evet canım yaaa ama adet tarihi gelip de negatif sonuç alınca geçmiyoorrr, birkaç gün geciksin diye heyecan dorukta bekliyosun. hayrola bakalım. :26: rüyan hayrolsun canım yaa sen bi doğurdun, bi ikizlerin oldu. maşaAllah, malum oluyordur inş. müjde derler zaten.
evet canım yaaa ama adet tarihi gelip de negatif sonuç alınca geçmiyoorrr, birkaç gün geciksin diye heyecan dorukta bekliyosun. hayrola bakalım. :26: rüyan hayrolsun canım yaa sen bi doğurdun, bi ikizlerin oldu. maşaAllah, malum oluyordur inş. müjde derler zaten.
nedir bu kasık ağrısı bukadar valla korkmuyo değilim erken adet olcam diye kaç gündür ağrıyor daha ayın 7 sine çok var dün resmen kramp girdi nefesim kesildi sanki(
canım ya geçmiş olsun. sen dikkatli ol. belki kist filan vardıysa soğanın etkisiyle çözülüyordur.benim de karnımın sağ alt tarafında bir kasılma var ki sorma. oturup kalkarken bile zorlanıyorm. iş yapmam lazım oysaaaa evi ancak topladım bu sancıyla
rüyalarımda çok doğurgan bi kadınım canım :))))
adet olcakmışsın gibi bi his varmı yada hamileymişsin gibi belirtiler yaşıyomusun canım
doğurgansın tabii bak aslan gibi bi oğlun varmış. ikinci de olacak Allahın izniyle.
ya daha evvel adete bir iki gün kala rahim mi kasıklar mı neyse o bölgede sinsi bir ağrı olurdu. şiddetli değil ama can sıkıcı olan hafiften bir hareketlilik, böyle gıcurt gucurt sesler filan. şimdi o yok ama ara ara sancılar yokluyor. bu sağ tarafım şiddetlendi biraz. akıntım da az ama hala beyaz. :26:
bırak dağınık kalsın canım sen kendine dikkat et. bilmiyorum bende kist olduğunu düşünüyorum ama bende o tarz akıntı filan olmadı sadece heğ ağrılarım oldu görcez yakında zaten adet olursn bi doktora görüncem canım simalinde yarın bitiyor kirü 2 gün sonrası adet günü
1. sen 2.simal.3.pınar.4.ben.....
şimdi ne desemki canım bilemedim adettede gebeliktede bu belirtiler olbiliyor inşallah hamilesindir güzelim takip et kendini biraz çokta dinleme insanın psikolojisi bozuluyor sonra
eveeett inşaAllah içimizden birileri hatta hepimiz hamile kalırız bu ay da, cümbüş yapar baklavalar börekler açarız göbek atamayız bebişlerimiz sağlam dursun diyeşaka bir yana Rabbim hayırla bizleri sevindirsin inşaAllah.
evet canım ya adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer diyorlar. çok da uyku halim var halsizim ama sanırım hastalanacağım ondan olsa gerek, boğazım da ağrıyor. hayrola bakalım ya. verse de vermese de Allaha hamd olsun.
eveeett inşaAllah içimizden birileri hatta hepimiz hamile kalırız bu ay da, cümbüş yapar baklavalar börekler açarız göbek atamayız bebişlerimiz sağlam dursun diyeşaka bir yana Rabbim hayırla bizleri sevindirsin inşaAllah.
evet canım ya adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer diyorlar. çok da uyku halim var halsizim ama sanırım hastalanacağım ondan olsa gerek, boğazım da ağrıyor. hayrola bakalım ya. verse de vermese de Allaha hamd olsun.
amin canım unutma yolun başındayız olmazsada bu ay üzülmiycez desemde biraz üzülcez ama geççek :)) hep pozitif olucaz Allah hakkımızda hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bebişler versin
Isteyim calisiyorum bende.yarin sogan kurum bitiyo.ama bende bi degisiklik yok belirti yok.adet olcak gibide degilim aman ne biliim canim sikkin iste oyle.
Isteyim calisiyorum bende.yarin sogan kurum bitiyo.ama bende bi degisiklik yok belirti yok.adet olcak gibide degilim aman ne biliim canim sikkin iste oyle.
evet evet stres yok sinir yok. rahat olmaya çalışalım. ne güzel böyle birbirimizi motive edelim. amiinnn canım benim.
hayırlısı canım. pozitif bir topik burası. bizler pozitif olalım ki sonuç da pozitif olsun. ben inanıyorum ki hepimiz müjdeler vereceğiz burdan Allahın izniyle.
ben ilk hamileliğimde adetim dedmiştim daha önce yaklaşık 15 gün geçmişti idrarımda çıkmamıştı ee tabi yeni evliyim o zaman ve kızken adetim 10 gün filan gecikirdi bende test sonuçları negatif diye hastalancam bekliyorum göğüsler oldu balon belimde ağrıyor(ki adetimdede aynı olurdu ) aldım salata turşusu bidonunu önüme nasıl yiyorum ama deli gibi biyandanda diyorum gören hamile sancak sonra ben o gece bayıldım eşim beni hastaneye götürdü kanda çıktı düşünsene aynı gün idrarda çıkmamıştı :))))))
illa bi belirti olcak diye bişi yok canım sıkma canını ben ikinci hamileliğimde anlamadım yani düşüğümde canım bozma moralini hakkımızda hayırlısı
belki bu ay hiç birimizde bişi yok yada birimizde ikimizde var ama yılmak yok dimi canım
aaaa canım benim ya ne güzel bir sürpriz olmuş amaademek 15 gün. kız o zaman sen tam adet olacağın tarihte hamile kalmışsın. yani epey geç yumurtamışsın ay bak bunları düşün ve ümidini sakın yitirme. böyle ansızın gelir bebişin inşaAllah belirsizlik de kötü. benim aklıma neler geliyor hiç hamile kalamadım ya. acaba rahimde perde mi var tüpler mi tıkalı, yumurtalarımda genetik bozukluk mu var. oluyor da haberim mi olmuyor filannn ama hemen öteliyorum tabii bu olumsuzlukları. diyorum Rabbim verecekse hepsi bahane.
kuzeyciğim ya sen bir de düşük mü yapmıştıınnn :26: çok geçmiş olsun.
evet tabii bizler inanıyoruz ve ümidini yitirenlerden olmayacağız Allahın izniyle. Zekeriyya peygamberin kıssası bu anlamda çok güzeldir
Cnmm iyiyim çok şükür sen nasılsın pazartesi başlamayı düşünüyorum inşş. şifa olur hepimizeZeynepcim nasilsin az kaldi sogana baslamana hadi insallah sifa bulursun soganda arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?