Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ahahahaaa güldürdün bni valla )) ama bu batmalar soğan kürünü bıraktıktan cok sonraki günler basladı öyle böyle batma değil insanın göbeğine iğne batar mı o kadar ilginç seyler yasadm çok kramp çektim ya. İnş bunlar hamileliktendr cokta ümitli değilim yinede. Bnde aslında sabırsızımdır ama sonunda üzüleceğimi bildgm için yapmıyorum bn yine adet belirtilerine yoruyorum .

Yazarsın canımcım,sonucu.tamam

teşekkür ederim cevabın için canım. benim dün 13. günümdü. ovulasyon testi yaptım önce tekti. 1-2 dk sonra çift çizgi oldu bende dün ilişkiye girdim. bugünde gireyim diyorum. kafam karıştı testin içinde iki çizgiden biri hafifse olmaz dio ben baktığımda ne hafif ne çok belirgindi normal yanındaki çizgi gibi aynıydı. doğru birşey mi yaptım acaba???

Diğer çizgi ile aynı koyulukta olması yeterli diye biliyorum....
ve yumurtlama günlerinde her gün sonrasında gün aşırı ilişki en saglıklısı diye öneriliyor...

arkadaşlar mrb.. bende soğan kürü ne başlamak istiyorum..araştırdığım kadarıyla soğan kürü adetten 7 gün sonra başalayıp 15 gün ama bu içini temizlemek için mi kolay hamılelık için mi yanı bende kadın hastalıları yonunden bı problemım yok,çünkü incir kürü sankı kolay gebelık için anladım direk incir kürümü yapsam çok iyi anlayamadım kullanan detaylı bilgisi olan paylaşabilir mi tşk.

Önce soğan sonra incirve havuç kürü yap bence

hmm o zaman adetim bugun bıtıyo haftaya 15 gün soğan kürü sonrasında da 21 gün incir hawuç kürü 7 gun ara tekrar 21 gün incir hawuç??? doğrumudur..

Haftayı bekleme bugün bitiyorsa iki gün sonra yap. 15 gün.sonra arkasından incir ve havuç kürünü aynen söylediğin gibi.ama 15 tane incir koyma 8–9 tane de olur.ikisini beraber içeceksin ılıdıktan sonra karıştırıp. Havuç ve incir

7. gün dyazıyorlar ama erken başlamam benım içinde daha iyi..ayrıca 15-16 incir banada fazla gelmişti 8-9 tanesini 1 lt suyla..havuç ayrı yapıp sonra mı karıştryım?

7. gün dyazıyorlar ama erken başlamam benım içinde daha iyi..ayrıca 15-16 incir banada fazla gelmişti 8-9 tanesini 1 lt suyla..havuç ayrı yapıp sonra mı karıştryım?
Bak ben sana anlatıyım ordaki yazanı bilmem ama ben tv de saracoğlu dinledşm.yarım litre klorsuz su bu hazır sulardan,kaynamaktayken 8–9 incir 15 dak.kaynat.havucu da aynı miktarda klorsuz suda 20 dak.kaynat.sonra ağzı kapalı ılısın,sonrasındada birbirine karıştır,ve iç.tamam

hmm tmm..teşekkürler..

hmm o zaman adetim bugun bıtıyo haftaya 15 gün soğan kürü sonrasında da 21 gün incir hawuç kürü 7 gun ara tekrar 21 gün incir hawuç??? doğrumudur..

Selam hoşgeldiniz gecen ay ben soğan kurunu on beş gün yaptim. Bu ayda incir ve havuç kurune basladim soğan kurune adetim bittikten sonra basladim. İncir ve havucada adetimin ikinci günü basladim. Yalniz ilk iki gün incir ve havucu içtim sonra sadece incir yapip içtim. Önce bilemedim ikisini yapinca icmis bulundum.sonradanda havucla beraber içtim. İncir yumurtalar için havucta yumurtanın catlamasi için. Sinca size tarifini vermiş inş şifa olur.

Önemli değil arkadaşım.işe yarar umarım

Not almistim yaziyorum Martin 19 unda regl oldum 20 mart incir ve havuç kurune basladim iki gün boyle içtim sonra sade incir içtim önce bilmediğim için kaynatmis olduğumdan içmiş bulundum.

27 martta havucuda incire katmaya basladigim gün.

Son düzenleme:
Vesdenizim yarin incir ve havuc kurumun yirmibirinci günü yedi gün ara vermem lazim degilmi? Bakalim hayirlisi. Sen neler yapiyorsun özledim seni

Mrb..ayin 10 u itibariyle baslycam bakalım once sogan kuruyle sonra incir e..ins faydasini goruruz kismett

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bu ayda olmadı sanırım.ad.et ağrısı gibi ağrı başaladı iki gün sonraydı ama, bugün regli olurum.(( günü geçmiş arkadaşlar umarım hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…