Evet rengi oyle oluyo ilk basta tadi garip geliyo boyle bogazda yanma yapiyo ama ictikce zamanla alisiyosunuz hatta ben kuru kullandigimda boyle cok huzurlu hissediyordum kendimi
Kan testi daha iyi sonuc veriyorda o yuzden sordum yoksa biraz daha bekleyip testi tekrar et ben duzenli adet goreyim diye sogan kurunu icmistim ama adet olmadim dr yumurtalik tembelligi dedi adet olsam progestan hapina baslicam 17.gun
Amin canim
Bu arada bnde 26 subatta klomene basliyorum cok heyecanliyim sigarayi birakiyorum zaten cok icmiyordum fakat tamamen birakiyorum adet oldugum gun sigarayi birakma karari aldim :)
İns iyide gelir insana bagimlilikta yapiyo yarim ay iciyorsun az degil sogan sogannnn diye krize giresi geliyo insaninbenim adet bitse de başlasam bi an önce..
İns iyide gelir insana bagimlilikta yapiyo yarim ay iciyorsun az degil sogan sogannnn diye krize giresi geliyo insanin
Merhaba kızlar, konu açmıştım gerçi ama son soruma bir cevap alamadım, belki burada bilgisi olan arkadaşlar vardır diye.. Çalışıyorum, soğan kürünü sabah aç karnına içemiyorum açıkçası, mümkün değil gibibende i.saraçoğlunun söylediği şeyi uygulayayım dedim, şöyle ki; akşam yemekten önce ve yatmadan 1 er bardak.. fakat bazen direk eve gelemediğim oluyo, ne bileyim bişeyler çıkıyo geç yemek yiyoruz ve bu iki zaman arası da çok kısa olmuş oluyo (yemek ve uyku), bende diyorum ki acaba günde sadece bir bardak uyumadan içersem boşuna mı yapmış olurum acaba, ya da bu şekilde kürü uygulayan arkadaşlar var mı aranızda, bana yardımcı olabilir misiniz?
İns iyide gelir insana bagimlilikta yapiyo yarim ay iciyorsun az degil sogan sogannnn diye krize giresi geliyo insanin
oyy krize mi giriyoruzz:) hgüldürdün beni kız sağolasınn..ayy ALALHm yardım etsinn cümlemize.....
Kan testi ysptim canim 1.20 cikti
kızlar smear testi sonucu enfeksiyon varsa nasıl tedavi oluyor ilgisi olan var mı..ben doktora gitmek için adetimin bitmesini bekliyorum testin sonucunu gösteremedim..
Tekrar dra gittinmi peki bana kalirsa bir hafta daha bekle test yine negatif olursa ilacla adet olup sogan kurune baslayabilirsin kistte varmis iyi gelir
Test sonucun negatif ben dra gittigimde ayni senin gibi 7 gun gecikmisti dr yumurtalik tembelligi dedi kan testim negatif cikti dr adet gecikmesini 20 gun kadar bekle dedi cunku bazen gec yumurtlama olabiliyo bazilari 15.gunden sonra bile ogreniyo hamile oldugunu negatif olursa yine sokturucu icmemi onerdi zaten sende gecikme gebe degilsen kistten dolayi olmusturNedenki canim negatif degilmi:44:zaten hic adet belirtimde yok gecte olsa belirti olur bende ne akinti ne goguste sislik yok eskidean bunlar oourdu
Kisssss ikisinin ortasi olmadimi :44:sevin bence kabizliktan iyidir belki ilk kullandigin icin yan etki olmustur yogurt pirinc muz havuc patates yiyebilirsin ishale iyi gelirsoğan suyunu içeli 1 - 1,5 saat oldu , soğan suyu beni ishal yaptı ya .. aylardır hergün kabızlık yaşıyordum şimdi ishal olunca şaşırdım :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Ayy ben tadindan korkuyorum ya ins icebilirim icmem lazim kiztin gitmesi icin
bende başladım ve dün akşam farkettimki kupaya döktüm ve bildiğin bitki çayı gibi yudum yudum içtim. evet kokusu geliyo ama tahmin ettiğim gibi kötü değildi.
Test sonucun negatif ben dra gittigimde ayni senin gibi 7 gun gecikmisti dr yumurtalik tembelligi dedi kan testim negatif cikti dr adet gecikmesini 20 gun kadar bekle dedi cunku bazen gec yumurtlama olabiliyo bazilari 15.gunden sonra bile ogreniyo hamile oldugunu negatif olursa yine sokturucu icmemi onerdi zaten sende gecikme gebe degilsen kistten dolayi olmustur
Kisssss ikisinin ortasi olmadimi :44:sevin bence kabizliktan iyidir belki ilk kullandigin icin yan etki olmustur yogurt pirinc muz havuc patates yiyebilirsin ishale iyi gelir
Çok hoşsun yosuniii :))) yarın ben de başlıyorum inşallah... Sabah 6 buçukta kalkıp yapcam nasıl içerim diye düşünürken cesaret verdin :))) teşekkürler...İns iyide gelir insana bagimlilikta yapiyo yarim ay iciyorsun az degil sogan sogannnn diye krize giresi geliyo insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?