- 30 Ekim 2013
- 20.426
- 57.079
- 798
Ben glucophage kullanırken yaptım soğan kürünü söylemek ıstedım...4 aydır kullanıyordum 1000 mg lık günde bır kez sabah içiyorum su an hamıleyım yıne ıcıyorum ilk 3 aya kadar devam edecekmişim kısmetse...Bende ilk bır ay fecı mıde bulantısı yaptı ıkı mandalına yesem de cıkarıyordum sonra alısıyor bünye..Hiç kılo vermedım ama almadım da...
Canim ben bugun idrar testi yaptim negatif cikti bebek yoksanirkm bari dogru duzgun regl olsaydim
Arkadaşlarim bugün bebegimin kalp atislarini duydum. Güzel Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin. 6hafta 3günlükmüş minnakim.. size dua ediyorum. Çok ümidvarim sizinle alakali. Bu aralar tekrar guzel haberler alacagiz inşaAllah.
Ben glucophage kullanırken yaptım soğan kürünü söylemek ıstedım...4 aydır kullanıyordum 1000 mg lık günde bır kez sabah içiyorum su an hamıleyım yıne ıcıyorum ilk 3 aya kadar devam edecekmişim kısmetse...Bende ilk bır ay fecı mıde bulantısı yaptı ıkı mandalına yesem de cıkarıyordum sonra alısıyor bünye..Hiç kılo vermedım ama almadım da...
arkadasım bence sen yıne de temkınlı davran sökturcu ilac kullanma.adet olursan da hayırlısı deyıp cabalamaya devam...insallah olacak Allah kararlamıştır geleceklerı zamanı.
Cnm bende yaklasik 2 ay olucak kullandigim gunde 2 defa 850 mg iciyorum bu aralar yemek kokusunu dduysam kusucak gibi oluyorum bazen de afedersin kusuyorum pzrtsi adetim gelmesi gerek hayirlissi peki sende mi pco luydun?bu arada ben 2 sini bir arada kullandm bi defa ama saracoglunun sitesinde bi cevapta kullanmayn diye yaziyordu ondan biraktim.
Merhaba leyliferay bende metformin kulllaniyorum benim adetlerim duzeldi sen kac giramlik kullandin ve kay ay surdu rica etsem yazar misin bide kilo verdn mi sen?
Cok enteresan birseyler oluyor anlamiyirum bu zamana kadar hep kist olurdu ama hic bu kadar agrim olmazdi arada bicak saplaniyir sanki belirsixlik cok kotu
Cnm cok tskr ederim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip ederpko hem de en inatcı olanlarından:) ben de öyleydım sonra alıştım ... vallahı kullanıp zararını görmedgım için örnek olsun ıstedım ondan yazdım.
Cok enteresan birseyler oluyor anlamiyirum bu zamana kadar hep kist olurdu ama hic bu kadar agrim olmazdi arada bicak saplaniyir sanki belirsixlik cok kotu
Cnm cok tskr ederim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip eder
Rabbim..ilacimin bitmesine 2 hafta kaldi umarim bi etki yapmistr kilo verdigim icin bide adetimi duzenledigi icin yaradigini dusunuyorum ama artik kontrolde ogrenicez ...
amin sağ ol :) ıyı haberler alırsın umarım.bu bıle süper adetın duzelmiş kılo vermişsın çoğu kişi sırf bu yöntemle hamile kalıyor..
bene az düzeyde pco varmış bn bu ay soğan kürünü yapmak istiyorum fakat klomende kullanıyorum herhangi bir zararı olur mu acaba ???
yok muuuuu yok muuu yokmuuuuu yrdım edecek bi arkadaşşş en acilinden cünkü yarın adetimin 7 .günü
canım benim çoookkk sevindimmm inşallah yakında güzel haberler verirsin.. öyle hissediyorum. evet o hallerin iğnedendir. çünkü yaptıranlardan çok duydum aynı şeyleri tatlım.. biraz sabret Rabbim gönlüne göre versin inşallah
canım benim çoookkk sevindimmm inşallah yakında güzel haberler verirsin.. öyle hissediyorum. evet o hallerin iğnedendir. çünkü yaptıranlardan çok duydum aynı şeyleri tatlım.. biraz sabret Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Pinarcim canimcim iyi yurekli arkadasim bnim , amin canim benim hamilelik herbirinize cok yakiscak yakinda insallah herjezden guzel mutlu haberker gelsin :)))
Sen mi ben mi tatlımDünden beri moralim bozuk şu testlerde bir gün çift çizgiyi görebilecek miyim sonuç hep hüsran ((
Arkadaşlarim bugün bebegimin kalp atislarini duydum. Güzel Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin. 6hafta 3günlükmüş minnakim.. size dua ediyorum. Çok ümidvarim sizinle alakali. Bu aralar tekrar guzel haberler alacagiz inşaAllah.
Amin inş.
uzun sure girmeyeceginizi soylemistiniz.epeydir de yoktunuz hosgeldiniz.Ya siz ikinciye hamile kalmak istiyordunuz değil mi ? bir tane bebeğiniz varmiydi? Yanlismi hatirliyorum.
Okulum buket butterfly başka bu ay hamilelik bekleyen arkadaşlar ne durumdasiniz? merak ettim sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?