Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hoşgeldin aramıza elenaz bendede bi sorun yokken başladım vesdeniz arkadaşımız gayet iyi açıklamış bencde denemende bi sakınca yok hayırlısı olsun şifa versin inşallah

teşekkür ederim bende denicem çünkü kafamdaki soruların cevabını sizleri takip ederk giderdim ve bende katılmak istedim inşallah hepimiz şifasını görürüz

ahh ahh bi arkadaşım vardı en sonunda tamamen bitirdim arkadaşlığımı dalgaya vuruyodu bide bana diyoduki hani derler ya ceketini üzerime atsa kalıyorum diye öyle şeyler diyodu manidar bi şekilde etrafınızda sizi huzursuz eden kişileri kendinizden uzaklaştırın herkonuda onları dinleyiceğinize kendinizi dinleyin yanlız kalın daha iyi gerçekten ben öyle yapıyorum beni üzenler benden uzak dursun

teşekkür ederim bende denicem çünkü kafamdaki soruların cevabını sizleri takip ederk giderdim ve bende katılmak istedim inşallah hepimiz şifasını görürüz

inşallah elenazcım ama sabretmek gerek unutma ilk denemede hamile kalanda var kalamayanda var ilk denemede pes etmek yok daha çok kürlerimiz var 3. ay incir havuç kürü deniycez olmadı bal çörekotu ve tarçın :))

inşallah elenazcım ama sabretmek gerek unutma ilk denemede hamile kalanda var kalamayanda var ilk denemede pes etmek yok daha çok kürlerimiz var 3. ay incir havuç kürü deniycez olmadı bal çörekotu ve tarçın :))

tabi sabredicem ne varsa denicem zaten hazırım her türlü kürü yapmaya :)ben geçen ay çok psikolojik olarak etkilendim acaba neden olmuyo diye çünkü adet günlerim çok düzenli yumurtlama günlerimide dikkate alıyorum bulunduğum yerde doktora gitmek o kadar kolay olmuyo çünkü tavsiye edeni hiç duymadm mecbur kalmadıkça.bende kürleri bi deneyim sonra gitmeyi düşünüyrm ufak bi rahatsızlık varsa onu gidereyim en azından boşuna zamanım geçmesin çünkü ben anne olmak istiyorum sevdiğim insandan bi parçam olsun istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin hepimize

amin canım inşallah olucak hem daha çok yenisin gençsin dualarım sizinle

Hosgeldin aramiza cnm evet dogru adet bitiminden 7 gun sonra 15 gun gunde 2 defa öglen yemkten önce aksam yemkten önce

Kuzeyim hic sana yakistiramadim bu özgüvensiz davranisi insanlar istedigi espiriyi yapsinlar buna alinma darilma hatta sende dahil ol sende ayni espiri uzerinden ona oyna bu seni mutsuz etmezki yani aslinda sunu unutmamak gerekli ;
Siz istemediginiz surece kimse sizi uzemez kizdiramaz kiramaz
Siz izin verirseniz dıs etkenler sizi uzebilir kirabilir kizdirabilir
Yani eger birine kizip kirilip uzuluyorsaniz bu o insanin deil sizin basariniz

Cnmm iyiyim çok şükür sen nasılsın pazartesi başlamayı düşünüyorum inşş. şifa olur hepimize

Bn biraz mental oldum :)) inan zeynepcim halsizim uykuya doyamiyorum istahim yok sonra gece durduk yere acikiyorum dun gece bamya istedi cani. Gecenin bi vakti :))
Allahtan kuzenimle annem restoranci da onlarin ordan getirttim :))
Pancar tursu su istedi canim aldik biraz yedim simdi gormk istemiom ne bilim boyle enteresan bir ruh halindeyim şımariklikmi dersin :)))

sadece mesele o değildi canım ben sadece laf yetiştirmek istemiyorum ve onun gibi istesemde olamam art niyetli değilim hep iyi niyetimden zaten şöyle özetleyim canım benim çok arkadaşım var hepsinlede çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi anlıyoruz ama o bahsettiğim kişinin bi tek arkadaşı bile yoktu benden başka ve ben onun kaprislerini çekmekten yoruldum kendime güvensizlikle alakası yok yani sadece gereksiz stresti :)))

canım benim olacak olacak Allahın izniyle. ve sen o cicişleri giydireceksin bebişine

valla öyle ben takip edemiyorum canım kafam karışıyo sende olmasan naparız bacım biz :)

ya aslında tablo yapmak için de uğraştım ama olmadı bir türlü. ama o da olacak inşaAllah isimlerimizin yanlarında da :

evet bazen hassas düşünüyoruz işte bu anlattığın durumda arkadaşın gerçekten sana inat yapıyorduysa çok ayıp. bizim alınganlığımızdan ziyade onun tutumu hoş değil. ben de bu tip karakterlerden hoşlanmam ve dediğin gibi uzak dururum. ama önemsememek lazım tabii. Allahın kudretine inanıyoruz neticede. burada bebeği kendi kudretimizle elde ettik sanarsak, o hastalıklı bir zihniyet olur ki bizi böyle düşüncelerden korusun Rahman. olacak kuzum olacak. Rabbim bizleri sevindirecek inşaAllah.

Elacim merhaba aramiza gosgeldin cnm adetin biteli 7 gun oldumu canim olduysa bnce hmn baslamalisin insallah sifa olur bebek olur :)

şımarıklık değilde bebişmi var dersin dur bakalım :)))

inşallah canım senin hiç adetinde gecikme oluyomuydu canım

Slm kizlar iki senedir bebek istiyoruz ama olmadi, tam sevindik derken geçtiğimiz hafta 5 haftalik hamileliğim düşük ile sonuclandi, bütün muaneleri olduk esimle hicbir sorunumux yok, sogan kürü nu cok duydum yapmak istiyorum,birde hep düşük sonrasi hemen hamile kalan oluyormus varmi bole duydugunuz seyler

Elacim merhaba aramiza gosgeldin cnm adetin biteli 7 gun oldumu canim olduysa bnce hmn baslamalisin insallah sifa olur bebek olur :)

teşekkür ederim pnr yarın 7. günüm bende o yüzden yarın başlıyorum hayırlısıyla inşllh vesile olur ALLAH nasip eder gelişmler oldukça paylaşıcam

ben düşük yapalı tam 4 ay oldu canım ama hala kalamadım kim demişse hemen kalı nıyo diye :)) kısmet bence hatta 4.5 ay malesef

Son düzenleme:
inşallah canım senin hiç adetinde gecikme oluyomuydu canım

canım ben hep erken adet olurum. hatta yorucu geliyordu artık. ama şu son 3 aydır 25inde lekelerim başlıyor 27sinde tam oluyordum. şimdilik lekeler filan yok. offf az önce yine test yaptım bebetime diye bi marka pek güvenilir değil sanırım, burda öyle okumuştum. ama yine gölge gibi bişey var. ama hiç ümitlenmiyorum. pazartesiye kadar bekleyeyim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…