kızlaaarrr size iyi sohbetler ben kaçayım artık. öpüyorum sizleri. veeee hayırlı haberler duası ile... sevgilerrr
eyvah eyvah, neyse inş. bişey olmaz. tarif edeyim de değişiklikleri kontrol et canım bakalım olacak mı?
yukarda kullanıcı kontrol paneli var ya oraya tıkla. sonra seçenekler var yan tarafta. oraya tıkla ve orda aşağıda Konu Görünüm Seçenekleri var onları işaretle. bilmem olur mu? bakalım. olmazsa da boşver
Hos buldum canimcim
Bnde pek bisi yok gaz sorunu yasiyorum cok fazla 5 gun kaldi adetime bakalim hayirlisi sen neler yaptin canim
kızlaaarrr size iyi sohbetler ben kaçayım artık. öpüyorum sizleri. veeee hayırlı haberler duası ile... sevgilerrr
laptop canım mobildende giremiyorum ben teknoloji özürlüyüm biraz ayy yok kalsın canım bu şifre şimdilik daha sonra bi sorun olursa açarız ben bulurum sizi fıstığım sen merak etme :)))Sen pc denmi giriosun cnm bn mobil die dusundum ondan smile yapamiyosun sandim ozaman yeni mail ac istersen hzzir biz burdayken gel geni maille ekletelim listeye seni :))
bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor yaşlandım mı ne :))
Du bebegim ne yaslanmasi o agrilar dogurganlikla alakali biz daha genciz
herşeyi nasıl doğurganlığa bağlıyon helal olsun pınarım sen boşuna psikolog olmamışın süper motive ediyosun valla :))
Bu arada simalcik nerelerde :)
Bu arada simalcik nerelerde :)
yanlış yere yazdım :) simal akşam üzeri buralardaydı ama
Bn tatli yapicam canim cekti birazdan burda olurum tmm canim grsruz
Bn tatli yapicam canim cekti birazdan burda olurum tmm canim grsruz
Kordela tatlisi yaptim sekerim :))baklavamı açıyon kuzum nerde kaldın :)) hadi bende kaçar görüşürüz yarın güzel haberlerle inşallah iyi geceler
hmmm harika olurr
valla vesdeniz beni çok ümitlendirdi ondan güzel haberler bekliyorum sonra sendeeeeen :)))benim bel ağrım dışında hiç bir sorunum yok şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?