Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bizde 6 aydır çocuk istiyorduk ama olmuyordu en son soğan suyu içtim ve adet sonrası hamile kaldım..
deneyin bence..Allah herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin.

Arkadaslar bisey sormak istiorum.ben bu ay aslan penceside icmeyi dusunuorum ama once sogan kurumu yoksa aslan pencesimi yapmaliyim bilen varmi acaba?

kızlar bugün 9. günüm soğan küründe öğlenden beri kasıklarım ve belim çok ağrıyor hiç böyle olmamıştı ve akıntı başladı bende biraz

Arkadaslar bisey sormak istiorum.ben bu ay aslan penceside icmeyi dusunuorum ama once sogan kurumu yoksa aslan pencesimi yapmaliyim bilen varmi acaba?

bence soğan kürü genelde onu tavsiye ediyolar ama sen bilirsin..saraçoğlu demişya bu kürü uygulayın nüfus patlaması yaşanacak diye:)

Bugun ogleden sonradan beri yumurtaliklarim cok sanci yapti igne batiriyolar sanci hala da ara ara oluyo

Hosbulduk cnm.Ya kızlar yardımcı olun bana sabahtan beri kafayı yicem yaww adetim biteli 10 gün oldu.temizlendikten sonra esimle birlikte olduk (afedersiniz) kahverengi akıntı geldi sonraki 2 gün açık pembe leke geldi ve kasıklarımda sancım var hala 2 gündürde belim agrıyor hani acabamı diyorum ama tek cizgi görmek istemiyorum artık 😭😭😭

Geçen ay 10 gün ictim soğan kürünü ve bıraktım ònümüzdeki ay düsünüyorum tekrar ve sonrada incir kürünü denicm

yok be canım 30 32 günde bir oluyorum ama klomen tedavisi görürken 14. gün oluşuyordu yumurtalarım bilemiyorum ama belim neden bu kadar şiddetli ağrıyor anlamadım

Benim bikac gun once oyle olmustu canim bugun incekine gore agrim az.akintim daha once olmustu suan yok aksine kuruluk var.bize etki gostermeye basladi bu kur sanirim.

henüz adetin biteli 10 gün olmuş üzerine görmüş olman mümkün ama diğer şıklarıda değerlendirmelisin yumurtlaman erken başlamışta olabilir sen adxetini bekle bence yada adetine bikaç gün varken kan tahlili yaptır ama soğan kürüne başlamak istiyosan biraz beklemelisin bu aydan sonra başlaman daha uygun diye düşünüyorum tabi inşallah hamilesindirde bunlara gerek kalmaz

Benim bikac gun once oyle olmustu canim bugun incekine gore agrim az.akintim daha once olmustu suan yok aksine kuruluk var.bize etki gostermeye basladi bu kur sanirim.

ayy hadi inşallah canım yaaa valla ben bu ay kalamasamda sizlerde bu haberi almak beni yinede çok umutlandırcak en azından diğer aylarda bende sıra diycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…