merhaba pınar bısey danısacam ya bende en son doktor kontrolumde hıc bişey cıkmadı eşimde ve bende rahim filmi bile çektirdim en son doktorum bana adet olduktan hemen sonra yumurtlama takibi yapacak yumurta buyudugu zaman ıgneyı yapacak ve ardından aşılama yapacak yanı ıkı ışlem birden yapacak hanı garantı olsun dıye surekli uğraşmayalım git gel olmasın doğal yolla kalma ıhtımalım varmış zaten ama 3 ay falan dinlenın belki kalırsınız dedi olmadı bu ıslemı yaparız eşimle bende tamam dedik sence doğru bır karar mı verdık sen ıgneyı yapmıssın nasıl bı ıslem uygulandı sana bıraz anlata bılırmısın cnm
Ooooo h.geldincanim nerelerdeydin sen asil biz seni ozledik iyi haberlerine sevindim İns emeklerin bosa gitmez...guzel haberler verirsin
İns canim Aminnnnnnnnnn guzel dualarin iciN...Mrb.Hayırlı cumalar kızlar.nasılsınız bakalım.nasıl gidiyor bebiş çalışmaları.Rabbim topikteki herkese yaratmadan versin hayırlısıyla inşaallah.ilk önhce hiç olmayanlara sonrada benim gibi evladı olanlara 2.yi inşaallah
Yosunum nasilsin bebegim cok ozledim hepinizi :)) amin insallah bebegim ya bakalim beklemedeyim
Pinarim canim bizde seni cok ozledik nerelerdesin sen? Bende durum ayni bugun 3.kurume basladim soganda.onceki kurle arasinda aslan pencesi ictim.bu ay ovulasyon testi almistim erken yumurtladigimi farkettim 2 gun degerlendirdik yeterli olur mu bilemiyorum olursa mucize olur herhalde.simdilik bekliyorum cok umitli olmamakla birlikte.bu arada ayni gun dogmusuz seninle canim onu farkettim :))
İyiyim canim saol kizimin uyumasini bekliyrm benim cincime bugun aksam 3 saat uyudugu icin simdi uyumamakta direniyor...sen nasilsin kizzz bu kadar ozletme bir daha kendini olur mu
Canim adetini kac gun gecti kistlerin hala durmasi enteresan peki drun ilac vermedimi sana kistlerin gitmesi icin?Pko var bende.Adetimi düzenler ve gebe kalmama faydası olur diye kullanmıştım.Ama regl de olamadım testte negatif çıktı.İncir kürünü pkolulara tavsiye etmiyorlar diye duymuştum o yüzden uygulamadım.
Aksam Uyudugu icin hic tepki gostermedim zaten biz bile uykumuzu alsak hemen geri uyuyamiyrz aksam saat 9 da kalkti gunduz cok yurudu yoruldu tabi ki simdiye 10 gibi uyumustu hikaye anlatirim sutunu icer uyur gider yavrum nasil kiyayim ona simdi...annelik oyle iste cogu zaman babasi uyutur ilgilenir herseyi ile kizlar babaya duskun oluyoVallahi allah biliyor ki ; herbirinizi cok merak ettim vede cok ozledim sukur kavusturana :)) bak sen cimcimeye :) zorlama uyumasi icin rahat birak olurmu zorlarsan uykunun baskiyla yapilan bir yaptirim oldugunu sanarak buyur ve buda gelisimine zarar verir annesi
Hosgeldin canim ozlettin kendini arayi bu kadar acma bidaha
Aksam Uyudugu icin hic tepki gostermedim zaten biz bile uykumuzu alsak hemen geri uyuyamiyrz aksam saat 9 da kalkti gunduz cok yurudu yoruldu tabi ki simdiye 10 gibi uyumustu hikaye anlatirim sutunu icer uyur gider yavrum nasil kiyayim ona simdi...annelik oyle iste cogu zaman babasi uyutur ilgilenir herseyi ile kizlar babaya duskun oluyo
merhaba pınar bısey danısacam ya bende en son doktor kontrolumde hıc bişey cıkmadı eşimde ve bende rahim filmi bile çektirdim en son doktorum bana adet olduktan hemen sonra yumurtlama takibi yapacak yumurta buyudugu zaman ıgneyı yapacak ve ardından aşılama yapacak yanı ıkı ışlem birden yapacak hanı garantı olsun dıye surekli uğraşmayalım git gel olmasın doğal yolla kalma ıhtımalım varmış zaten ama 3 ay falan dinlenın belki kalırsınız dedi olmadı bu ıslemı yaparız eşimle bende tamam dedik sence doğru bır karar mı verdık sen ıgneyı yapmıssın nasıl bı ıslem uygulandı sana bıraz anlata bılırmısın cnm
Oylemi tamam canim dikkat ederim gerci yatmadan onceleri devam sutunu veriyrdum sutu gunduz iciriyrdum halada devam sutunu iciriyrm dis cikarma durumu olmazsa sabaha kadar uyur yavrumKesinlikle dogru :) yosuncum gece sut icirip uyutmak bildigim kadari ile uzman arkadaslarimin soyledigi yani pek saglikli deilmis bu konuda mutlaka bi arastirma yap olurmu ?
Nerdesiniz kizlar ya ne sen ne pinar kimse ortalarda yok ne haldesiniz sen nasilsin vesdeniz bana bu metforminler cok yaradi gecen ay tam 28 gun adet oldum kismetse pazartesi adetim gelecek mi diye dusunuyorum hayirlisi sen naptn polikistik overin gecti mi..
Pinarcim bu arada ben ikinci sogan kurumu icmedim adetim gelmedigi icin yapmadim ayin 2sinden itibaren testere disli aslan pencesi iciyrm bu defa onu denemek istedim senden duyunca ins ise yarar tatlim
Pinarim seni ve burdaki herkesi cok seviyrm opuyrmiyiki varsiniz can yoldaslarim kizim uyudu benimde uyku geldi hepinize duaciyim...
Oylemi tamam canim dikkat ederim gerci yatmadan onceleri devam sutunu veriyrdum sutu gunduz iciriyrdum halada devam sutunu iciriyrm dis cikarma durumu olmazsa sabaha kadar uyur yavrum...1.5 yasina kadar emzirdim gece hep emzirirdim anne sutu baska cok sukur doyasiya icti .. cok mutluyum sutumu verdigim icin
Oylemi tamam canim dikkat ederim gerci yatmadan onceleri devam sutunu veriyrdum sutu gunduz iciriyrdum halada devam sutunu iciriyrm dis cikarma durumu olmazsa sabaha kadar uyur yavrum...1.5 yasina kadar emzirdim gece hep emzirirdim anne sutu baska cok sukur doyasiya icti .. cok mutluyum sutumu verdigim icin[/QUOT
Bu msja yukarda cvp vermistim bu cvp yazilmamis ham hali :) msj silmeyi bilmiuorum kus bkmayin arkadAslarim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?