inşaAllah canım benim ya. listemizi de unuttuk bakbu gün benim kürün son günü. bakalım yarın adet olmazsam testimi yapayım sabah. bir de tavşan yağı mıdır nedir. çok hassas bir bölge orası. bence böyle şeler denememk lazım canım ama eti konusunda yorum yapamam ben çocukken yemiştim bi kere, pek güzel değildi. çok kanlı oluyor tavşanın eti. öyle hatırlıyorum.
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 14.günüarkadaşlar listeyi son kez yeniliorum. 3 kişi haberleşiyoruz sadece. eğer müjdeli haberleriniz olursa buraya yazmaı unutmayın. hatırlayalım ki biz de en çok bu siteden olumlu olumsuz her şeyi araştırıp soruşturuyoruz. duyarlı olalım.
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
Vesdeniz bat 25 ocak kür TAMAM
kuzey32 bat 7 şubat kürün 13.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 13.günü
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 14.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 5.günü
mkr bat 16 şubat kürün 3.günü
sevdicegum bat 1şubat kürün 12.günü
yarın sabah test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum canım
kııızzz gece kuşu sabaha kadar pc başında mı oturuyorsunsağlığımıza dikkat edelim düzenli uyku, dengeli beslenme
ben şimdilik soğan kürüne devam etmeyi planlıyorum. araştırdıkça kafam karışıyor. o yüzden kürüm bitene kadar -yani birkaç ay daha- başka kür denemeyeceğim. hayrola bakalım.
suda bekletmen lazım 1 gün boyunca canım kanı gidiyor bende fitil olarak kullanamam pınar kullancak bakalım hayırlısı
Kullandigim ilaclarim var saatli o yuzden gece uyanik oluyorum bazi zamnlar bide yazmakta oldugum bir kitap var bu nedenle bazen 38 saat uyumadigim bile oluyor canim :)
Olsun iyiyim bn boyle gayet dengeli ve duzenliyimdir resmimdede gorunuyodur formda oldugum :)
yarın sabah test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum canım
canım çok teşekkür ederim ama ayyy ben yine dayanamayıp az önce test yaptım sonuç negatif . gölge gibi bişey görünüyor ama hayal dünyama bağlıyorum
o kadar yetenekli değilim tatlım ama tiramusu yaparım size :)))
Evet cok inandigim eski osmanli zamaninda gözdelerin ilk geceden hamile kalmak icin bunu kulandiginida ögrendim :)))
Özcan sultan suleyman bnde hürrem :)))
:) kolay gelsin canım ne diyelim başarılar. ilaçların ne bilmiyorum ama geçmiş olsun.
canım çok teşekkür ederim ama ayyy ben yine dayanamayıp az önce test yaptım sonuç negatif . gölge gibi bişey görünüyor ama hayal dünyama bağlıyorum
hahaha hayal mayal silikte olsa gölgede olsa görüyon mu görüyon o zaman napıyoruz inançla bekliyoruuuz onu göremeyende var :)
Kuzeeeyyyyyy hayirrr olmazzz yigenimin gelisi bukadar zahmetliyken kutlamasi bi tiramusuyla olmaz bn bilmem baklava isterim valla yakinsin gelirim actiririm sana o baklavayi karnin burnunda iken :))))
ay dur ben öğreneyim bari şimdiden açmayı öğrenemezsem pastaneden sipariş ederim artık napalım :)))
:) kolay gelsin canım ne diyelim başarılar. ilaçların ne bilmiyorum ama geçmiş olsun.
hahaha hayal mayal silikte olsa gölgede olsa görüyon mu görüyon o zaman napıyoruz inançla bekliyoruuuz onu göremeyende var :)
:26:inşaAllah canım hayrola bakalım. heyecan dorukta. ahh bu bebeciğim bana hayatımda yaşamadığım kadar heyecan yaşattı. minik kuzum gelse de ısırsam yesem onu
:))) peki hürrem sultanım yazdığınz kitabı öğrenebirmiyim acep
Etrafimda tanidigim birebir yasanmisliklari olanlarin dramatize edilmeden kurgulandigi bir kitap uzun zamandir üzerindeyim simdilik bukadar bahsetmem yeterli olucak kusum
:26:inşaAllah canım hayrola bakalım. heyecan dorukta. ahh bu bebeciğim bana hayatımda yaşamadığım kadar heyecan yaşattı. minik kuzum gelse de ısırsam yesem onu
az kaldıı az inşallah şekerim:)) hatta zaman zaman kızcan yorulcan bu zamanları bile özlüyceksin zaman zaman demişti dersin imza kuzey32 :)))
Umudunu kaybetme ves olurmu sabret inan yaradana yaradilana güven ilmen ve bilmen neyapman gerekiosa yap ve birak vicdanin rahat olsun gerisinin takdiri yaradanda ...
az kaldıı az inşallah şekerim:)) hatta zaman zaman kızcan yorulcan bu zamanları bile özlüyceksin zaman zaman demişti dersin imza kuzey32 :)))
eee tecrübe konuşuyor. olacak elbet kızdıklarımız da. ama bu hasret başka bir şey ya. fıtratımızda var, engel olamıoruz annelik isteğine. dua et bu kardeşine. müminin mümin kardeşine ettiği dua makbulmüş. hep beraber müjdelerimizi alıp sevinelim inşaAllah.
eee tecrübe konuşuyor. olacak elbet kızdıklarımız da. ama bu hasret başka bir şey ya. fıtratımızda var, engel olamıoruz annelik isteğine. dua et bu kardeşine. müminin mümin kardeşine ettiği dua makbulmüş. hep beraber müjdelerimizi alıp sevinelim inşaAllah.
Valla Allah biliyo ya içimi kardeşim evet ben çok istiyorum ama ilk başta hep olmayanlara versin rabbim diye dua ederim
Valla Allah biliyo ya içimi kardeşim evet ben çok istiyorum ama ilk başta hep olmayanlara versin rabbim diye dua ederim
ay hadi hayırlısı olsun canım çıktığı zaman haber verde okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?