Biraz guldurdumse ne mutlu bana aman gulmeyelimde ne yapalim catlayalimmi dimi ama ben kuru yaptigimda esim bana of yinemi kur yaptin butun evi sogan kokuttun diye soyleniyordu canimi sikma sanada yapar iciririm dedim bir daha birsey demedi evimde vucudumda sogan esansli iyi oluyorduk ben zaten pismis soganida severim esimde sever sorun olmadi bana
Korkma enfeksiyon herkeste oluyo cok sukur onemli birsey cikmamis enfeksiyon dedigin nedirki baska sorunlarin yaninda az kalir muhtemelen ilac ve fitil verecektir drun
Test sonucun negatif ben dra gittigimde ayni senin gibi 7 gun gecikmisti dr yumurtalik tembelligi dedi kan testim negatif cikti dr adet gecikmesini 20 gun kadar bekle dedi cunku bazen gec yumurtlama olabiliyo bazilari 15.gunden sonra bile ogreniyo hamile oldugunu negatif olursa yine sokturucu icmemi onerdi zaten sende gecikme gebe degilsen kistten dolayi olmustur
Mrb canim sendede boyun fitigi vardi dimi ben bugun mr sonucumu dra gosterdim ameliyat dedi baska turlu gecmezmis ben ameliyat olmam asla sen nasil basediyosun banada biraz anlatir misin ilac icince agrim hafifliyo ama sureklide ilac kullanamam ki
hadi bakalım hayırlısı canım benim.. yeni kararlar yeni başlangıçlar.. inşallah mutluluk getirir, hayırlar getirir..
Cok iyi yapiyosun canim bende 1 sene once biraktim bebis istiyorum die hic zorlanmadim Allah kolayligini veriyor hicte canim istemiyor kolay gelsin sana
Merhaba pinarcim benim kurde 4.gunum yine akinti ve sanci yapiyo bende bir hafta kullanicam ben bu defa.bu arada bende sigara kullaniyorum birakmam lazim bakalim
Sevindim sigarayi birakmana ve durumuna sen azimlisin sen gercekten mutlu olmayi hakediyosun ins bu azmin iyiligin karsisinda yuce RABBİM umdugunu verir...sanada tum arkadaslarada BEBİSLER VERİR BİR TANE DEMEDİM BAKİN COGUL YAPTİMBEN cocuk duygusunu tattim ilk once tatmayanlara versin ALLAHİM senin durumun beni cok etkilemisti buraya ondan uye oldum senin durumundan herkesin ornek almasi gerek kendi halinden daha kotu halde olan insanlari dusunerek sukretmeliyiz pes etmemeliyiz
Merhaba kızlar, konu açmıştım gerçi ama son soruma bir cevap alamadım, belki burada bilgisi olan arkadaşlar vardır diye.. Çalışıyorum, soğan kürünü sabah aç karnına içemiyorum açıkçası, mümkün değil gibibende i.saraçoğlunun söylediği şeyi uygulayayım dedim, şöyle ki; akşam yemekten önce ve yatmadan 1 er bardak.. fakat bazen direk eve gelemediğim oluyo, ne bileyim bişeyler çıkıyo geç yemek yiyoruz ve bu iki zaman arası da çok kısa olmuş oluyo (yemek ve uyku), bende diyorum ki acaba günde sadece bir bardak uyumadan içersem boşuna mı yapmış olurum acaba, ya da bu şekilde kürü uygulayan arkadaşlar var mı aranızda, bana yardımcı olabilir misiniz?
bende başladım ve dün akşam farkettimki kupaya döktüm ve bildiğin bitki çayı gibi yudum yudum içtim. evet kokusu geliyo ama tahmin ettiğim gibi kötü değildi.
Blacberyy mrb
Evet tadi oyle abartilacak derecede kotu deil hatta bn yosuncum gibi severek iciyorum :))
soğan kurunu denedeyenlerdenim 1. ay adet oldum ama ıkıncı ay hamıle kaldım kesınlıkle faydası var arkadaşlar
kizlar sogan kurum bitti ayni gun adet oldum hamile olmayi beklerkenustelik.adetim 10 gun onceden geldi. simdi 4. gunundeyim bi yanim incir kuru yap diyor bi yanimda yapma diyor. Bilmiyorumda yan etkisini gorurum diye korkuyorum sanirim. bazilarinda yumurtayi gelistirmis ama catlatmamis. bazilarinda ara kanama yapmis. napsam bilemedimki kizlar
Daha ciddisini yasadim polikistik overde neymis :)) ben yumurtalik KANSERİNİ yendim yillarca onunla bas ettim ve benim gibi biri icin cocuk tuple bile mumkun deilken su an normal yollarla birazda ilaclarla destekleyip hamile kalmam icin ilk adim 26 subatta baslanicak
Yani ben sitedeki her cvplara taham etme derim sonucta editorler cvpliyorlar fakat BEN birebir bana iletileni ilettim !!! Ok
Tabi beden senin hayat senin vajen senin rahim senin ne istiyorsan vede nasil istiyorsan onu uygulamak seninözgur iraden dahilinde insallah iyi sonuclar alirsin muradina erersin nediim gerisi fasa fiso !
vesdeniz teşekkür ediyorum umuyorumki bu kür etkisini gösterio ve içimi temizlio sizleri takip ederk başladım bu küre ben şimdi tekrar devam edeyimmi bu küre yoksa başka denemelr olabilirmi bu arada doktr kist vs yok demişti ve folik asit kullanmaya başladm devam edersem kaç günlük nezaman başliyim adet güünüm dün bitti tabi siyah akıntılar devam edio şimdi adet günüme 10 gün kala başlancak die okumştm ne yapmalıyım ki incir küremi devam etsem soğan dan sonra incire başlnncak diede okumştm sizler deneyimlerinizden dolayı soruyrm kafam karıştı
soğan kurunu deneyenlerdenim 1. ay adet oldum ama ıkıncı ay hamıle kaldım kesınlıkle faydası var arkadaşlar
bugün benim son günüm ilk kür bitecek arkadaşlar acaba hamile miyim diye düşünmeyeceğim örgü öreceğim boş zamanlarımda zaten çalıştığım için fazla da vakit kalmıyor ama bu sefer oldu mu diye düşünmeyeceğim:)
bugün benim son günüm ilk kür bitecek arkadaşlar acaba hamile miyim diye düşünmeyeceğim örgü öreceğim boş zamanlarımda zaten çalıştığım için fazla da vakit kalmıyor ama bu sefer oldu mu diye düşünmeyeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?