- 10 Aralık 2013
- 254
- 9
- 68
arkadaşlar merhaba,,ben suan itibariyle aranıza yeni katıldım...soğan kürünü 8 gündr içiyorum acaba sonunda iyi bir netice alırmıyım merak ediyorum..aranızda soğan kürü ile hamile kalan varmı şu son günlerde ilk defa uygulayıpta..
çok güzel ya.gelsin soğan cücükleri..bişey sorcam benim akıntım çok fazla iyimi kötümü anlamadım bana yardımcı olurmusun..bi fikrin varmı
sende iltihap kist filanmı var acaba sevdiceğum genelde akıntı yaşayanların iltahap yada kistten oluyor devam et soğan kürüne içini temizliyor ne güzel
pcoluyum bende onuda bu ay öğrendim,,ama şimdiye kadar böyle bişey yoktu.adetim çok düzenli..
Hosgeldin aramizaa.bende 9 gundur iciyorum insallah sifa olur hepimize.3 kilo sogan aldim stogum saglam :))
pcoluyum bende onuda bu ay öğrendim,,ama şimdiye kadar böyle bişey yoktu.adetim çok düzenli..
o zaman soğan kürü kullanman daha iyi pco lular için en iyisi soğan kürü diye biliyorum
inş. valla klomen falan kullandım ama soğan küründen ümitliyim:)
bendede pco yok ama adetlerim 30 yada 32 günde bir
bendede pco yok ama adetlerim 30 yada 32 günde bir
arkadaşlar merhaba,,ben suan itibariyle aranıza yeni katıldım...soğan kürünü 8 gündr içiyorum acaba sonunda iyi bir netice alırmıyım merak ediyorum..aranızda soğan kürü ile hamile kalan varmı şu son günlerde ilk defa uygulayıpta..
Merhaba sevducegum bendede ayni problem var pcoluyum bende ama bu ay adetim geceli 5 gun oldu off hamilelik testi de yapmak istemiyorum korkuyorum negatiften..
iyi sabretmişsin ben çoktan yapmıştım test..yaptınmı soğan kürü hiç
Gebelik varsa kan tahlilinde cikar.bi tahlil yaptir istersenE iste sorun burda bu ay yapacaktim adetim gelmedi bi turlu off hamile degilsem gelsin bari kure basliyym yoksa nasil baslicam ki adrtim gelmedi offf napicam ben
Örnek adetin birinci günü vücut ısısı düşer 36 olur 14gün 36 olut 14gün yumurtlama oldugun dün asagı düşer 35.9 yumurtlama olduktan donra gün gün yükselir 36.5 kalır eger adet olursan bi gün önceden yada aynı gün birden 36.00 düşer o zaman adet oluyosun gebeysen 36.5 devam eder. Senin yumuttlama günün muhtemelen 21. Günüydü ama herkeste aynı vücut sıcaklıgı olmax sabah 7/gibi ölcecen yataktan kakmadanInsallah cnm sey vucut isisi ne kadar olmasi gerek .yada sen nasil anliyosun hamile kaldiginda mi boyle belirtilere baktin hi cnm acil cvp yaz
Örnek adetin birinci günü vücut ısısı düşer 36 olur 14gün 36 olut 14gün yumurtlama oldugun dün asagı düşer 35.9 yumurtlama olduktan donra gün gün yükselir 36.5 kalır eger adet olursan bi gün önceden yada aynı gün birden 36.00 düşer o zaman adet oluyosun gebeysen 36.5 devam eder. Senin yumuttlama günün muhtemelen 21. Günüydü ama herkeste aynı vücut sıcaklıgı olmax sabah 7/gibi ölcecen yataktan kakmadan
Örnek adetin birinci günü vücut ısısı düşer 36 olur 14gün 36 olut 14gün yumurtlama oldugun dün asagı düşer 35.9 yumurtlama olduktan donra gün gün yükselir 36.5 kalır eger adet olursan bi gün önceden yada aynı gün birden 36.00 düşer o zaman adet oluyosun gebeysen 36.5 devam eder. Senin yumuttlama günün muhtemelen 21. Günüydü ama herkeste aynı vücut sıcaklıgı olmax sabah 7/gibi ölcecen yataktan kakmadan
Bende yumurtlama da dusuyo sonra adete kadar 36.6 adette 36 ya dusuyo sabah uyanir uyanmaz dil altindan olcuyorum.
Sabah olctum 36.5 cikti bu:-D:-D ne demek
Yyarın sabahta ölç baktın aynı bi tesy yap artık :-D:-D İNŞ BEBİŞ VARDIR CNM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?