Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kan testi daha iyi sonuc veriyorda o yuzden sordum yoksa biraz daha bekleyip testi tekrar et ben duzenli adet goreyim diye sogan kurunu icmistim ama adet olmadim dr yumurtalik tembelligi dedi adet olsam progestan hapina baslicam 17.gun

Kan testi ysptim canim 1.20 cikti

Amin canim
Bu arada bnde 26 subatta klomene basliyorum cok heyecanliyim sigarayi birakiyorum zaten cok icmiyordum fakat tamamen birakiyorum adet oldugum gun sigarayi birakma karari aldim :)

Sevindim sigarayi birakmana ve durumuna sen azimlisin sen gercekten mutlu olmayi hakediyosun ins bu azmin iyiligin karsisinda yuce RABBİM umdugunu verir...sanada tum arkadaslarada BEBİSLER VERİR BİR TANE DEMEDİM BAKİN COGUL YAPTİM BEN cocuk duygusunu tattim ilk once tatmayanlara versin ALLAHİM senin durumun beni cok etkilemisti buraya ondan uye oldum senin durumundan herkesin ornek almasi gerek kendi halinden daha kotu halde olan insanlari dusunerek sukretmeliyiz pes etmemeliyiz

Merhaba kızlar, konu açmıştım gerçi ama son soruma bir cevap alamadım, belki burada bilgisi olan arkadaşlar vardır diye.. Çalışıyorum, soğan kürünü sabah aç karnına içemiyorum açıkçası, mümkün değil gibi bende i.saraçoğlunun söylediği şeyi uygulayayım dedim, şöyle ki; akşam yemekten önce ve yatmadan 1 er bardak.. fakat bazen direk eve gelemediğim oluyo, ne bileyim bişeyler çıkıyo geç yemek yiyoruz ve bu iki zaman arası da çok kısa olmuş oluyo (yemek ve uyku), bende diyorum ki acaba günde sadece bir bardak uyumadan içersem boşuna mı yapmış olurum acaba, ya da bu şekilde kürü uygulayan arkadaşlar var mı aranızda, bana yardımcı olabilir misiniz?

İns iyide gelir insana bagimlilikta yapiyo yarim ay iciyorsun az degil sogan sogannnn diye krize giresi geliyo insanin

oyy krize mi giriyoruzz:) hgüldürdün beni kız sağolasınn..ayy ALALHm yardım etsinn cümlemize.....

Mrb hosgeldin iki kur arasinda enaz 4 saat olmaliymis isten geldikten sonra birde yatmadan yapabilirsin eger eve gec geliyorsan geldiginde yapip digerinide sabahta yapabilirsin ne yap ne et iki defa icmeye calis canim biraz katlanmak lazim kur bitene kadar ne yapacaksin

oyy krize mi giriyoruzz:) hgüldürdün beni kız sağolasınn..ayy ALALHm yardım etsinn cümlemize.....

Biraz guldurdumse ne mutlu bana aman gulmeyelimde ne yapalim catlayalimmi dimi ama ben kuru yaptigimda esim bana of yinemi kur yaptin butun evi sogan kokuttun diye soyleniyordu canimi sikma sanada yapar iciririm dedim bir daha birsey demedi evimde vucudumda sogan esansli iyi oluyorduk ben zaten pismis soganida severim esimde sever sorun olmadi bana

kızlar smear testi sonucu enfeksiyon varsa nasıl tedavi oluyor ilgisi olan var mı..ben doktora gitmek için adetimin bitmesini bekliyorum testin sonucunu gösteremedim..

Korkma enfeksiyon herkeste oluyo cok sukur onemli birsey cikmamis enfeksiyon dedigin nedirki baska sorunlarin yaninda az kalir muhtemelen ilac ve fitil verecektir drun

Tekrar dra gittinmi peki bana kalirsa bir hafta daha bekle test yine negatif olursa ilacla adet olup sogan kurune baslayabilirsin kistte varmis iyi gelir

Nedenki canim negatif degilmi:44:zaten hic adet belirtimde yok gecte olsa belirti olur bende ne akinti ne goguste sislik yok eskiden bunlar oourdu

Nedenki canim negatif degilmi:44:zaten hic adet belirtimde yok gecte olsa belirti olur bende ne akinti ne goguste sislik yok eskidean bunlar oourdu
Test sonucun negatif ben dra gittigimde ayni senin gibi 7 gun gecikmisti dr yumurtalik tembelligi dedi kan testim negatif cikti dr adet gecikmesini 20 gun kadar bekle dedi cunku bazen gec yumurtlama olabiliyo bazilari 15.gunden sonra bile ogreniyo hamile oldugunu negatif olursa yine sokturucu icmemi onerdi zaten sende gecikme gebe degilsen kistten dolayi olmustur

soğan suyunu içeli 1 - 1,5 saat oldu , soğan suyu beni ishal yaptı ya .. aylardır hergün kabızlık yaşıyordum şimdi ishal olunca şaşırdım :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

soğan suyunu içeli 1 - 1,5 saat oldu , soğan suyu beni ishal yaptı ya .. aylardır hergün kabızlık yaşıyordum şimdi ishal olunca şaşırdım :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Kisssss ikisinin ortasi olmadimi :44:sevin bence kabizliktan iyidir belki ilk kullandigin icin yan etki olmustur yogurt pirinc muz havuc patates yiyebilirsin ishale iyi gelir

Tamam canim saol destegin icin oyle yapayim bakalim nolucak heralde benimde yumurtam catlamiyor

Kisssss ikisinin ortasi olmadimi :44:sevin bence kabizliktan iyidir belki ilk kullandigin icin yan etki olmustur yogurt pirinc muz havuc patates yiyebilirsin ishale iyi gelir

ayyy aylardır muz yiyemiyordum nası canım çekiyodu. inşallah böyle gider :))

İns iyide gelir insana bagimlilikta yapiyo yarim ay iciyorsun az degil sogan sogannnn diye krize giresi geliyo insanin
Çok hoşsun yosuniii :))) yarın ben de başlıyorum inşallah... Sabah 6 buçukta kalkıp yapcam nasıl içerim diye düşünürken cesaret verdin :))) teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…