evet gerçekten öyle o kadar doğru ki tespitin amin canım inşallah
O ilaci kullanirken yasamiyosun sorunu kuzeycim bunu sakin unutma sana bunu yapan ilac deil yasanmisliklar bunu bilirsen bunu atlatrken keyif alicaksin bn yardim edicem sana söz ok
ne kadar sureyle adet belirtilerini yasadn mesela ben bir hafta once goguslerim agridi adetim geceli 5 gun oldu kasiklarimda da agri vardi surekli ama bu hafta hafif kasik agrisi belirti olabilir mi cnmben vücut ısısı ölçmedim hiç ama hamile kaldığımı anlamadım her defasında kanda anladım idrarda benim 10 gün sonra çıkıyor ve adet belirtilerinin aynısını yaşadım
Simalcim senin tibbi sorunun nedir acaba neden olmuyor ?
senin sorunun ne canım neden olmuyor bu arada doktorum bende sorun olmadığını söylüyor ama ben 3 ayda 8 kg aldım ilaçlardan ve adetlerim 32 günde bir bazen 30 bakalım bu soğan küründen sonra adet tarihlerimde değişiklik olcakmı gebe kalmazsam :))
ne kadar sureyle adet belirtilerini yasadn mesela ben bir hafta once goguslerim agridi adetim geceli 5 gun oldu kasiklarimda da agri vardi surekli ama bu hafta hafif kasik agrisi belirti olabilir mi cnm
slm kızlar size yaşadgım bi şeyi anlatmak istiyorum,ben 4aydır korunmuyorum çocuk istiyoruz,burdan okudugum ve çevremden duydugum kadaryla hep tarih hesaplayarak ilişkilere dikkat ettm.ama buay adet bitiminn 3.günü sabah wc'ye gittgmde afdersinz aynı yogun kıvamlı yumurta akı gibi bişi gördüm peçetede.hemen pcyi actım nadirende olsa adet sonrası yumurtlama oluomuş,ve ogünü degerlendirdik:)bugün 17.günüm aynı adet olucakmuşım gibi sancılar girio ara ara,ben çok iştahsızım ama acıkmaya basladm bikaç gündür,beyaz akıntımda var,nolur dua edin inşalah hamilesndr demnz biile yeter.bunu anlatmamın sebebi tarih hesaplanmasına odaklanmayın kendnizi takip edin her an olabiliomuş yani:)
Adetin duzenli degilse eger bu ay bu kurle sonuc alamazssanki dilegim alman fakat olmadi diyelim ozamn önce adetlerini duzene girmesine izin ver adacayi bu konuda essiz bi mucize adacayi duzenliyor 2 ay duzenli adet olunca sogan kurune basla bnce canim[/QUOTEada çayıda içiyorum birde melisa içiyorum beni rahatlattıkları için kullanıyorum ama soğan kürüyle iyi değilmi ki
Dilerim istedigin sonucu alirsin insallah hamilesindir ...
Yanliz bu verdigin bilgi cok yanlis oldugu icin duzeltmk istiyorum lakin bu ihtimal 1000/1 yani bin kadindan 1 inde rastlaniyor bu duruma bu olagan disi sayilmakta
Dedigim gibi dilerim senin hislerin dogru cikar unutma yasadigimiz surece hep bi umut vardir istekletimize kavusmk icin ( her anlamda )
Canim bende cikolata kisti var ama 2 yillik evliyim gecen ay 1 bu ay 2. Oldu bebek denememiz gerci bu ay zamanini da tutturamadik acikcasi.olmaz die cok tedirginim bu kistle hamile kalan cok kisi var ama durumum bu yani(
Olucak simal bn inaniyorum seninde bebegin olucak burdan hamileyim yazdiginda bizde tbrk edicez seni
slm kızlar size yaşadgım bi şeyi anlatmak istiyorum,ben 4aydır korunmuyorum çocuk istiyoruz,burdan okudugum ve çevremden duydugum kadaryla hep tarih hesaplayarak ilişkilere dikkat ettm.ama buay adet bitiminn 3.günü sabah wc'ye gittgmde afdersinz aynı yogun kıvamlı yumurta akı gibi bişi gördüm peçetede.hemen pcyi actım nadirende olsa adet sonrası yumurtlama oluomuş,ve ogünü degerlendirdik:)bugün 17.günüm aynı adet olucakmuşım gibi sancılar girio ara ara,ben çok iştahsızım ama acıkmaya basladm bikaç gündür,beyaz akıntımda var,nolur dua edin inşalah hamilesndr demnz biile yeter.bunu anlatmamın sebebi tarih hesaplanmasına odaklanmayın kendnizi takip edin her an olabiliomuş yani:)
inşallah hamilesindir o hesaplamalar yüzünden robot olduk zaten valla zorunlu gibi çok kötü ya :) önceden ben kaçardım şimdi benimki kaçıyo :)))
Insallah canim ya.cok garip ama icimden bi his olcak dio.benim hislerim kuvvetlidir guveniyorum bu konuda.
evet aynen canım hatta benim bi dur ya gerek yok daha yumurtlammaışsındır dedigini bile bilirim,ki zamanınnda hep ben bıkar kacardım:)
cnm ii dilegin için saol,ama yazıp nette arastırsan bu durumla karsılasan ve hatta hamile kalan bir çok kişi var,yeter ki allah istesin olmıcak die bişiy yok.hatta birinden duydum kocası şehir dışındaymış sadce adet sonrası bikaç gün beraber olabilmişler ve o ay hamile kalmış.bunuda az olsada 2ihtimali olabiliomuş ya geç yumurtlama yada bazı kadınlarda nadirende olsa 2defa yumurtlama olabiliomuş,bnm arastırdklarım böle dio...
ben vücut ısısı ölçmedim hiç ama hamile kaldığımı anlamadım her defasında kanda anladım idrarda benim 10 gün sonra çıkıyor ve adet belirtilerinin aynısını yaşadım
Ne diycrgimi bilemiyorum pcolu oldugum icin umutlanamiyorum bilee o kadar icim kotu ki anlatamam ben her ay mutlaka adet olurum ama pcolu arkadaslarin yazdiklarini okudugum icin kimi 2 ayda bir kimi 4 ayda bir adet oluyormus korkuyorm belki bende bu ay pcolu oldugum icin olmamisimdir offffffffffadetimdede hamile kaldığımdada bir hafta önceden başlıyor kasık ağrısı göğüslerde aşırı dolgunluk ama o göğüslerdeki dolgunluk adet olucağın şişlikten daha fazla ve bel ağrısı adet olcakmışsın gibi sancılar ve bende ekstra böbreklerde sorun oluyor nirakfçım ilk hamileliğimde kum dökmüştüm o yüzden yani ikincidede yine düşüğümde yani böbreklerim ağrıdı ama kum döküyormuydum bilemiyorum hani sana tam olarak budur diyemiyorum ümit vermek istemem ama olabilir tabi neden olmasın ben mesela ilk hamilelimde 15 gün geçti adetim 3 kez idrar tahlili yaptırdım hem evdede değil sağlık ocağında ama çıkmadı aynı gün gece fenalaşınca eşim beni ahstaneye götürdü ve kan tahlilinde çıktı bu yazki düşüğümdede 5*6 gün önce kanda öğrendim merakımdan bide dedim evde yapayım idrar testinde çıkmadı adetim 5 gün geçti çok silik bir çizgi çıktı 2 gün sonrada düştü zaten
Adetin duzenli degilse eger bu ay bu kurle sonuc alamazssanki dilegim alman fakat olmadi diyelim ozamn önce adetlerini duzene girmesine izin ver adacayi bu konuda essiz bi mucize adacayi duzenliyor 2 ay duzenli adet olunca sogan kurune basla bnce canim[/QUOTEada çayıda içiyorum birde melisa içiyorum beni rahatlattıkları için kullanıyorum ama soğan kürüyle iyi değilmi ki
Rahatlici caylar gebelikte ve bebek isterken icilmiyo diye biliyorum rahatlatma ozelligi rahim agzini actigindan rahime yerlesemeden fetus adetle gidio
Adacayinida adetin duzenlendikten sonra icmemeni tavsiye ederim nacizane fikrim
Birde bitkileri cok ayni dönemlerde kullanma sogani kullanirken arastrma yaptigim uzman yazilarinda özellikle belirtmisler bir bitkiyi kullanirken onun tedavi sureci bitmeden dierini kullanmayin diye canim
Ne diycrgimi bilemiyorum pcolu oldugum icin umutlanamiyorum bilee o kadar icim kotu ki anlatamam ben her ay mutlaka adet olurum ama pcolu arkadaslarin yazdiklarini okudugum icin kimi 2 ayda bir kimi 4 ayda bir adet oluyormus korkuyorm belki bende bu ay pcolu oldugum icin olmamisimdir offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?