Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hosgeldin aramizaa.bende 9 gundur iciyorum insallah sifa olur hepimize.3 kilo sogan aldim stogum saglam :))

çok güzel ya.gelsin soğan cücükleri..bişey sorcam benim akıntım çok fazla iyimi kötümü anlamadım bana yardımcı olurmusun..bi fikrin varmı

sende iltihap kist filanmı var acaba sevdiceğum genelde akıntı yaşayanların iltahap yada kistten oluyor devam et soğan kürüne içini temizliyor ne güzel

bendede pco yok ama adetlerim 30 yada 32 günde bir

Merhaba bendede ayni problem var pcoluyum henuz 20 yasindayim 7 aydir da cocuk istiyoruz olmuyor her ay adet olurdum bu ay gelmedi 5 gun gecikti ama pco yuzunden oldugunu dusunuyorum onun icin test de yapmiyorum biktim nrgatiflerden cunku...allah herkeze hayirli ewlatlar nasip etsin insallah

Insallah cnm sey vucut isisi ne kadar olmasi gerek .yada sen nasil anliyosun hamile kaldiginda mi boyle belirtilere baktin hi cnm acil cvp yaz
Örnek adetin birinci günü vücut ısısı düşer 36 olur 14gün 36 olut 14gün yumurtlama oldugun dün asagı düşer 35.9 yumurtlama olduktan donra gün gün yükselir 36.5 kalır eger adet olursan bi gün önceden yada aynı gün birden 36.00 düşer o zaman adet oluyosun gebeysen 36.5 devam eder. Senin yumuttlama günün muhtemelen 21. Günüydü ama herkeste aynı vücut sıcaklıgı olmax sabah 7/gibi ölcecen yataktan kakmadan

Slm kızlar benim bugün yumurtlama günüm 2gündür adet olacakmışım gibi kasık agrısı cekiyorum hiç yumurtlarken böyle olmamıştım.ayaga kalkınca agırıyo yatınca geciyo bide sol gögüs ucuma kadar agrı var ama sag gögüste bişe yoj yarın doktora gidecem kontrole inş kist olmamıştır cok korkuyorum yarın yaxarım sonucu akıntılatımda arttı.

Sabah olctum 36.5 cikti bu ne demek

Bende yumurtlama da dusuyo sonra adete kadar 36.6 adette 36 ya dusuyo sabah uyanir uyanmaz dil altindan olcuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…