsinde vericez sonra kiloları 2 şer 3 er :)) bu seferde soğan suyuyla zayıflarız artık
Esine sperm toplamasi icin musade et dinlendir bnce vede kırmizi biber közle yada dolmasini yap farketmez kirmizi biber erkeklerde testestoronlari yukseltir
zaman zaman kulaklarımda uğultu oluyor ama resmen bir ağırlık göğsümde sürekli esneme ihtiyacı duyoyoru gerçekten çok zor günlerdi aklıma geldikçe daha sık oluyor zaten düşünmemeye çalışıyorum sadece hep dışarı attım kendimi arkadaşlarla sohbet ederken unutuyordum cnm
Sevindim bununla bas edebilmene son 1 yildan once ciddi uzuntu yasamissin sanirim ve bununla yuzlesmek yerine ertelemissin simdi yuzlesiyosun bu seferde buunyen izin vermio sanirim ama gecicek emin ol gecicek hersey olumladigin gibi olucak
Aynen canim benim kilo sorunum yok cok sukurde hamilelikte nolur artik bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?