Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

[/QUOTE]

insallah arkadasim - bende dun sogan kurune basladim bakalim haftaya bende dr a gitmek istiyorum ama bizim esimde sorun var ..

duadan baska elimizden gelen bisey yok .. Rabbim tez zamanda hayirli sonuclar versin hepimize

Kizlar uzun bir sure girmiycem kndinize iyi bakin hepinizi cok seviyorum herhangi bi gelisme olursa iyi veya kotu her ne olursa mutlaka haberdar ederim sizi ..
Hepinizi cok seviyorum Allaha emanetsiniz...
Nereye gidiyrsun pinarcim bizi sensiz birakma bu arada guzel gelismelerine cok sevindm ins bebisinin mujdesinide vereceksin sende kendine dikkt et sigara alkol kullanma sagligin icin bende seni seviyrm guzel insan

Aynen yazdiklarina katiliyrm cocuk= iki kat sorumluluk demek birde calisiyorsan uykusuz gecelere yorgunluklara hazir olmak lazim ama onlarin bir gulumsemesi konusmasi kokusu varya cektigin eziyetleri unutturuyo zamanla insan o yorgunluklara sikintilara alisiyo eeee gulu seven dikenine de katlanir dimi

kızlar benim lekelenme az da olsa devam ediyor yine başladı yani
ben kürü içmedim oyüzden şüpheliyim çünki eğer adet kanamasıysa çoğalırsa
aynı küremi devam etsem yoksa soğan kürünemi başlasam pko var bende ne dersiniz:44:

Merhaba arkadasim ovulasyon testi ne aldin bende arastiriyorum dunden beri ne marka alayim karar veremedim netten alicam bende.

Gttigidiyordan aldm canm.LABOQUICK 20 ovulasyon +6 gebelik testi kargo dahil 20 tl bakalm sprs verdm gelmedi hala :)

İnşallah canim sen ne zaman basladin sogan kurune faydasni grdunmu bende pko var

Buketcim hakkimdaki iyi habere sevinmen yureginin hosgorusunu gosteriyo cok tsk ederim..
Senin tahlillerinin de iyi olmasi harika hersey yolunda olmasi insani motive edio dimi :)
Bn klomene basladim sen kullandinmi klomen?

Canım biz hepimiz burada dert yoldaşı oluyoruz ve tabiki seninle de ilgili iyi gelişmeler hepimizi sevindirir, sevindirmeli...
Gideceğini yazmışsın ama özletme lütfen kendini, çok iyi haberlerle döneceğine inanıyorum.. Klomen vermedi bana, sadece 3 aydır folik asit kullanıyorum o çok önemli değil bilirsin.
İnşallah içtiğin ilaçlar, kürler hepsi şifa olur.. tatlı kal :))

Saracoglu birkac gun once diyorki adet olmaya bir gun kala hamile kalanlar var yumurtlama surekli degisebiliyomus. Bendede duzensizlik var jormonal bisey degil defalarca dokyora gittim temiz hersey yumurtaliklarim gayet iyi calisiyormus ona ragmen duzensiz sogan kuru yapiyorum bakalim fadadi llcakmi

Son düzenleme:

Canim hamilemisin soğan kurumu vesile oldu biz fiili duamizi yapalim veren de o vermeyen de sizlerin bu ümit verici yazilarini okuyunca çok mutlu oluyorum. Ben yeniyim burada benimde kurumun 5.günü yalniz ilk günlerde çok yanma kizarti ve kasinti oldu elh bugün biraz daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…