Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

vesdeniz teşekkür ediyorum umuyorumki bu kür etkisini gösterio ve içimi temizlio sizleri takip ederk başladım bu küre ben şimdi tekrar devam edeyimmi bu küre yoksa başka denemelr olabilirmi bu arada doktr kist vs yok demişti ve folik asit kullanmaya başladm devam edersem kaç günlük nezaman başliyim adet güünüm dün bitti tabi siyah akıntılar devam edio şimdi adet günüme 10 gün kala başlancak die okumştm ne yapmalıyım ki incir küremi devam etsem soğan dan sonra incire başlnncak diede okumştm sizler deneyimlerinizden dolayı soruyrm kafam karıştı

Birebir kendi agzindan kimyager bir dostuma soyledigini uyguluyorum tatlim :)

İnsallah hersey istedigin gibi olur ve muradiba erersin tatlim ama once saglik
Sen saglikli olcaksinki bebisinde saglikli gelsin insallah

Daha ciddisini yasadim polikistik overde neymis :)) ben yumurtalik KANSERİNİ yendim yillarca onunla bas ettim ve benim gibi biri icin cocuk tuple bile mumkun deilken su an normal yollarla birazda ilaclarla destekleyip hamile kalmam icin ilk adim 26 subatta baslanicak
Yani ben sitedeki her cvplara taham etme derim sonucta editorler cvpliyorlar fakat BEN birebir bana iletileni ilettim !!! Ok
Tabi beden senin hayat senin vajen senin rahim senin ne istiyorsan vede nasil istiyorsan onu uygulamak seninözgur iraden dahilinde insallah iyi sonuclar alirsin muradina erersin nediim gerisi fasa fiso !

Kuzeyim nasilsin dicemde iyisin iyi :)
Sporu sadece zayiflamak icin gorme onu yasam bicimi haline getr bnce madem cocugu zamana biraktin sporr yerinde olmus
İnsallah iyi haber verenler olur hepimiz onun mujdesine seviniriz
Bu arada kizinmi var cok guzel bi haber bu terapi gibi gelir insana bilirim :)
Evdemi sizinlemi yasiyor?

İyi geceler cnmm nasılsın

Kızlar bişey soracam sogan küründen sonra adetinde bi degişiklik olan varmı benim normalde adetim biterdi şimdiye kadar 4 yogun kanamam oldu şimdi çok az geliyo leke tarzında daha önce 2gün kanamam çok olurdu sonra az gelirdi

İnsallah sifa bulursun canim benim rabbim yuzunu guldursun..
Kndimde cok istoyorum evet ama rabbim olmayanlara ilk once nasip etsin insallah simalim vesdenizim sen ve dier arkadaslarim muratlariniza erersiniz...

Aminnn inşş. cnm Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hayırlı saglıklı evlat nasip etsinn

kızlar benim bugün 14. günüm yarın son daha ilk kürdeyim inşallah sağlık ve şifa olmuştur
acaba kaynatma süresi önemli mi yani tam 5 dakika mı olması gerekiyor acaba?

kızlar benim bugün 14. günüm yarın son daha ilk kürdeyim inşallah sağlık ve şifa olmuştur
acaba kaynatma süresi önemli mi yani tam 5 dakika mı olması gerekiyor acaba?

canım bence kaynama süresi önemli çünkü az kaynatınca tam yoğunlaşmıyo, su tadında oluyo sanki.. tabi benim fikrim ben de 1. kürü tamamladım adetime 6 gün kaldı ama hiçbi belirti yok.. galiba bebiş yok ;( göğüslerimde bile pek hassaslık yok..

Amin canim
Bu arada bnde 26 subatta klomene basliyorum cok heyecanliyim sigarayi birakiyorum zaten cok icmiyordum fakat tamamen birakiyorum adet oldugum gun sigarayi birakma karari aldim :)

hadi bakalım hayırlısı canım benim.. yeni kararlar yeni başlangıçlar.. inşallah mutluluk getirir, hayırlar getirir..

Canım üzülme lütfen
Allah hayırlı olan zamanda gönderir meleklerimizi biraz sabretmemiz lazım içimizi ferah tutalım sen benden birkaç gün önce başlamışsın galiba küre öyle değil mi?

KIZLAR merhaba bende dün hasta oldum..adet bitsin hemen soğan kürüne başlayacam tabi bi de doktora gidecem..smear testi sonucumu aldım dün gerçi doktora soramadım da netten bi doktora sordum hafif enfeksiyon demieş.. hayırlısı herşeyin RABBİM TEZ ZAMANDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…