yok pınarcım ben bu gün 14.yü içiyorum yarın son inş.adetimi yarın bekliyordum ama dün akşam hafif kahve leke geldi. kasıklarım ara ara sancı yapıyor. ama leke devam etmedi bu gün bakalım benimkiler gelici gibi :44:
Arkadaşlar bu ay bende soğan kurune başlamak istiyorum bugun regl 3.günü ne zaman baslicm ki??
Arkadaşlar bu ay bende soğan kurune başlamak istiyorum bugun regl 3.günü ne zaman baslicm ki??
Ben burdayim kizlar.Bundan sonra yoklama alalim hergun kacaklar belli olsun :))
gelmeyenleri çıkarırız listeden:)
Yanlis hatrlamisim kus bkma
Belki adet deilsindir yerlesme kanamasidir hıı nedersin bu ise
bende burdAYIM ŞEKERİM :))
Yanlis hatrlamisim kus bkma
Belki adet deilsindir yerlesme kanamasidir hıı nedersin bu ise
Şekerlerim selam
biri bana bu smileleri nerden yapıyonuz anlatsın arkadaşınız çok cahil bilgilendirin lütfen :))
canım sanırım senin ayarlarında gülüşler kapalı. profil ayarlarında bir liste çıkıyor orda gülmeleri göster diye işaretle. dur tekrar bakayım da tam tarif edeyim.
canım sanırım senin ayarlarında gülüşler kapalı. profil ayarlarında bir liste çıkıyor orda gülmeleri göster diye işaretle. dur tekrar bakayım da tam tarif edeyim.
biri bana bu smileleri nerden yapıyonuz anlatsın arkadaşınız çok cahil bilgilendirin lütfen :))
işin kötüsü bide ben buraya geçen sene üye olmuştum ve bu eski mailimle açmıştım ve şimdi şifre filan hatırlamıyorum valla bi sorun olsa pc ye mümkün değil bidaha bu nickle giremem başka açmak zorunda kalırım
bencede öyle inşallah hoşgeldin pınarcım senin durumlar nasıl
Bosver smile yapmasanda olur bunu yapmk cok onemli deil hayatim seni geldigimde burda hos sohbette bulalim yeter :)))
eyvah eyvah, neyse inş. bişey olmaz. tarif edeyim de değişiklikleri kontrol et canım bakalım olacak mı?
yukarda kullanıcı kontrol paneli var ya oraya tıkla. sonra seçenekler var yan tarafta. oraya tıkla ve orda aşağıda Konu Görünüm Seçenekleri var onları işaretle. bilmem olur mu? bakalım. olmazsa da boşver
işin kötüsü bide ben buraya geçen sene üye olmuştum ve bu eski mailimle açmıştım ve şimdi şifre filan hatırlamıyorum valla bi sorun olsa pc ye mümkün değil bidaha bu nickle giremem başka açmak zorunda kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?