Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canim herhangi bir rahatszligin varmiydi icerken bende ictim adet oldum canm sklidi bu ay incir kuru yapsammi diyordum yoksa beklesemmi senin 2.. ay isine yarams biraz hebeslendim bende de yarar mi diye

canım benım bır problemım yoktu ama ıyıce akıntı oldu kokulu cok kotu akıntım oldu o ay adet oldum kahverengı lekeler geldı gaşlıba bende ıltıhap coktu ben faydasını gordum

Merhaba vesdeniz nasilsn ben cok iyiyim ilk defa adetim 28 ci gun geldi 40 i bulmustum ve bunu metformine bagliyorum o kadar etkili bir ilac ki lutfen pkolular doktorunuzdab mutlaka ama mutlaka isteyin...

Slm arkadaslar nasilsiniz uzun zamandir katilamadim sohbetlerinize kizlar benim adet 5 gun gecti busabah evde test yaptim negatif cikti esimde simdi kan testi yaptirma dio biraz dahabekle dio acaba kullandigim kurlerden dolayimi oldu ama ilk sogan kuru yaptigimdada gecikmisti ve hamile oldugumu ogrenmistimm sizlerdede gecikme olmusmuydu kurden sonr?

Merhaba vesdeniz nasilsn ben cok iyiyim ilk defa adetim 28 ci gun geldi 40 i bulmustum ve bunu metformine bagliyorum o kadar etkili bir ilac ki lutfen pkolular doktorunuzdab mutlaka ama mutlaka isteyin...

merhaba nirakf iyiyim hamd olsun. çok sevindim senin adına. aslında ben de endokrine gitmiştim insülin direncim var hatta gebelik oluşmazsa gel hap yazalım demişti dr ama gitmedim kürlerimi bitireyim de inşaAllah olur ama olmazsa da tekrar gideceğim, aklımda. sağ ol canım ben pek gecikme yaşamam hatta erken gelirdi aslında ama soğan küründen oldu adetim düzene giriyor diye düşünmüştüm. hayırlısı bakalım. sen neler yapıyorsun, soğan kürüne devam mı? sende pko var mıydı canım? :26:

mkr aleykum selam canım. bence de kan testi biraz daha sabret, benim de geçen ay ilk kürden sonra 4-5 gün kadar gecikmişti ama inşaAllah seninki hayırlısıyla pozitif olur

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm hiç bişe yok çok şükür en iyisi bencede inciri denemek zaten 4gündür içimde ne varsa akıttımm

tamam canım. hadı hayırlısı. gelişmelerinden bizi de haberdar et olur mu? ben pkoluyum o yüzden soğan kürüne 3-4 dönem devam etmem gerek ama inciri de merak ediyorum doğrusu. yaparsan deneyimlerini öğrenmek isterim.

soğan kürünü içeli kokulu çok akıntım geliyor iyi bir şey mi kızlar kötü bir şey mi ?

İns cnm pozitif olur.ozaman pztsiye kadar olmassam pztsi yaptirayim:)

İns cnm pozitif olur.ozaman pztsiye kadar olmassam pztsi yaptirayim:)

hadi inşaAllah canım heyecanla haberlerini bekliyorum. canım bu arada senin bebeğin var mıydı? ilk kürü ne zaman kullanmıştın, ve ne gibi etkiler gördün kullanırken hatırlıyor musun?:26:

soğan kürünü içeli kokulu çok akıntım geliyor iyi bir şey mi kızlar kötü bir şey mi ?

kokulu mu? hmm o konuda soğanın etkisi var mı bilmiyorum ama kokulu olması muhtemel bir enfeksiyona veya mantar şikayetine işaret olabilir. ama akıntı olması normal.
Merhaba. Ben arınıza yeni katıldım. Nasılsınız

merhaba dilap hoşgeldn iyiyiz teşekkürler sen nasılsın? soğancılardan mısın?

Hoşbuldum. Soğanın nasıl kullanıldığını öğrenmek isteyenlerdenim :))

hadi inşaAllah canım heyecanla haberlerini bekliyorum. canım bu arada senin bebeğin var mıydı? ilk kürü ne zaman kullanmıştın, ve ne gibi etkiler gördün kullanırken hatırlıyor musun?:26:

Hayir cnm bebegim yok dusuk yaptim 1 bucuk yil oluo ozamanda sogan kuru kullandigimda 4.yada 5.gun kasigimda cok siddetli agri oldu ve kahverwngi akinti olmustu ve akintim coktu ama busefer kuru uygularken cok fazla akinti olmadi ama kur bittiginden beri kasiklarmda surekli agri oluo.

Canım üzülme lütfen
Allah hayırlı olan zamanda gönderir meleklerimizi biraz sabretmemiz lazım içimizi ferah tutalım sen benden birkaç gün önce başlamışsın galiba küre öyle değil mi?

evet canım senden bir-iki gün önce başladım. doğru söylüyosun ama elimde değil kaç gecedir hamile olduğumu ve sorunlu olduğunu görüyorum. birkaç gündür de belimde sürekli batmalar var. adetime de tahminen 3 ya da 4 gün var. adet olcam da ondan mı acaba diyorum bu ay nerdeyse hiç atlamadan çalışma yaptık yani 2 günde bir. eşim de hiç içime doğmuyo diyo üzülüyorum ;(

slm canm bnm de 1.kür bitti ve belimde sürekli batmalar var. bazen bacağıma iniyo ağrılar.. sen de ağrı çekiyomuşsun. neden böyle oldu dersin??

senin gibi insanlara hayran kalıyorum.. Allah gönlündekini versin inşallah.. hayat insanın karşısına neler çıkarıyo.. keşke herkes senin kadar sabırlı olsa canım.. ay çok duygulandırdın beni yaa gözlerim doldu yemin ederim ;( sabrın ve yaşam sevincin gerçekten takdire şayan.. Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…