Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Amin canim
Bu arada bnde 26 subatta klomene basliyorum cok heyecanliyim sigarayi birakiyorum zaten cok icmiyordum fakat tamamen birakiyorum adet oldugum gun sigarayi birakma karari aldim :)

Cok iyi yapiyosun canim bende 1 sene once biraktim bebis istiyorum die hic zorlanmadim Allah kolayligini veriyor hicte canim istemiyor kolay gelsin sana

canım hiç üzülme sağlığına kavuş ki bebişin de sağlıklı gelsin sana :)

Slm canimcim bnim kur yarn bitiyo :) fakat hic bi deisklik hisetmedim 15 gunluk kurdede hisetmemistim akntim zaten olmadigi icin yani yumurtlama donemlerimde oluyo birtek okadar peki senin kur nasil gidio canimcim

Merhaba pinarcim benim kurde 4.gunum yine akinti ve sanci yapiyo bende bir hafta kullanicam ben bu defa.bu arada bende sigara kullaniyorum birakmam lazim bakalim

adetim bitti ama 2 aydır düzensizdi . şimdi soğan suyumu hazırladım biraz ılısın içecem başlayacam.
inşallah faydasını görürüm.
birde ben 5 dk kaynattım ağzı kapalı soğanları içinden almadım ılımaya bıraktım doğru mu yapıyorum.

Merhaba kizlar umarim iyisiniz ben yine negatifi gordum ama hala adet olmadim hormonlarim da sorun yok fakat kist var artik ilac kullanmak istemiyorum bende regl olunca sogan kurine basliycam fakat henuz adet olmadim onerebileceginiz sokturucu kur varmi

merhaba canım şifa olsun yarasın..bende adetten sonra başlayacam..ben daha başlamadımda yaptığın doğru..

Kac gun gecikti adetin evdemi yaptin testi benimde adetim geciktigi icin bana iki tane progestan igne yapildi hemsire luzumsuzu 3 dozu ayni anda yapacagi yerde receteyi yanlis anlamis cumaya kadar beklleyip 3 dozu ayni anda yaptircam 3 doz ayni anda yapilsaydi 5 gun icinde adet olacaktim 8 gundur gelmedi

Son düzenleme:
merhaba canım şifa olsun yarasın..bende adetten sonra başlayacam..ben daha başlamadımda yaptığın doğru..

bir sürü dua edip içtim şimdi üstünede keskin naneli sakız attım ağzıma ama an itibariyle midem felç . sanki kramp girdi çok ağrıdı. içimden soğn kokusu geliyor habire..neyse katlanacam artık ..
büyük bardak yaptım içtim ama günde 1 kez yapmayı düşünüyorum büyük bardakla.

Dogru yapiyrsun devam et boyle sifa olsun

Kesinlikle gunde iki defa ac karnina taze yapilmis olarak tukeceksin 1 defa icmeyeceksn

canım benim kaş yaparken göz çıkarmayalım..DOĞRU ŞEKİLDE YAPALIM..GÜNDE 2 DEFA BİRER BARDAK YEMEKLERDEN ÖNCE..ilk başalr koku su filan oluyomuş ama sonra alışıyomuşun..rengi nasıl oluyor kızlarr..ben bi hazırlamıştım da sonra adetten sonra başlayayım diye vazgeçmiştim..yeşilli gibi değil mi..

7 gun gecti canim civanpercemi cayi duydum birde adacayi ve tereotu tohumu iyiymis onlari yapicam ilac istemiyorum

Merhaba pinarcim benim kurde 4.gunum yine akinti ve sanci yapiyo bende bir hafta kullanicam ben bu defa.bu arada bende sigara kullaniyorum birakmam lazim bakalim
Mrb canim sendede boyun fitigi vardi dimi ben bugun mr sonucumu dra gosterdim ameliyat dedi baska turlu gecmezmis ben ameliyat olmam asla sen nasil basediyosun banada biraz anlatir misin ilac icince agrim hafifliyo ama sureklide ilac kullanamam ki

evet canım su yeşili . haklısın bugün böyle oldu yarına inşallah tam düzgün şekilde devam edecem :) hayırlı olur inşallah

7 gun gecti canim civanpercemi cayi duydum birde adacayi ve tereotu tohumu iyiymis onlari yapicam ilac istemiyorum
Kan testi daha iyi sonuc veriyorda o yuzden sordum yoksa biraz daha bekleyip testi tekrar et ben duzenli adet goreyim diye sogan kurunu icmistim ama adet olmadim dr yumurtalik tembelligi dedi adet olsam progestan hapina baslicam 17.gun

Evet rengi oyle oluyo ilk basta tadi garip geliyo boyle bogazda yanma yapiyo ama ictikce zamanla alisiyosunuz hatta ben kuru kullandigimda boyle cok huzurlu hissediyordum kendimi

evet canım su yeşili . haklısın bugün böyle oldu yarına inşallah tam düzgün şekilde devam edecem :) hayırlı olur inşallah

inşALALH hayırlı olur mutlu haberler veririz..evet yarın tam yapı iç şifa olsun..

kızlar smear testi sonucu enfeksiyon varsa nasıl tedavi oluyor ilgisi olan var mı..ben doktora gitmek için adetimin bitmesini bekliyorum testin sonucunu gösteremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…