hoşgeldin aramıza elenaz bendede bi sorun yokken başladım vesdeniz arkadaşımız gayet iyi açıklamış bencde denemende bi sakınca yok hayırlısı olsun şifa versin inşallah
biribirimize bu şekilde destek olmaya çalışıyoruz. çünkü bebek mevzusu biraz hassas. herkesle konuşulmuyor. birden sana acımaya akıllar vermeye başlıyorlar.ve kimisi kendi mahareti sanıyor hamileliğini veya çocuğunu. oysa veren Allah. o yüzden rahat olmalıyız ve dediğin gibi bolca dua etmeliyiz. sen de sağ ol kardeşim.
teşekkür ederim bende denicem çünkü kafamdaki soruların cevabını sizleri takip ederk giderdim ve bende katılmak istedim inşallah hepimiz şifasını görürüz
inşallah elenazcım ama sabretmek gerek unutma ilk denemede hamile kalanda var kalamayanda var ilk denemede pes etmek yok daha çok kürlerimiz var 3. ay incir havuç kürü deniycez olmadı bal çörekotu ve tarçın :))
tabi sabredicem ne varsa denicem zaten hazırım her türlü kürü yapmaya :)ben geçen ay çok psikolojik olarak etkilendim acaba neden olmuyo diye çünkü adet günlerim çok düzenli yumurtlama günlerimide dikkate alıyorum bulunduğum yerde doktora gitmek o kadar kolay olmuyo çünkü tavsiye edeni hiç duymadm mecbur kalmadıkça.bende kürleri bi deneyim sonra gitmeyi düşünüyrm ufak bi rahatsızlık varsa onu gidereyim en azından boşuna zamanım geçmesin çünkü ben anne olmak istiyorum sevdiğim insandan bi parçam olsun istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin hepimize
sağolcanım benim..hepimize hayırlı olsun 7 gün sonra tamamdır teşekkür ediyorum..sanada hyırlısı olsun canım adetin bittikten 7 gün sonra başlayabilirsin aramıza hoşgeldin
kızlar selambu soğan kürü mideye dokunuyor mu acaba ?
günaydın hanımlar ende katılabilr miyim aranıza? 2 aydır beek istiyoruz olmadı bugün hasta oldum bende araştırırken soğan kürünü duydum..adet ittikten 7 gün sonra başlayın deniliyor değil mi? ..
ahh ahh bi arkadaşım vardı en sonunda tamamen bitirdim arkadaşlığımı dalgaya vuruyodu bide bana diyoduki hani derler ya ceketini üzerime atsa kalıyorum diye öyle şeyler diyodu manidar bi şekilde etrafınızda sizi huzursuz eden kişileri kendinizden uzaklaştırın herkonuda onları dinleyiceğinize kendinizi dinleyin yanlız kalın daha iyi gerçekten ben öyle yapıyorum beni üzenler benden uzak dursun
Cnmm iyiyim çok şükür sen nasılsın pazartesi başlamayı düşünüyorum inşş. şifa olur hepimize
Kuzeyim hic sana yakistiramadim bu özgüvensiz davranisi insanlar istedigi espiriyi yapsinlar buna alinma darilma hatta sende dahil ol sende ayni espiri uzerinden ona oyna bu seni mutsuz etmezki yani aslinda sunu unutmamak gerekli ;
Siz istemediginiz surece kimse sizi uzemez kizdiramaz kiramaz
Siz izin verirseniz dıs etkenler sizi uzebilir kirabilir kizdirabilir
Yani eger birine kizip kirilip uzuluyorsaniz bu o insanin deil sizin basariniz
çok sağol arkadaşım hayal kurmak iyidir insana umut verir sen hayallerinden vazgeçme valla ben hayal kurmakla kalmayıp güzel bebek eşyası gördüğümdede alıyorum dayanamayıp eğer kısmet olmazsa tekrar bebek sahibi olmama Allah bende sizlere hediye yollarım :))
valla öyle ben takip edemiyorum canım kafam karışıyo sende olmasan naparız bacım biz :)
ahh ahh bi arkadaşım vardı en sonunda tamamen bitirdim arkadaşlığımı dalgaya vuruyodu bide bana diyoduki hani derler ya ceketini üzerime atsa kalıyorum diye öyle şeyler diyodu manidar bi şekilde etrafınızda sizi huzursuz eden kişileri kendinizden uzaklaştırın herkonuda onları dinleyiceğinize kendinizi dinleyin yanlız kalın daha iyi gerçekten ben öyle yapıyorum beni üzenler benden uzak dursun
arkadaşlar merhaba,,ben aranıza yeni katıldım...soğan kürüyle hamile kalanları burada okudum uzun zamandır düşünüyrm bende yarın başlamaya karar verdm adetlerim günü gününe düzenli ..bi sorun olurmu sıkıntı yaşayan oldumu 9 aylık evliyim bende rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bn biraz mental oldum :)) inan zeynepcim halsizim uykuya doyamiyorum istahim yok sonra gece durduk yere acikiyorum dun gece bamya istedi cani. Gecenin bi vakti :))
Allahtan kuzenimle annem restoranci da onlarin ordan getirttim :))
Pancar tursu su istedi canim aldik biraz yedim simdi gormk istemiom ne bilim boyle enteresan bir ruh halindeyim şımariklikmi dersin :)))
canım benim olacak olacak Allahın izniyle. ve sen o cicişleri giydireceksin bebişine
ya aslında tablo yapmak için de uğraştım ama olmadı bir türlü. ama o da olacak inşaAllah isimlerimizin yanlarında da :
evet bazen hassas düşünüyoruz işte bu anlattığın durumda arkadaşın gerçekten sana inat yapıyorduysa çok ayıp. bizim alınganlığımızdan ziyade onun tutumu hoş değil. ben de bu tip karakterlerden hoşlanmam ve dediğin gibi uzak dururum. ama önemsememek lazım tabii. Allahın kudretine inanıyoruz neticede. burada bebeği kendi kudretimizle elde ettik sanarsak, o hastalıklı bir zihniyet olur ki bizi böyle düşüncelerden korusun Rahman. olacak kuzum olacak. Rabbim bizleri sevindirecek inşaAllah.
Elacim merhaba aramiza gosgeldin cnm adetin biteli 7 gun oldumu canim olduysa bnce hmn baslamalisin insallah sifa olur bebek olur :)
Slm kizlar iki senedir bebek istiyoruz ama olmadi, tam sevindik derken geçtiğimiz hafta 5 haftalik hamileliğim düşük ile sonuclandi, bütün muaneleri olduk esimle hicbir sorunumux yok, sogan kürü nu cok duydum yapmak istiyorum,birde hep düşük sonrasi hemen hamile kalan oluyormus varmi bole duydugunuz seyler
inşallah canım senin hiç adetinde gecikme oluyomuydu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?