Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Psikolojik demeden once seni dahiliye uzm yönlendirdilermi?
Guatr arastrmasi yapildimi?
Nodüllerine bakildimi neye gore psikolojik dendi yada psikiyatriye gidip panik atağına bakildimi?

Ne haber mehmetleyla bi gelisme var mi benm hala adetim gelmedi 38 ci gunumdeyim hic boyle olmazdm ertelerdi ama mutlaka gelirdi sogan kurunu de icemiyorum napicami bilemedim..

Salı günü doktora gidecem bu ay bişe yapmadım durumu biliyosun bende yumurtlama dönemindeyim inş bu ay tutar. İçimden bi his seninki tuttu diyo 2günn daha bekle baktın gelmiyo idrat testi yap vücut ısınıda sabah kontrol et yüksekmi diye yüksekse iyi ::-D DÜŞÜKSE adet belirtisi ben öyle anlıyorum hiçte sasmıyo idrar testi yapmıyotrum tek cizgi görmrkten psikoloji m bozuluyo

Psikolojik demeden once seni dahiliye uzm yönlendirdilermi?
Guatr arastrmasi yapildimi?
Nodüllerine bakildimi neye gore psikolojik dendi yada psikiyatriye gidip panik atağına bakildimi?

guatr araştırması geçen kış yapılı bütün testler yapıldı hayır ilk önce dahiliyeye yönlendirmediler çünkü ne zaman acile gitsem ağlayarak gidiyordum ağlıyordum çünki çok bunalmıştım artık nefes alamamaktan boğazım ve ciğerlerim acıyodu resmen oksijenimi ölçüyorlar normal diyorlar panik atak olabilceğimi söylüyorlar hassas bi insanım duygusalım çok evet ama ben sebebin bu olmadığını biliyordum artık eşimde korkmaya başlamıştı ölücem sanıyordum gerçekten ama geçti çok şükür ara ara olsada çok mühim değil ben bu kadarınada razıyım

ama tadı cokk kötüü kızlar nasıl içiyorsunuzz benim çok miğdem bulandı

Ilındiktan sonra bardağa dök bnce ve o içtigin şeyin hasretini çektigin şeye kavusman icin bir basamak oldugunu ve her guzel bulusmanin zor bir yolu oldugunu telkinle ondan sonrada şifa olmasini dileyip sanki dunyanin en guzel icecegi oymus gibi kana kana ic
Bu yontem cok iyigelicek emin ol

hadi test yapta sende bu belirsizlikten kurtul olmazsada üzülme canım elbet olucak allahın izniyle bende pco yok ama eğer olsaydı senin kadar bekleyemezdim valla :)

Insallah cnm sey vucut isisi ne kadar olmasi gerek .yada sen nasil anliyosun hamile kaldiginda mi boyle belirtilere baktin hi cnm acil cvp yaz

Panik atak tedavisi uzun bir yol gibidir sabirla gidilesi bir yol.
Nefes alamayip zaman donmus hissi kulaklarda çınlama yada uğultu varmı?

Insallah cnm sey vucut isisi ne kadar olmasi gerek .yada sen nasil anliyosun hamile kaldiginda mi boyle belirtilere baktin hi cnm acil cvp yaz

ben vücut ısısı ölçmedim hiç ama hamile kaldığımı anlamadım her defasında kanda anladım idrarda benim 10 gün sonra çıkıyor ve adet belirtilerinin aynısını yaşadım

Panik atak tedavisi uzun bir yol gibidir sabirla gidilesi bir yol.
Nefes alamayip zaman donmus hissi kulaklarda çınlama yada uğultu varmı?

zaman zaman kulaklarımda uğultu oluyor ama resmen bir ağırlık göğsümde sürekli esneme ihtiyacı duyoyoru gerçekten çok zor günlerdi aklıma geldikçe daha sık oluyor zaten düşünmemeye çalışıyorum sadece hep dışarı attım kendimi arkadaşlarla sohbet ederken unutuyordum cnm

ben çok sabırsız bir insanım bekleyemedim işte :)) eşimede arı sütü bal polen veriyorum gerçi düzenli içmiyo ama en sonunda diyo ben doğurcam valla

Esine sperm toplamasi icin musade et dinlendir bnce vede kırmizi biber közle yada dolmasini yap farketmez kirmizi biber erkeklerde testestoronlari yukseltir

Esine sperm toplamasi icin musade et dinlendir bnce vede kırmizi biber közle yada dolmasini yap farketmez kirmizi biber erkeklerde testestoronlari yukseltir

hay allah güldürdün beni gece gece bu ay böyle devam edelimde önümüzdeki ay tavsiyelerine uycam cnm bu arada eşime arı sütü bal polen veriyorum :))))

Sevindim bununla bas edebilmene son 1 yildan once ciddi uzuntu yasamissin sanirim ve bununla yuzlesmek yerine ertelemissin simdi yuzlesiyosun bu seferde buunyen izin vermio sanirim ama gecicek emin ol gecicek hersey olumladigin gibi olucak

Sevindim bununla bas edebilmene son 1 yildan once ciddi uzuntu yasamissin sanirim ve bununla yuzlesmek yerine ertelemissin simdi yuzlesiyosun bu seferde buunyen izin vermio sanirim ama gecicek emin ol gecicek hersey olumladigin gibi olucak

evet gerçekten öyle o kadar doğru ki tespitin amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…