Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yanlis hatrlamisim kus bkma
Belki adet deilsindir yerlesme kanamasidir hıı nedersin bu ise

biri bana bu smileleri nerden yapıyonuz anlatsın arkadaşınız çok cahil bilgilendirin lütfen :))

canım sanırım senin ayarlarında gülüşler kapalı. profil ayarlarında bir liste çıkıyor orda gülmeleri göster diye işaretle. dur tekrar bakayım da tam tarif edeyim.

canım sanırım senin ayarlarında gülüşler kapalı. profil ayarlarında bir liste çıkıyor orda gülmeleri göster diye işaretle. dur tekrar bakayım da tam tarif edeyim.

işin kötüsü bide ben buraya geçen sene üye olmuştum ve bu eski mailimle açmıştım ve şimdi şifre filan hatırlamıyorum valla bi sorun olsa pc ye mümkün değil bidaha bu nickle giremem başka açmak zorunda kalırım

eyvah eyvah, neyse inş. bişey olmaz. tarif edeyim de değişiklikleri kontrol et canım bakalım olacak mı?
yukarda kullanıcı kontrol paneli var ya oraya tıkla. sonra seçenekler var yan tarafta. oraya tıkla ve orda aşağıda Konu Görünüm Seçenekleri var onları işaretle. bilmem olur mu? bakalım. olmazsa da boşver

Kuzeyde bnim gibi tabletten giriyosa mobil olarak gorunuyo site belki ondan smile yapamiyordur

kızlaaarrr size iyi sohbetler ben kaçayım artık. öpüyorum sizleri. veeee hayırlı haberler duası ile... sevgilerrr

Sen pc denmi giriosun cnm bn mobil die dusundum ondan smile yapamiyosun sandim ozaman yeni mail ac istersen hzzir biz burdayken gel geni maille ekletelim listeye seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…