Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

şimdi netten baktım canım sonuçlar çıkmış beta 1385 :)

Yani çok iyi demi:) canim beta ne oluyor? Kan değerimi? Tatlim bizlere de dua et olurmu. Eşine nasil soyledin?

Şayet hamilelik olursa ilk evde test yaparak
Öğrenmek istiyorum esimede bir suprizim var deyip testi göstermek isterim yada göstermeden söylerim ay hayali bile çok güzel.

Kizlar birsey sorcam size bu ay ben ovulasyon testi kullaniyorum adetm 17gun oldu daha yumurtlamadm mi alayamadim hep 2 cizgi cikiyo ama 2.silik cikiyo offf cok kararsiz kaldim kullanan varsa yardimci olabilirmi

tatlım dualarım hep sizinle rabbim isteyen herkese versin.. Ama her şeyin vakti zamanı var işte stres sakın yapma böyle diorum ama biliyorum elde deil.. Eşime pazar günü söyledim uyuyordu kulağına baba oluyorsun dedim yataktan fırladı onun o halini görmek bile müthiş bişeydi :) Beta/hcg kan değeri sonucum iyi mi bilmiyorum ama gebeliği gösteriyor.içimde hep bi korku var ya bişey olursa diye

Kizlarr nasilsiniz ? Umarim herbiriniz iyi ,mutlu,umutlu vede müjdelisinizdir :))

Kizlar arada bir giricem fakat dinlenmem ve arastirma yapmam gerekio burayi biraz ihmal edicem fakat her firsatta buralarda olucam cunku laparoskopi olucam bu hafta ...
Cok dusundum tüplerimi actirip amacima daha emin vede direk olarak ulasmak istedim yani süreci kisaltmak dogru olan di die dusundum verdigim karar biraz agrili fakat kesin cözüm die umuyorum dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum canlarim benim..

Hakkinda hayirlisi olsun canim dikkat et kendine bizide bilgilendir merata birakma ama dualarim seninlw bitanem

Gunaydin kizlar hayirli ve mutlu gunler herkese.. Ctesi sokturucu igne yaptilar hala olmadim sokturucu igne kullanan varmi ne zaman regl olurim

Mrb ben kullandim igneyi dr 1 hafta yada 10 gun icinde olursun dedi ben tam 10 .gun oldum canim kafana takma bekle...

Hakkinda hayirlisi olsun canim dikkat et kendine bizide bilgilendir merata birakma ama dualarim seninlw bitanem

Busecim cok ama cok tesekkur ederim canimcim bende hepiniz icin dua ediyorum hamile kimle konussam kadinlar kulubundeki can yoldaslarima da dua edermisin diorum rabbim hepinizi korusun ...
Ben laparoskopi topiklerindeyim arada buralarda da olucam optum cook :))

Slm arkadaşlar,

15 gün boyunca soğan kürü uyguladım. Ben kendim de bir değişim farketmedim, yani hiç akıntı vs. gelmedi. Şimdi normal olarak reglimi bekliyorum, 4, 5 gün içinde hasta olurum sanıyorum. Inşallah şifa olmuştur, bazılarının ağrısız regli geçirdiğini okumuştum. Bakalım ben de nasıl olacak, çünkü ben de çok ağrılı geçirenlerdenim.

İyiyiz tsk canim sende iyisindir ins.hakkinda hayirlisi olsun

İns sifa olmustur sana.akinti bazilarinda olmuyo genelde iltihap olursa akinti olabiliyo..

Tevekkeltu alallah de elinden geleni yap Allah'a dayan tatlim korkma inş birşey olmaz rahat olmaya calis stres yapma bebem:)

Simdi Küçümen annesi oy oyyy oyyy.

Dualarım seninle pınarcım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok saol canim igne ya ben hemen olucam sandim Allah razi olsun..insallah biran once olur um artik
Anliyrm canim zaten birazcik rahat ol istedim herkesin yapisi farkli ins biran once olursun ve bu durumundan kurtulursun yanlis hatirlamiyrsam sen tarlusal da kullanmistin ve adetin gelmemisti dimi?

kendi gibi kalbide güzel kadın dualarım seninle Allah gönlüne göre versin inşallah çektiğin acıların karşılığında en güzel şekilde mükafatlandırılırsın çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…