Allah a şükür az önce ağladım iş yerinde bir arkadaş gelmişti eşi hamile hayırlı olsun cok sevindim dedim oda bana ne o sende tık yok dedi bana uzuldum yerime geçtim ağladım sonra ıs yerinden biri geldi işte eşim hamıle dedı hayırlı olsun dedim çok sevidim oda bana ne o suratın dustu sankı dedi kenara çekildim sessizce ağladım moralım cok bozuk zaten kahverengi akıntılarım çoğaldı adet olacam kesin
canıım enimm ağlama ağlama lütfen ağlamaaaa..insan bu konuda çook hassas oluyoor sana nasıl dediler bilmiyoru ama sen yanlış anlamamışsabn onları çook ayıp etmişleerr..ALLLAH ım havale ett başka bişey demeee.....RABBİM en güzelini bilir herşeyde vrdır bir hayırr........
Sogan kurunu bitirdim 22.gunumde de doktora gittim canim kasiklarimda da batmalar oldu hem de pko gecmis mi diye bi sorun yokmus batmayi olusturacak ama pkolar duruyomus.. buyumus yumurta goremiyorum dedi ben de diyorumki acaba yumurta dollenmisse gelismis yumurta gorememesi normal degil mi?
Tabi pkolu olarak bunun olma ihtimali cok dusuk ama aklina geliyo iste insanin..
Merhaba arkadaşlar 21 şubatta adet olmuştum. Soğan kürüm bugün bitti.adetime bir hafta var . Ama kasıklarımda aşırı ağrı var bacaklarıma kadar vuruyor. Bir de akıntım var su gibi. Bugün doktora gittim progestan tetkiklerini istedi kan verdim. Ultrosondan da baktı ama hiç birşey sölemedi tetkiklerin çıksın yumurtalar çatlamışmı diye bakarız dedi. Yine hamile değilmiyim yaa(( olsa doktor göürürdü dimi. Yoksa bir hafta kala ultrasonda görünmezmi? Dayanamayıp evde oncomed testte yaptım ama negatif
Kızlar soğan kürü uygulamıştım ama bu ay işe yaramadı.Bugün test yaptım.Maalesef negatif(((
biliyorum belki bişey kasmetmemişlerde olabilirler ama ben okadar hassasim ki artık kendimi eşimi küçük görüyorum sanki
öyle mi yani hala hamile olabimek için umudum var mı :) ama gebelik testide yaptı o da negatif gerci daha bir hafta var amagizemm. ultasonda gebeliğin görünebilmesi için en az 6 haftalık olması gerekiyor. senin daha adet zamanın bile gelmemiş.
Nerdesiniz kizlar ya ne sen ne pinar kimse ortalarda yok ne haldesiniz sen nasilsin vesdeniz bana bu metforminler cok yaradi gecen ay tam 28 gun adet oldum kismetse pazartesi adetim gelecek mi diye dusunuyorum hayirlisi sen naptn polikistik overin gecti mi..
öyle mi yani hala hamile olabimek için umudum var mı :) ama gebelik testide yaptı o da negatif gerci daha bir hafta var ama
idrarda bir hafta kala belli olur mu hiç daha yoldadır rahme bile ulaşmamıştır yavrucak :) elbette ihtimal var. inşaAllah bize kısa zamanda müjde verirsin. dua edelim ve bekleyip görelim.
aminnnn canım iyiki böyle bir konu acmıssınız yaa okudukca hepimiz için duygulanıyorumallah hepimizin yardımcısı olsun:) iyiki varsınız moral melekleri :)
Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)
leyliferay, ne için kullanmıştın? kist mi vardı? soğan kürü kistik yapılar ve akıntı üzerinde etkili. soğan vesilesi ile rahim ve yumurtalıklar temizlendikten sonra sağlıklı yumurta gelişimi için havuç-incir kürü öneriyor Saraçoğlu.
biliyorum belki bişey kasmetmemişlerde olabilirler ama ben okadar hassasim ki artık kendimi eşimi küçük görüyorum sanki
Merhaba arkadaşlar 21 şubatta adet olmuştum. Soğan kürüm bugün bitti.adetime bir hafta var . Ama kasıklarımda aşırı ağrı var bacaklarıma kadar vuruyor. Bir de akıntım var su gibi. Bugün doktora gittim progestan tetkiklerini istedi kan verdim. Ultrosondan da baktı ama hiç birşey sölemedi tetkiklerin çıksın yumurtalar çatlamışmı diye bakarız dedi. Yine hamile değilmiyim yaa(( olsa doktor göürürdü dimi. Yoksa bir hafta kala ultrasonda görünmezmi? Dayanamayıp evde oncomed testte yaptım ama negatif
Kızlar soğan kürü uygulamıştım ama bu ay işe yaramadı.Bugün test yaptım.Maalesef negatif(((
canım benimm u konud belli ki iyiki hassaslaşmışn..senn gibi bende o duyguya düştüm kendimi eksik gii hissettim ama dedim saçmalamaa..senin elnde mii..ALLAH iblir ne zaman olacağını o yüzden sıkıntı yapmaaa canım benim olumlu düşün ki olumlu olsun.....
yook canım gözükmezmişş ultrasyonda......
hayılısı olsun canım benim..ALALH ım hepimize tez vakitte nasip etsin..........
Amin cnm sağol.Burdaki gönlü güzel insanlar sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum.Allah hepinizden razı olsun.
tatlım sorun yok allah a şükür ama kahverengi akıntım her ay oluyor ama bu ay çok oldu neden bilmiyorum reglime az kaldı bakalım bol bol dua et tatlım bana da progestanı neden kullanıyorsun peki
Canim yaAllah a şükür az önce ağladım iş yerinde bir arkadaş gelmişti eşi hamile hayırlı olsun cok sevindim dedim oda bana ne o sende tık yok dedi bana uzuldum yerime geçtim ağladım sonra ıs yerinden biri geldi işte eşim hamıle dedı hayırlı olsun dedim çok sevidim oda bana ne o suratın dustu sankı dedi kenara çekildim sessizce ağladım moralım cok bozuk zaten kahverengi akıntılarım çoğaldı adet olacam kesin
Yerler seni eti puf :) seni burda bulduguma sevindim facede de yoktun :) aaaa kimler hamile yoksaaaaaa senmi kuzum ?
Gecmis sayfalari okuycaktim neler olmus bitmis die fakat sistem deismis yada bnde acilmio
Bu cok guzel bi haber iyi olmana herseyin yolunda olmasina cok sevindim :)
Ben klomeni kullandim bittikten bir sure sonra 7 martta dr.a gittik esimle ultrasonla bakti hormon tahlili yapti tahlillerim harika cikti ultrasonda 1 tane 2 cm buyuklugunde yumurtladigimi gordu hemen catlatma ignemi vurdu ovitrelle 2 doz bi su yapti etkili olsun die fakat ilac offf allahim fenaydi :)))
Sonra ertesi gun dogum gunum de yani :))) gece saat 12-1 arasi iliski dedi fakat misafirler vardi 3 te oldu( gun asiri iliski verdi :S bide cok sistim canim sıkıldı aldigim kiloya saclarimin rengini deistrdim sariya dondum :))) cok istahliyim fakat cok duygusal oldum herseye agliyorum migdem bulaniyo uykuya cok duskunlestim doktorum igneden dedi bide progestan verdi agizdan aliniyomus fakat bana fitil olarak at dedi rahim kalinlassin guzelce dedi bide yan etkileri daha az dedi simdi gunde 1 defa fitil olarak atiyorum vajenden sonra uzaniyorum 1 saat hic kalkmadan uzaniyorum
Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?