Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hehe napalim keyfimizden gitmiyoruz ya bende pco var ama en gec 35 gun de gelir adetim e39 gun oldu ne gelen var ne giden ama pcolu oldugum icin korkuyorum belki gelmiycek bu ay diye

hadi test yapta sende bu belirsizlikten kurtul olmazsada üzülme canım elbet olucak allahın izniyle bende pco yok ama eğer olsaydı senin kadar bekleyemezdim valla :)

Benim adet tarihim 27 ocak ama bu ay pek umutlu degilim gunlerine pwk denk gelmedi iliski.

Bnimde 1 oglum var 13 yasinda ilk dogumdan sonra yumurtalkk ksnseri ne yakalandim uzun yillar tedavi oldum oglum 1 yadindaydi bosNdim simdi 2 yillik evliyim ( çocukluk aşkimla) 4 yildir duzenli cinsel birlikteligimiz vardi ve kanser tedavisinden dolayi birdaha anne olman çok zor normal yolla mumkun degil ancak tup bebekle olursa olur oda cok düşük ihtimal dendi ve 3 yil once nisanliyken bn hamile kaldim hemde ikiz di 12 haftalik tilar kaybettim
Bu arada kanseride yendim :)
Daha sonra bir gebelik daha yaşadm oda dış gebelik oldu ameliyatla alindi sag tüpümun ucunu kestiler kullandigim ilaclardan dolayida tüplerim tikandi ve doktorlara göre yine mümkun deil dogurganligim ama bn kanseri yendim ilaclarla degil doğa eczanesi ile psikolog oldugum icin bu yasananlarda telkin yapip terapilerle kndimi hep sakin lestirdim asla panik yapmadim aaahh vaahh demedim bundan sonra neler yapalirim ne yapmaliyim mi duşündüm öylede davrandim...
Sogan kürüne inaniyorum fakat bnim cok yakin bir dostumun hamile kalış serüvenide ilgimi cekti onuda uyguluycam onuda adım adım yazarim canim...

Benim adet tarihim 27 ocak ama bu ay pek umutlu degilim gunlerine pwk denk gelmedi iliski.

ovulasyon testi alcaktım ama bu ay almadım ben garantiye alalım dedim bu ay gün aşırı çalışmalar devam ediyor ben 32 günü buluyor bazen o yüzden yumurtlama günüm 14 günde değil zaten ilk hamileliğimde geç gebelik yaşamıştım

çok çook geçmiş olsun cnm Allah bidaha göstermesin sen en zorunu yenmişsin inşallah bi bebişte vercektin hayırlısıyla

Ben gecen ay bal tarcin corekotu yaptim.25.gunde adet oldum.bu ay yine basladim lekelenme olunca biraktim.sonrada sogan kurune basladim canim.

Ben gecen ay bal tarcin corekotu yaptim.25.gunde adet oldum.bu ay yine basladim lekelenme olunca biraktim.sonrada sogan kurune basladim canim.

ben bal tarçın çörek otunu geçen ay yapıcaktım ama duydumki kestane balı olmalıymış markette bulamadım sonra bal satan bi yerde buldum arkadaşla alıcaktık oda 2 senedir kalamıyor sonra soğan kürünü deneyelim dedik ikinci ayda olmazsa devam ederiz 3. ay incir kürü 4. ayda bal tarçın artık o da son nokta diyorum bi daha herşeyi bırakçam çünkü gerçekten psikolojim bozuldu her ay her ay hiç bebeği olmayanlara yine allah sabır güç versin biran evvel dordursun kucaklarını

Bende cikolata kisti var sogan kurune uzun sure devam etmeyi dusunuyorum.sonra kontrole gidicem bakalim.

Psikolojim bozuk demek kabullenme mekanizmasini hatekete gecirmektir beynine boyle komutlar vermemelisin
Bn çam balina yaptim hergun bir kaşık yiğiyorum soganida gunde 1 defa iciyorum cinsel birlesmede 3 günde bir olmasına itina ediyoruz hergün yada gün aşırı sadece meni atar sperm 3 günde oluşur

hadi test yapta sende bu belirsizlikten kurtul olmazsada üzülme canım elbet olucak allahın izniyle bende pco yok ama eğer olsaydı senin kadar bekleyemezdim valla :)

O kadar cok test yapzim ki hep negazif hep negatif moralim bozuldu surekli .. 3 gun daha bekleyip test yapicam degilsem sogan suyuna basliycam

çörek otu bal kist yapabiliyomuş ama ne olursa olsun deniycem artık

Suresinde tuketirsen zqrari yok die biliyorum 2.gunu basliyosun 12 gun sabah aksam birer kasik yiyosun.bende fazla etkili oldu saniri biraktim.sogan suyuna daha cok guveniyorum.hem kiste de faydali.

ben daha önce klomen kullanırken nefes alamadığımı söylemiştim okudunmu bilmiyorum pınarcım bütün doktorlar hep psikolojik olduğunu söyledi psikoloğada gittim tabi gebe olduğum için bi ilaç veremediler düşük yaptığımda geçti nefes darlığım ama öyle böyle değil yani resmen nefes alamıyordum ikinci klomen tedavisinde tekrar aynı şeyi yaşadım ve emin oldum ilaçtan olduğuna ve hala etkisi var üzerimde zaman zaman yine nefes alamıyorum en son 15 gün önce tahlillerim yapıldı karnım çok şişiyordu yatamıyordum bile ve doktorun bana söylediği hormon ilaçları yapar dedi ve etkisi çabuk geçmez dedi şimdi çok şükür daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…