Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende ordan alicam canim baktim labaguik 30 ovulasyon+3 gebelik testi 30 tl ondan siparis vericem insallah iyidir bu marka ise yarar ikimiz icinde.

bende de aynı markadan var gıttı gıdıyordan sıparıs vermıstım.Malum pko da yumurtlama bellı olmuyor .Yalnız her yaptığımda ıkıncı cızgı sılık cıkıyor onu da negatıf gösterıyor .Ama bazen tek cızgı cıkıyor hıc anlayamadım.bızım yumurtlama olmuyor da ben yıne de bır umut aldım...Sızler de kullanınca yazarsanız sevınırım.

Tamam canim deneyim gun gun yazicam burdan insallah bende hic kullanmadgm icin nasil olcak gorucem bakalim.

İnşallah canim sen ne zaman basladin sogan kurune faydasni grdunmu bende pko var
6 gün oldu canım.. Ben sabahları aksattım biraz, çalışınca zor oluyor ama ona rağmen faydalı oldu bence..bugünler ovulasyon tarihim,akıntım daha arttı sanki küre bağlıyorum. ben de kist,pko yok ama içiyorum zararı yok doğal sonuçta.. Pkolu olup faydasını gören arkadaşlar var inşallah sen de görürsün faydasını canım..

İnanırım canım, benim resmen bu ay adetimden 3-4 önce başladı ovulasyonum, tabiii ben hamilelik akıntısı zannedip eşime yaklaşmadım bile..!! hasta olunca hayal kırıklığı yaşadık tabi.. O yüzden son güne kadar bırakmamak lazım, gün aşırı il.şkiyi...
Bu arada akıntım çoğaldı, bakalım hayırlısı...
Bak canım çok şükür bir şey yokmuş, İnşallah soğan kürü de şifa olur...

Son düzenleme:

Buket benimde bugün 5 gün oldu. Ya siz yumurta gününüzu nasil anlıyorsunuz? benim bu ay reglim bittikten sonra kasiklarimda şiddetli bir agri oldu sonra geçti nedir acaba?

Insallah canim altinci gundu bugun. Rabbim hayrlisini nasip etsin ende on aylik evliyim bu ay denemelere basladik yani uc aydr krunmuyorum ama dikkat etmiyoduk hic bu ay takip ederek tamamen bebek odakliyiz :)

Buket benimde bugün 5 gün oldu. Ya siz yumurta gününüzu nasil anlıyorsunuz? benim bu ay reglim bittikten sonra kasiklarimda şiddetli bir agri oldu sonra geçti nedir acaba?

Akıntını takip et canım. Adetin bitince 3-5gün bir kuruluk olur, sonra yavaş yavaş ıslaklığı hissedersin. Ovulasyon vaktinde iyice artar ıslaklık; şeffaf, parmağının arasında biraz uzayan bir akıntı.
Ama bazen hissedilemezmiş. Vücut ısısı da artıyor diyorlar, ben onu anlayamıyorum.
Tam ben de kasık ağrısını araştırıyordum canım, çünkü bugün öğleden itibaren sağ kasığım şiddetli ağrıyor.. Ovulasyon günüm bugünler, biliyorum ama bir taraftan da acaba hamile miyim diyorum:)) buluttan nem kapar oldum :))
İdrar yolu enfeksiyonu, üşütme, hamilelik vb. birçok sebebi var kasık ağrısının. Afedersin, il.şk. sırasında zorlama olursa da böyle ağrılar olabiliyor.
Ağrın yine olursa bir doktora görün istersen. Geçmezse ben de gitcem..

Canim inş hayirlisini verir Rabbim bu arada sen ne kadarlik evlisin ? ya bu kuru 3 aymi yapmamiz gerekiyor?

Insallah canim altinci gundu bugun. Rabbim hayrlisini nasip etsin ende on aylik evliyim bu ay denemelere basladik yani uc aydr krunmuyorum ama dikkat etmiyoduk hic bu ay takip ederek tamamen bebek odakliyiz :)
Biz de 8 aylık evliyiz canım 3 aydır deniyoruz ama dediğin gibi bu ay daha ciddiye alıyoruz
Hatta ben aşırı ciddiye alıyorum, tam moda girdim :)) Doktor kontrollerimi yaptırdım, çok şükür bir şey çıkmadı. ümitliyim bu ay..:))
İnşallah iyi haberler veririz birbirimize. Rabbim yardımcımız olsun...

Aslinda ben biraz daha ertelemek istiyorum ogrenciyim cunku son senem bitsin is bulduktan sonra olsun diyorum ama esim cooook istiyo artik hayirlisi olsun diyorum bende

Canim inş hayirlisini verir Rabbim bu arada sen ne kadarlik evlisin ? ya bu kuru 3 aymi yapmamiz gerekiyor?

8 aylık evliyim, 3aydır deniyoruz.
Öyle bir sınırlama yok mehlikacım, hatta adeti düzensiz olanlara 4-5 ay düzenli kullanın diyorlar. Ben ilk defa deniyorum ama bu ay bebiş olmazsa
(inşallah olur!) diğer ay da yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…