Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sağolasın valla..güleim mutlu olalım hepimiz..bende soğanı severim inşALALH suyunu da..

Korkma enfeksiyon herkeste oluyo cok sukur onemli birsey cikmamis enfeksiyon dedigin nedirki baska sorunlarin yaninda az kalir muhtemelen ilac ve fitil verecektir drun

sağolasın hastalık bitsin de sonra doktor ne derse artık ama soğan kürüne de bşlayacam..teşekkür ediyorum..

yumurta tembelliği var demiş ya adet düzensiz mi oluyor..belirtisi adet düzensizliği mi..

Mrb canim sendede boyun fitigi vardi dimi ben bugun mr sonucumu dra gosterdim ameliyat dedi baska turlu gecmezmis ben ameliyat olmam asla sen nasil basediyosun banada biraz anlatir misin ilac icince agrim hafifliyo ama sureklide ilac kullanamam ki

Merhaba cnm bende boyun fitigi baslangici var ilk gittigimde doktor kolunu indir kaldir basini saga sola yap dedi sonrada sen soguk almissin sen dio israrla saka gibi ya var bsy dedim film bsy cekin dedin hem film hem mr cekildi mr i eline alinca zaten anladi direkt kas gevsetici agri kesici verdi digerleri gibi.ama ben 3 yil once fizik tedavi olmustum o da bi ise yaramadi.masa basi calisiyorum surekli sabit durmaktan sirtim ve boynum resmen kopuyo aksama kadar.hafta sonu temizlik yapiorum bir hafta sirtim agriyo tutuluyo malesef ( ama en iyi tedavi aslinda plates cok fazla zorlamadan bi ara gitmistim suan is yogunlugundan gidemiyorym o iyi gelmisti.benim ameliyatlik bi durumum yok sukur ama senin benden daha ileri sanirim canim ameliyati da pek iyi demiyorlar.katlaniyorum iste alistim artik

Kızlar, soğan kürünü kullanmaya baslayinca kasıklarinizda ağrı oldu mu.Bende özellikle otururken çok ağrı oluyor. Sanki yumurtalik larim şişmiş gibi

hadi bakalım hayırlısı canım benim.. yeni kararlar yeni başlangıçlar.. inşallah mutluluk getirir, hayırlar getirir..

Tsk ederim pinarcim
Amin insallah ben cevremdeki insanlarin mutluluklari ile mutlu olan bir insanim ve burdaki arkadasliklar cok samimi vede icten bu nedenle burdan gelen her haber(guzel) beni cok mutlu ediyor insallah herbirinizden mutluluk dolu haberler alirim...

Cok iyi yapiyosun canim bende 1 sene once biraktim bebis istiyorum die hic zorlanmadim Allah kolayligini veriyor hicte canim istemiyor kolay gelsin sana

Kronik icici deildim canim zaten iradeli biriyimdir istediginde birakabiliyorum hele birde söz konusu olan bebegim ise deil icmek evime bile sokmam bu konuda hayli etrafimi zorlayici olucam sanirim :))

Merhaba pinarcim benim kurde 4.gunum yine akinti ve sanci yapiyo bende bir hafta kullanicam ben bu defa.bu arada bende sigara kullaniyorum birakmam lazim bakalim

Bnim kur bitti cok sükür :) gunde 1 kere ictim arada 2 kerede ictim fakat sadik kalmadim tam uygulamaya seker rahatsizligimda oldugu icin sekerime gore ayarladim kndimi :)
Bnde hic olmadi ( akıntı)biliomusun simalcim olmamasi normaldir insallah ..
Sigara hmm kem kum nediim bilemedim ama merak etme birakman konusunda ahkam kesmem :)) cunku sen akilli bir annesin bu nedenle kndini hazir hisettiginde birakirsin merak etme

Yosuncum cansin ...
Tsk ediyorum bitanem ay ne yazicagimi ilkkez bilemedim kelinelerim tukendi sanki bni duygulandirdin
Sozlerin okadar ictenki inan su an ne yaziyorum farkinda deilim parmaklarim kndiliginden gidiyor sanki harflere
Herbiriniz bnim icin inanin cok kiymetlisiniz hic birinizi sanal olarak dusunmuyorum hatta cok fazla ozluyorum merak ediyorum ne yaptiniz ne ettiniz herbiriniz icin dualarimda isimlerinizi bilmedigimden nicklerinizi sayiyorumm ve mutlu olmanizi cok icten diliyorum
Benim hayat hikayemin icinde bni cok mutlu eden yasadigim zorlu mucadelede ki teselli odullerim 1.evladim
2. İlk askimla evli olmak
3.sagligim
4.egitim hayatim( meslegim)
5.aklimi halen yitirmemis olmam :))

Bnim 2. Evliligim oglum ilk esimden 1 yil evli kaldim bosandim zaten okuyordum oda genel cerrahti ayrilik en iyisiydi :)
Yillarca evlenmedim özcan ilk askim ilk gözyasim ilk heyecanim :) o hic evlenmedi sabirla bni bekledi hastalik surecimde okul hayatimda hep yaninda arkamda hic sıkılmadan bekledi ve ben kndimi hazir hisedene kadar sadece dostum oldu en iyi arkadasim ..
Hatta doktorlarim gecirdigim 8. Ameliyatimda artik umudunu kesmisti bana fazla ömur vermemisti buna ragmen son nefesimde yanimda olmak icin elinden geleni yapan birine artik daha fazla aci vermedim ve 2011 de evlendik :)) haaa bu arada bana fazla yasamiycagimi soyleyen dr.um su an hayatta deil bense onun soyledigi herseyi cürüttüm ve inatla yasadim :)) bu arada da oglumuda buyuttum :)) meslegimide elime aldim yuksek lisansimida yaptim evlendim yani ölmedim kisacasi hicte niyetim yok daha yapacagim cok seeeey var :))

Merhaba estay
Evet sorunun tam cevabi bnde deil lakin bn gunde 1 kere iciyorum 15 gunluk kurumdede gunde 1 ictim 5 gunluk kurunde bugun bitti vede gunde 1 kere ictim seni yanlis yonlendirmek istemem fakat bn soganin etkisini yasayan biriyim söyle anlatayim kisa ve öz olarak;
Tüp bebek bile nerdeyse imkansizken anne olmam icin
Simdi bu ay klonene basliycaz ve bunu sogana borcluyum ...

bende başladım ve dün akşam farkettimki kupaya döktüm ve bildiğin bitki çayı gibi yudum yudum içtim. evet kokusu geliyo ama tahmin ettiğim gibi kötü değildi.

Blacberyy mrb
Evet tadi oyle abartilacak derecede kotu deil hatta bn yosuncum gibi severek iciyorum :))

Son düzenleme:
Blacberyy mrb
Evet tadi oyle abartilacak derecede kotu deil hatta bn yosuncum gibi severek iciyorum :))

ben küre başlamadan önce test sürüşü olsun diye 1-2 gün öncesinde soğanı bi güzel demledim önceden içebilicekmiyim diye baktım:) bu forumda mutlu olan oldu soğan sayesinde inşallah bizlerede nasip olur.

kizlar sogan kurum bitti ayni gun adet oldum hamile olmayi beklerken ustelik.adetim 10 gun onceden geldi. simdi 4. gunundeyim bi yanim incir kuru yap diyor bi yanimda yapma diyor. Bilmiyorumda yan etkisini gorurum diye korkuyorum sanirim. bazilarinda yumurtayi gelistirmis ama catlatmamis. bazilarinda ara kanama yapmis. napsam bilemedimki kizlar

soğan kurunu deneyenlerdenim 1. ay adet oldum ama ıkıncı ay hamıle kaldım kesınlıkle faydası var arkadaşlar

soğan kurunu denedeyenlerdenim 1. ay adet oldum ama ıkıncı ay hamıle kaldım kesınlıkle faydası var arkadaşlar

canim herhangi bir rahatszligin varmiydi icerken bende ictim adet oldum canm sklidi bu ay incir kuru yapsammi diyordum yoksa beklesemmi senin 2.. ay isine yarams biraz hebeslendim bende de yarar mi diye

benim 2. günüm soğan küründe ama adet olucakmışım gibi bi ağrı ve halsizlik var oluyo sanırım böyle devam edicem yinede içmeye ben

canım benim senin iyi niyetin ve pozitif enerjin, gücün Allahın izniyle hastalığını yenmene vesile olmuş. hikayeni az önce bir arkadaşa daha detaylı anlattığın yazından öğrendim ve seni bir kez daha sevdim. tekrar tekrar tebrik ediyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın vetüm hastalıklardan korusun seni. ve en kısa zamanda da sağlıkla yavruna kavuşmanı diliyorum biliyorsun, tüm arkadaşlarım için de.
benim pkoyla ilgili bilgin var mı dememin sebebi ağır bir hastalık olduğunu vurgulamak değildi. soğan kürü kistik yapıdaki yumurtalıklar üzerinde etkili ve her probleme karşı farklı uygulamaları var aslında. senin durumun için sana öyle bir uygulama önermiş Saraçoğlu. yani bu bir drun bir hastaya 500 (mg)lük bir diğerine 1000lik antibiyotik vermesi gibi bence. düşündüğün ve uyarın için teşekkür ederim. ama ben pkoyu tanıyorsam 15er günlük uygulama (ki hocanın sitesindeki editörlerin, hocanın izni ve uyarısı olmaksızın böyle kendi yorumlarını karıştıracaklarını sanmıyorum) daha mantıklı geliyor. şifa olacağına inanarak kullanıyor ve Allaha sığınıyorum. nasip edecek olan O. hep beraber muradımıza ermek duası ile.

canım ben kendi yorumumu katmaya çekiniyorum açıkçası. kistim yok demişsin, adet düzensizliğin, myom, pko, akıntı gibi şikayetlerin de yoksa 15 günlük kür yeterlidir diyor Saraçoğlu. eğer bu gibi şikayetlerin yoksa incire başlamanda fayda var diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
soğan kurunu deneyenlerdenim 1. ay adet oldum ama ıkıncı ay hamıle kaldım kesınlıkle faydası var arkadaşlar

lata tebrik ediyorum. Allah bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. pozitif gelişmeni bizimle paylaştığın için de teşekkürler. ne kadar zamandır bebek istiyordun ve bir problemin var mıydı biraz bahseder misin bize durumundan ?

bugün benim son günüm ilk kür bitecek arkadaşlar acaba hamile miyim diye düşünmeyeceğim örgü öreceğim boş zamanlarımda zaten çalıştığım için fazla da vakit kalmıyor ama bu sefer oldu mu diye düşünmeyeceğim:)

Bende bir hasta oosam sogan kurune basliycam sabirsizim ama bir turlu adet olmadim betahcg de 1.20 cikti negatif ve belirtimde yok insallah bir an once baslarimda illet listten kurtulurumbende senin gibi kafam dolsun dusunmeyeyim diye sal ormeye basladim

kubbaacığım en güzelini yapıyorsun. bence de düşünme. bu arada topiğimiz epey kalabalık oldu. ben liste de yapamaz oldum ama aralarda hamilelik haberleri geliyor çok mutlu oluyorum. geçen ay ben de rahat bırakmıştım kendimi ama gecikme yaşadım ve sürekli test yaptım rahatım filan kaçmıştı yani gecikince ama bu ay hiç de test yapmayacağım. mümkün olduğunca düşünmüyorum zaten. inşaAllah kürleri bitirmeye ve pkodan kurtulmaya odaklandım. zaten Rabbimiz ne zaman dilerse o zaman olacak. dua edelim bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…