Arkadaslar bisey sormak istiorum.ben bu ay aslan penceside icmeyi dusunuorum ama once sogan kurumu yoksa aslan pencesimi yapmaliyim bilen varmi acaba?
Arkadaslar bisey sormak istiorum.ben bu ay aslan penceside icmeyi dusunuorum ama once sogan kurumu yoksa aslan pencesimi yapmaliyim bilen varmi acaba?
biri bitmeden diğerine başlama cnm
bizde 6 aydır çocuk istiyorduk ama olmuyordu en son soğan suyu içtim ve adet sonrası hamile kaldım..
deneyin bence..Allah herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin.
Bugun ogleden sonradan beri yumurtaliklarim cok sanci yapti igne batiriyolar sanci hala da ara ara oluyo
aynen simalcim ya bugün adetimin 14. günü yumurtluyommu acaba
Slm kızlar aranıza yeni katıldım.Bi derdim war benim pco malesef ve 2,5 yıldir hamile kalamıyorum(
Sen kac gunde bir adet oluyosun 28 ise evet bugun o gun :)
Slm kızlar aranıza yeni katıldım.Bi derdim war benim pco malesef ve 2,5 yıldir hamile kalamıyorum(
yok be canım 30 32 günde bir oluyorum ama klomen tedavisi görürken 14. gün oluşuyordu yumurtalarım bilemiyorum ama belim neden bu kadar şiddetli ağrıyor anlamadım
hoşgeldin canım hemen soğan kürüne başlamanı tavsiye ediyoruz dimi kızlaaaar :)
Hosbulduk cnm.Ya kızlar yardımcı olun bana sabahtan beri kafayı yicem yaww adetim biteli 10 gün oldu.temizlendikten sonra esimle birlikte olduk (afedersiniz) kahverengi akıntı geldi sonraki 2 gün açık pembe leke geldi ve kasıklarımda sancım var hala 2 gündürde belim agrıyor hani acabamı diyorum ama tek cizgi görmek istemiyorum artık 😭😭😭
Benim bikac gun once oyle olmustu canim bugun incekine gore agrim az.akintim daha once olmustu suan yok aksine kuruluk var.bize etki gostermeye basladi bu kur sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?