Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

günaydınlar canım arkadaşlarım
bende geçen aylarda sizlerle birlikteydim ve Allah bana bebek nasip etti
inanıyorum sizlere de yakında bu güzel duyguyu tattıracaktır yeter ki inanın ve dua edin
şunu söyleyebilirim ki soğan kürünü her uygulayışımda Allaha içimden dua ediyordum sizde edin arkadaşlar
ben ilk kürü yaptım ve hamile kaldım
İnanın ve Dua edin İnşallah Allah amelinize sizi ulaştıracaktır.
Güzel Aydınlık Günler Diliyorum Sevgili Arkadaşlarım

Bende heyecanlandım senin adına inşalllaaaahhh olmayacaksın regl.Bi kac günn daha bekleyip test yaparsın:)

yok olmadı yine olmadı bu 4.kez yasadığım hüsran. Bu ay ümitliydim bazı şeyler yasadım bazı belirtilerde gördüm demekki belirtilerle olmuo çok agrı yasadım persembeye randevu aldım hormonlarıma falan baktırcam agrıların sebebini ögrencem. Küstüm zaten bebegime. Bende akısına bırakcam bu ay hiç bişey yapmıcam derslerme yoğunlascam.

Yanlız fikrinizi almak istiyorum hormon testleri için özele değil devlete gidiyim diyorum sonuclar devlette nezamana çıkar ? bilen var mı

Benim bu ayda olmadı sanırım.ad.et ağrısı gibi ağrı başaladı iki gün sonraydı ama, bugün regli olurum.(( günü geçmiş arkadaşlar umarım hamilesinizdir.

inş hamilesindr inş tüm isteyen arkadaslarn dilegi gerceklesir bende bu ay her ay olduğu gibi dün akşamüstü kırmızı kartı yedim içim çok buruk. Persembe günü doktor randevu aldım hormonlarıma falan baktırcam bu agrıların sebebi neymiş ögrencem. Küstüm artık ya. olmuyosa olmuyodur bu ay hiç bişey yapmıcam. Hayırlısı olsun napalım.

Üzülme canım.ümitsizliğede kapılma.dün yazışmıştık seninle ağrılarının sebebi soğan kürü.ama ikinci uygulamada o ağrılar olmuyor.ne hissettiğini ben çok iyi anlıyorum.geçen ay ben de öğrenince dr um karşısında hüngür hüngür ağladım.dr bile çok üzüldü.o yüzden kadın beni artık hiç unutmuyor.o yüzden olana kadar devam .bende pco çok ileri derecede ama geçen yıl hamile kalabilmiştim.üzülme tamam

hmmm üzüldüm gercekten :-( evet düşündüm de snradan soğan kürü etkisini gösterdi kullanırken hiçbişey anlamamıstım reglime yakın felaket seyler yasadım ya. Sende yapmış mıydın bu ağrıları yasadın mı ? peki 2.ay da yaptın mı kürü ?

vesdenizciğim nerelerdesin??

kubbaa canım buralardayım ama soğan kürünü 2 adet dönemi ugulayıp bıraktım. ve hayıta başladım. bende her şey aynı yani.
sen nasılsın asıl, kuzucuğun ne durumda
Vesdenizim yarin incir ve havuc kurumun yirmibirinci günü yedi gün ara vermem lazim degilmi? Bakalim hayirlisi. Sen neler yapiyorsun özledim seni

hadi hayırlısı canım. bir ara bana yazdıklarını alıntılayıp cevap vermiştim ama sanırım görmedin onları. neyse.. evet canım 7 gün ara vereceksin. ve bir daha uygulamana gerek kalmaz inşaAllah. canım eşinin testleri normal mi, yani siz tüm tetkikleri yaptırmış mıydınız?
bende durumlar aynı kuzum. 2 adet dönemi soğan kürü uyguladım. sonra devam edemedim, hayıta başladım ben de. bu gün 7. günüm. ama bir yandan da tedavi, dr, hastane konularını araştırıyorum. kafamda bir dr ve hastane var şimdilik. önümüzdeki ay, rahim filmi, smear gibi hormon testleri dışında başka tetkiklerle devam etmeyi düşünüyorum. tabii eşimle düzelirsek. bu durumdan hoşlanmasam da bu ara dargınız, bu ay boşa gidecek gibi geliyor hayrolsun napalım...

kizlar size bir sorum olacak uc aydir bebek icin calisiyoruz tabi her defasinda hayal kirikligi. bu 4.ay.olacak.bakalim kismet artik. ben hamilelik dusundugum sure boyunca aman is yapmiyim aman agir kaldirmayim spor yapmayim diye herseyden.kisitladm kendimi tabi olmadigini gorunce insan.kisitladigina bile uzuluyor. Adetime on iki gun var ben rahat rahat evde temizligimide sporumuda yapsam bi sakincasi varmi ki. sonucta hamilemiyim.deilmiyim bilmiyorum

Kuzum uzun yaziyimi ? Onu gördüm diye hatirliyorum forumu eskisi gibi takip edemiyorum. İnş gerek kalmaz cnm.esimde bakildi hareketlilik az onda .iste havuç suyu slklyorum düzenli yaptim hic aksatmadim belki de bir ay olmuştur basladigim günün tarihinide attim. İnş doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kalabiliriz. Bu ay bende slklntilar yasadim yine o isle ilgili onbeşinci günü çok önemliydi kendimi hep o güne hazirlamistim kacgun öncesinden ama olmadi yine düzenli olmadi bende çok kirginim eşime simdi iyiyiz ama ne çare o is düzenli olmayinca nasil olacak ki çok moralim bozuk hayirlisi diyorum çocuk konusunda boyle oluyor hep. Bu sefer şimdiye kadar alti kez filan oldu iste ya ozeldende gonderemiyorum ki canim. Ya canim simdi incir ve havuç yaptım ya yumurtalamam hep devam etmezmiki kafamda hep yumurta catlamasi var acaba catladimi acaba yumurtam varmi?bu ayda olmazsa çok uzulecegim eşime dedimki tüp bebegede gitmeyecegim diyeceğim ki Esim götürmüyor. Topu sana atacam diyorum. Bilmiyorum Allah herkesin yardimcisi olsun . canm sizde dargin durmayin iins. Vesdenizim seni seviyorum kardeşim.

Bende pco var.o yüzden bu ayda yaptım dediğim gibi ikinci kürde hiç ağrı yaşamadım.birincide çok aşırıydı.sende pco yoksa incir ile havuç kürünü yap derim.

Canım üzülme yaa Aynen akışına bırak kafana takma.Testleride ben devlette yaptırmadıgım için bilemiyorum ama hemen cıkmayabilir

anladım canım. ben de forumdayım ama soğan kürü topiğine pek gelemiyorum.
inşaAllah canım. bu arada eşin ve sen kaç yaşındasınız. sen çalışıyor muydun bir de ?
benim eşimde de ileri harekette sorun vardı, ama sayı iyiymiş, normal yolla olur dendi. sanırım sorun bende. pkodan dolayı . hayrola bakalım. bizim de o işten dolayı değil de öyle kadınsı hassasiyetler kırgınlıklar diyelim. bence sen de yumurtladım mı işte şu gün muhakkak ilişki olmalı falan diye kendini de eşini de strese sokma kuzum. rahat olmaya çalış biraz. inşaAllah iyi gelmiştir havuç suyu. ben de bir süre keçiboynuzu yapmıştım biliyorsun ve vitaminler kullanıyordu, ama artık bişey yapmaya hevesim kalmadı.
canım incir yumurtalarının sağlıklı gelişimine yardımcı olmuştur. yumurtlamam hep devam etmez mi derken neyi sordun anlamadım.

28 yasindayim canim nisanin 13 un de 29 olacagim inş. esimde 35,36 yaslarinda. Eşime çok yuklendim biliyorum çok uzdum onu. Ev hanimiyim calismiyorum sen calisiyormusun tatlim? Siz kacyasindasiniz? Yumurtalarim şuan varmidir? hani incir ve havuç yaptim ya yumurtalarim ne durumda acaba? Bilemiyoruzki elh kuru düzenli yaptim. Oluruna birakayim diyorum birakamiyorum.
senin regline ne kadar kaldi? Benim on gün var daha. Herşeyin hayirlisi canim.

kubbaa canım buralardayım ama soğan kürünü 2 adet dönemi ugulayıp bıraktım. ve hayıta başladım. bende her şey aynı yani.
sen nasılsın asıl, kuzucuğun ne durumda

canım asla umudunu yitirme olur mu?
maneviyatını güçlü tut kendini bırakma hiç
ben iyiyim seni merak ettim özledim inan ki
başka hiç bir konuda böyle birbirine bağlanamıyor insan inan ki
bebiş de iyi inşallah heyecanlanıyorum haliyle ama henüz çok erken
dedim ya özledim buradaki sohbeti arkadaşları kk de geziyorum ama hiç bir topik doğru dürüst aktif değil kimseyle sürekli yazışamıyorsun

Temizliğini yap da sspor zararlı olabilir,yürüyüş dışında.hem daha 12 gün varmış,bu kadar stres yapma arkadaşım.

Bende pco var.o yüzden bu ayda yaptım dediğim gibi ikinci kürde hiç ağrı yaşamadım.birincide çok aşırıydı.sende pco yoksa incir ile havuç kürünü yap derim.

en son bildigim kadar yokta bi dr gidiyim baksın bakalım ne çıkacak. incir havuç kürünü düşündüm de süt hormonu yüksek olana iyi gelmiomuş hormon testlerni yaptırimde ona göre karar veriyim diyorum.

Canım üzülme yaa Aynen akışına bırak kafana takma.Testleride ben devlette yaptırmadıgım için bilemiyorum ama hemen cıkmayabilir

kimi uzun sürede çıkıyo diyo çokta sonuclar için beklemek istemiyorum özelde bi dr muayene olmustum yne ona gitcem galba.

kızlaaarrr nerelerdesiniz napıyosunuz? sizleri özledimm pınar, vesdeniz, mehlika, kuzey, kubba ve diğer arkadaşlarım..ben halsizlikten gözümü açamaz oldummm. daha bebişimi göremedim yarın gidicem inşallah görmeye Rabbimin izniyle.. neler yapıyosunuz anlatın. sizlere dua ediyorum sizler de bana dua edin. inşallah herşey yolundadır ve sorun çıkmaz.

Ayyy olmana cok sevindim canim Allah kucagina almayi nasip etsinkorkma sen icini ferah tut guzel haberler alirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…