Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Iyi dileklerin icin cok tesrkur ederim cnm ben kizken duzenliydi ewlendm ewleneli daha dogrusu cocuk istedigm zamanlarda basladi ama en grc dedim ya 35 gun bu ay 40 i buluyorum umarim korktugum degildir 2 gun sora test yapicam eger degilsem sogan kurune basliycam umarim korktugum diildit

kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canım

arkadaşlar merhaba,,ben suan itibariyle aranıza yeni katıldım...soğan kürünü 8 gündr içiyorum acaba sonunda iyi bir netice alırmıyım merak ediyorum..aranızda soğan kürü ile hamile kalan varmı şu son günlerde ilk defa uygulayıpta..

merhaba hoşgeldin bu aralar herkes yeni başladı benim 9. günüm hayırlısı olsun hepimiz için

ben çok umutluyum aramızdan biri veya ikisi mutlaka hamile kalıcak bu ay :)

inş.rabbim hayırlısıyla isteyen herkesin kucağına bebk nasip etsin..benim bir kızım var 3 yaşında onda böyle bi sorun yaşamadım gebe kalabilmek için.1.5 yıldır korunmadığım halde gebe kalamadım.yoğun istek üzerine bu küre başladım artık hayırlısı..

bu arada hoş bulduk.teşekkür ederim

rica ederim ne güzel böyle sayfa kalabalıklaştıkça bizimde her ay güzel haberler almamız daha olası benimde 12 yaşında oğlum var bende araştırarak öğrendim ve bu ay denemeye karar verdim 1 yıldır istiyoruz bizde hakkımızda hayırlısı cnm

çok güzel ya.gelsin soğan cücükleri..bişey sorcam benim akıntım çok fazla iyimi kötümü anlamadım bana yardımcı olurmusun..bi fikrin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…