Adetin duzenli degilse eger bu ay bu kurle sonuc alamazssanki dilegim alman fakat olmadi diyelim ozamn önce adetlerini duzene girmesine izin ver adacayi bu konuda essiz bi mucize adacayi duzenliyor 2 ay duzenli adet olunca sogan kurune basla bnce canim[/QUOTEada çayıda içiyorum birde melisa içiyorum beni rahatlattıkları için kullanıyorum ama soğan kürüyle iyi değilmi ki
Rahatlici caylar gebelikte ve bebek isterken icilmiyo diye biliyorum rahatlatma ozelligi rahim agzini actigindan rahime yerlesemeden fetus adetle gidio
Adacayinida adetin duzenlendikten sonra icmemeni tavsiye ederim nacizane fikrim
Birde bitkileri cok ayni dönemlerde kullanma sogani kullanirken arastrma yaptigim uzman yazilarinda özellikle belirtmisler bir bitkiyi kullanirken onun tedavi sureci bitmeden dierini kullanmayin diye canim
Bide doktora gittiginde o ay hangi bitkileri nasil kullandin mutlaka soylemelisin
Rahatlici caylar gebelikte ve bebek isterken icilmiyo diye biliyorum rahatlatma ozelligi rahim agzini actigindan rahime yerlesemeden fetus adetle gidio
Adacayinida adetin duzenlendikten sonra icmemeni tavsiye ederim nacizane fikrim
Birde bitkileri cok ayni dönemlerde kullanma sogani kullanirken arastrma yaptigim uzman yazilarinda özellikle belirtmisler bir bitkiyi kullanirken onun tedavi sureci bitmeden dierini kullanmayin diye canim
ben melisa çayını nefes almayı kolaylaştırdığı için içiyorum sadece gece bir bardak hergün değil ama bana melisa çayını doktorum önerdi ve televizyondada duydum gebe kalındığındada kullanılırmış diye pınarcım sağol bilgilendirdiğin için canım gebe kalındığında yeşil çay ve ada çayı zararlıymış biliyorum dikkate alıcam söylediklerini
nirakf ben evlenir evlenmez o ay hamile kalmışım belkide bendede o zaman pko vardı bilmiyorum çünü benim adetlerim çok düzensizdi kızken ve 15-20 gün gecikirdim dedim ya 15 gün sonra kanda çıktı diye beni teste zorla görümcem götürdü idrarda çıkmadı ben dedim hep adet olcam kesin yani ama meğer hamileymişim üstelik geç döllenme olmuş 13 sene önceden bahsediyorum yani hatırlayamıyorum çok fazlada ama üzülme gerçekten ben senin bu ay olmasa bile çok yakın zamanda hamile kalıcağına inanıyorum hepiniz için dua ediyorum ve ben çok sancı çekerdim kızken adet döneminde 1. günüm berbattı sabaha kadar istifra ederdim ilaçlarla ayakta dururdum doğum yaptıktan sonra 1 kez bile o ağrıyı yaşamadım geçti gitti
Bide doktora gittiginde o ay hangi bitkileri nasil kullandin mutlaka soylemelisin
ayy söylememmi hele bide soğan kürü sayesinde hamile kalırsam gözüne soka soka onuda söyliycem her defasında para alıyon ama bak ben 5 kilo soğanla hamile kaldım diceeem :)))
Iyi dileklerin icin cok tesrkur ederim cnm ben kizken duzenliydi ewlendm ewleneli daha dogrusu cocuk istedigm zamanlarda basladi ama en grc dedim ya 35 gun bu ay 40 i buluyorum umarim korktugum degildir 2 gun sora test yapicam eger degilsem sogan kurune basliycam umarim korktugum diildit
Gunaydiiiiiin kizlaaaarrr
günaydın simal geç yatınca geç kalkılıyo tabi böyle
Canim 7 de ayaktaydim mecburen calisiyorum.simdi oglen yemegi yicez :))
merhaba hoşgeldin bu aralar herkes yeni başladı benim 9. günüm hayırlısı olsun hepimiz içinarkadaşlar merhaba,,ben suan itibariyle aranıza yeni katıldım...soğan kürünü 8 gündr içiyorum acaba sonunda iyi bir netice alırmıyım merak ediyorum..aranızda soğan kürü ile hamile kalan varmı şu son günlerde ilk defa uygulayıpta..
arkadaşlar merhaba,,ben suan itibariyle aranıza yeni katıldım...soğan kürünü 8 gündr içiyorum acaba sonunda iyi bir netice alırmıyım merak ediyorum..aranızda soğan kürü ile hamile kalan varmı şu son günlerde ilk defa uygulayıpta..
bu arada hoş bulduk.teşekkür ederim
inş. bir tanecik daha bebişimiz olur,,beklemeye devam artık..
ben çok umutluyum aramızdan biri veya ikisi mutlaka hamile kalıcak bu ay :)
Saracoglu demis ya bu kuru kullanin nufus patlamasi yasanicak die hadi bakalim insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?