Eger ilk mujde senden gelirse bir tepsi bavlava acarsin bize bebisi kutlariz :))
Kordela tatlisi yaptim sekerim :))
Gel beraber yigelim yaninada kahve ohh mis :)
Eger ilk mujde senden gelirse bir tepsi bavlava acarsin bize bebisi kutlariz :))
Allahim allahim hasankeyf bu nasil yemelik bisi boyle :)))
Allahim sana bagislasin evladini maasallah con guzel :))
Bu evlat simdi soganin mucizesiylemi oldu :)))
Kizlar bakin bu rüyakonuyu acan hasankeyfin kizi :)
evrim82 said:
21-03-2012.23:53
Kürlerden şifa bulanlar
Arkadaşlar 1.5 yıldır bebek sahibi olamıyoruz. 20 gün önce öğrendik ki eşimde infertilite var ve ilaçlarının yanısıra keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Ben de çok büyük bir problem yok ama ben de bugün soğan kürüne başladım. Merak ettiğim bu kürleri kullanıp hamile kalanların hikayeleri. Bizlerle paylaşır mısınız? Ne kadar süre bebek sahibi olamadınız, rahatsızlığınız ne idi ve ne kadar sürede şifa buldunuz, meleğinize kavuştunuz. Hadi bizlere umut olun
evrim82 said:
12-05-2012.15:16
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
http://m.beyliktavsan.tr.gg/Tavşanın-Faydaları.htm
Bu linkteki sitede anlatiyo bn yagini fitil olarak kullanicam burda etini öneriyo kısırlıkta
Buda baska bir sitedeki tavsanin faydasi
http://www.saglikodasi.com/tavsan-yagi.html
.
kııızzz gece kuşu sabaha kadar pc başında mı oturuyorsunsağlığımıza dikkat edelim düzenli uyku, dengeli beslenme
ben şimdilik soğan kürüne devam etmeyi planlıyorum. araştırdıkça kafam karışıyor. o yüzden kürüm bitene kadar -yani birkaç ay daha- başka kür denemeyeceğim. hayrola bakalım.
arkadaşım hadi senden güzel haberler bekliyorum durum nasıl
merhaba kuzeyciğimn. yaa ben bu gün sanıyordum benim adetim 25 ocak yani yarınama evvelki akşamki lekeden sonra daha gelmedi bişey, normal akıntım var ben de heyecanla bekliyorum canım yaaa kalbim küt küt eşime söyledim gelirken test alacak , inşaAllah hayırlısı bakalım. sende neler var?
merhaba kuzeyciğimn. yaa ben bu gün sanıyordum benim adetim 25 ocak yani yarınama evvelki akşamki lekeden sonra daha gelmedi bişey, normal akıntım var ben de heyecanla bekliyorum canım yaaa kalbim küt küt eşime söyledim gelirken test alacak , inşaAllah hayırlısı bakalım. sende neler var?
valla biliyosun canım benim adetime daha çooook var ama bu sabahta sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor erken adet mi olcam acaba diyorum veeeeee bu arada rüyamda çatır çatır doğurdum gerçek gibiydi yaa ama kızmı erkekmi bilmiyorum kordon bağını annemle babam kesti garip yani ne anlama geliyor bilmiyorum babam yani düşünsene ne kaaa ayıp :)))) ben ilk çocuğum sezeryandi hep normal yapmak istemişimdir ama tırsıyom işte rüyamda normal doğurdum ama :)))) sabah 7.30 da uyandım anlatamam gerçekti sanki
ben bu ara eve tavşan eti sokmuyorum derler ya hamile olanlar avşan eti yemesin diye batıl inanç belki ama küçüklüğümüzden beri bazışeyler beynimize yerleşmiş heralde yoksa çok severim tavşan etini
belkide rüyamda gördüm burdan birinden haber alcam belki o sensindir İnşallaaaaahhhhhhhhhh
ay canıııımmm ne güzel içten inşaAllah diyorsun. ay Allah razı olsun. hep birlikte müjdeli haberler alalım inşaAllah
aminnn canım hepimizin yüzü gülcek inanıyorum
Slm canim ben hic tavsan eti yemedim daha once.nerden buluyosunuz merak ettim bak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?