Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

suda bekletmen lazım 1 gün boyunca canım kanı gidiyor bende fitil olarak kullanamam pınar kullancak bakalım hayırlısı

İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 14.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 5.günü yoklar meydanda

Kullandigim ilaclarim var saatli o yuzden gece uyanik oluyorum bazi zamnlar bide yazmakta oldugum bir kitap var bu nedenle bazen 38 saat uyumadigim bile oluyor canim :)
Olsun iyiyim bn boyle gayet dengeli ve duzenliyimdir resmimdede gorunuyodur formda oldugum :)

suda bekletmen lazım 1 gün boyunca canım kanı gidiyor bende fitil olarak kullanamam pınar kullancak bakalım hayırlısı

Evet cok inandigim eski osmanli zamaninda gözdelerin ilk geceden hamile kalmak icin bunu kulandiginida ögrendim :)))
Özcan sultan suleyman bnde hürrem :)))

:) kolay gelsin canım ne diyelim başarılar. ilaçların ne bilmiyorum ama geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Valla Allah biliyo ya içimi kardeşim evet ben çok istiyorum ama ilk başta hep olmayanlara versin rabbim diye dua ederim

Allah razı olsun canım benim. böyle güzel düşünmenden dolayı Rabbim seni de mükafatlandıracaktır eminim. ben de herkese dua ediyorum. inşaAllah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur ve bizler de hayırlı sağlıklı anne babalar olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…