canım ben kendi yorumumu katmaya çekiniyorum açıkçası. kistim yok demişsin, adet düzensizliğin, myom, pko, akıntı gibi şikayetlerin de yoksa 15 günlük kür yeterlidir diyor Saraçoğlu. eğer bu gibi şikayetlerin yoksa incire başlamanda fayda var diye düşünüyorum.[/Q
teşekkür ederim cnm hiç bişe yok çok şükür en iyisi bencede inciri denemek zaten 4gündür içimde ne varsa akıttımm
canim herhangi bir rahatszligin varmiydi icerken bende ictim adet oldum canm sklidi bu ay incir kuru yapsammi diyordum yoksa beklesemmi senin 2.. ay isine yarams biraz hebeslendim bende de yarar mi diye
Merhaba vesdeniz nasilsn ben cok iyiyim ilk defa adetim 28 ci gun geldi 40 i bulmustum ve bunu metformine bagliyorum o kadar etkili bir ilac ki lutfen pkolular doktorunuzdab mutlaka ama mutlaka isteyin...kubbaacığım en güzelini yapıyorsun. bence de düşünme. bu arada topiğimiz epey kalabalık oldu. ben liste de yapamaz oldum ama aralarda hamilelik haberleri geliyor çok mutlu oluyorum. geçen ay ben de rahat bırakmıştım kendimi ama gecikme yaşadım ve sürekli test yaptım rahatım filan kaçmıştı yani gecikinceama bu ay hiç de test yapmayacağım. mümkün olduğunca düşünmüyorum zaten. inşaAllah kürleri bitirmeye ve pkodan kurtulmaya odaklandım. zaten Rabbimiz ne zaman dilerse o zaman olacak. dua edelim bolca
Merhaba vesdeniz nasilsn ben cok iyiyim ilk defa adetim 28 ci gun geldi 40 i bulmustum ve bunu metformine bagliyorum o kadar etkili bir ilac ki lutfen pkolular doktorunuzdab mutlaka ama mutlaka isteyin...
Slm arkadaslar nasilsiniz uzun zamandir katilamadim sohbetlerinize kizlar benim adet 5 gun gecti busabah evde test yaptim negatif ciktiesimde simdi kan testi yaptirma dio biraz dahabekle dio acaba kullandigim kurlerden dolayimi oldu ama ilk sogan kuru yaptigimdada gecikmisti ve hamile oldugumu ogrenmistimm sizlerdede gecikme olmusmuydu kurden sonr?
teşekkür ederim cnm hiç bişe yok çok şükür en iyisi bencede inciri denemek zaten 4gündür içimde ne varsa akıttımm
merhaba nirakf iyiyim hamd olsun. çok sevindim senin adına. aslında ben de endokrine gitmiştim insülin direncim var hatta gebelik oluşmazsa gel hap yazalım demişti dr ama gitmedimkürlerimi bitireyim de inşaAllah olur ama olmazsa da tekrar gideceğim, aklımda. sağ ol canım ben pek gecikme yaşamam hatta erken gelirdi aslında ama soğan küründen oldu adetim düzene giriyor diye düşünmüştüm. hayırlısı bakalım. sen neler yapıyorsun, soğan kürüne devam mı? sende pko var mıydı canım? :26:
mkr aleykum selam canım. bence de kan testi biraz daha sabret, benim de geçen ay ilk kürden sonra 4-5 gün kadar gecikmişti ama inşaAllah seninki hayırlısıyla pozitif olur
İns cnm pozitif olur.ozaman pztsiye kadar olmassam pztsi yaptirayim:)
soğan kürünü içeli kokulu çok akıntım geliyor iyi bir şey mi kızlar kötü bir şey mi ?
Merhaba. Ben arınıza yeni katıldım. Nasılsınız
kokulu mu? hmm o konuda soğanın etkisi var mı bilmiyorum ama kokulu olması muhtemel bir enfeksiyona veya mantar şikayetine işaret olabilir. ama akıntı olması normal.
merhaba dilap hoşgeldniyiyiz teşekkürler sen nasılsın? soğancılardan mısın?
Hoşbuldum. Soğanın nasıl kullanıldığını öğrenmek isteyenlerdenim :))
Akıntı var pko ne demek:)) birkaç sayfa geride ben uzun uzun anlatmıştım. akıntı, kist, myom, pko gibi bir problemin var mı?
Akıntı var pko ne demek
hadi inşaAllah canım heyecanla haberlerini bekliyorum. canım bu arada senin bebeğin var mıydı? ilk kürü ne zaman kullanmıştın, ve ne gibi etkiler gördün kullanırken hatırlıyor musun?:26:
Canım üzülme lütfen
Allah hayırlı olan zamanda gönderir meleklerimizi biraz sabretmemiz lazım içimizi ferah tutalım sen benden birkaç gün önce başlamışsın galiba küre öyle değil mi?
Hayir cnm bebegim yok dusuk yaptim 1 bucuk yil oluo ozamanda sogan kuru kullandigimda 4.yada 5.gun kasigimda cok siddetli agri oldu ve kahverwngi akinti olmustu ve akintim coktu ama busefer kuru uygularken cok fazla akinti olmadi ama kur bittiginden beri kasiklarmda surekli agri oluo.
Yosuncum cansin ...
Tsk ediyorum bitanem ay ne yazicagimi ilkkez bilemedim kelinelerim tukendi sanki bni duygulandirdin
Sozlerin okadar ictenki inan su an ne yaziyorum farkinda deilim parmaklarim kndiliginden gidiyor sanki harflere
Herbiriniz bnim icin inanin cok kiymetlisiniz hic birinizi sanal olarak dusunmuyorum hatta cok fazla ozluyorum merak ediyorum ne yaptiniz ne ettiniz herbiriniz icin dualarimda isimlerinizi bilmedigimden nicklerinizi sayiyorumm ve mutlu olmanizi cok icten diliyorum
Benim hayat hikayemin icinde bni cok mutlu eden yasadigim zorlu mucadelede ki teselli odullerim 1.evladim
2. İlk askimla evli olmak
3.sagligim
4.egitim hayatim( meslegim)
5.aklimi halen yitirmemis olmam :))
Bnim 2. Evliligim oglum ilk esimden 1 yil evli kaldim bosandim zaten okuyordum oda genel cerrahti ayrilik en iyisiydi :)
Yillarca evlenmedim özcan ilk askim ilk gözyasim ilk heyecanim :) o hic evlenmedi sabirla bni bekledi hastalik surecimde okul hayatimda hep yaninda arkamda hic sıkılmadan bekledi ve ben kndimi hazir hisedene kadar sadece dostum oldu en iyi arkadasim ..
Hatta doktorlarim gecirdigim 8. Ameliyatimda artik umudunu kesmisti bana fazla ömur vermemisti buna ragmen son nefesimde yanimda olmak icin elinden geleni yapan birine artik daha fazla aci vermedim ve 2011 de evlendik :)) haaa bu arada bana fazla yasamiycagimi soyleyen dr.um su an hayatta deil bense onun soyledigi herseyi cürüttüm ve inatla yasadim :)) bu arada da oglumuda buyuttum :)) meslegimide elime aldim yuksek lisansimida yaptim evlendim yani ölmedim kisacasi hicte niyetim yok daha yapacagim cok seeeey var :))
ben küre başlamadan önce test sürüşü olsun diye 1-2 gün öncesinde soğanı bi güzel demledim önceden içebilicekmiyim diye baktım:) bu forumda mutlu olan oldu soğan sayesinde inşallah bizlerede nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?