28 yasindayim canim nisanin 13 un de 29 olacagim inş. esimde 35,36 yaslarinda. Eşime çok yuklendim biliyorum çok uzdum onu. Ev hanimiyim calismiyorum sen calisiyormusun tatlim? Siz kacyasindasiniz? Yumurtalarim şuan varmidir? hani incir ve havuç yaptim ya yumurtalarim ne durumda acaba? Bilemiyoruzki elh kuru düzenli yaptim. Oluruna birakayim diyorum birakamiyorum.
senin regline ne kadar kaldi? Benim on gün var daha. Herşeyin hayirlisi canim.
Ayyyolmana cok sevindim canim Allah kucagina almayi nasip etsin korkma sen icini ferah tut guzel haberler alirsin ins
canım asla umudunu yitirme olur mu?
maneviyatını güçlü tut kendini bırakma hiç
ben iyiyim seni merak ettim özledim inan ki
başka hiç bir konuda böyle birbirine bağlanamıyor insan inan ki
bebiş de iyi inşallah heyecanlanıyorum haliyle ama henüz çok erken
dedim ya özledim buradaki sohbeti arkadaşları kk de geziyorum ama hiç bir topik doğru dürüst aktif değil kimseyle sürekli yazışamıyorsun
canım yaşıtmışız. benden 2 ay büyüksün sadece :) eşim de 31e girecek benim. evet canım çalışıyorum.
reglim yeni bitti canım. bakalım hayıt hapı kullanıyorum. düzene girerse ne ala. soğan yapamadım ya geçen ay, yine erken olmuştum.
yumurtaların vardır inşaAllah kuzum. çünkü sen düzenli adet oluyorsun ve tahminimce birkaç gün önce yumurtlamış olman lazım.hadi inşaAllah hayırlı haberlerini alırız bu ay. ama bana kalırsa bir rahim filmi çektirmeni öneririm. bir de eşine vitamin de içir. eczanelerde satılıyor. E vitamini ve Çinko bu konuda çok iyi geliyormuş. eşime almıştım ben ve bir müddet kullandı. gerçi bu ara aksadı da malum sebepten dolayı.
zaten saraçoğlu da öneriyor, keçiboynuzunun yanında doğal E vitamini kullanılırsa daha iyi olur diye. hayırlısı canım. seni anlıyorum, kolay değil ama inan oluruna bırakınca her şey daha güzel olacak. Allah büyüktür.
kızlaaarrr nerelerdesiniz napıyosunuz? sizleri özledimm pınar, vesdeniz, mehlika, kuzey, kubba ve diğer arkadaşlarım..ben halsizlikten gözümü açamaz oldummm. daha bebişimi göremedim yarın gidicem inşallah görmeye Rabbimin izniyle.. neler yapıyosunuz anlatın. sizlere dua ediyorum sizler de bana dua edin. inşallah herşey yolundadır ve sorun çıkmaz.
Can daha önce cektirdim rahim filmi ve tuplerim acikti elh. Hakkimizda hayirlisi olsun tattlim. Ne öğretmenisin?
Oyle canim bebisler hic ummadigin anda boyle guzel surprizLer yapiyorlaramin aminn bebeğimm :) 5+3 haftalık olduk teyzesi daha çok miniğiz ama olsun annem beni güzel besliicekksen neler yapıyosun? ben geçen aydan umudumu kesmiştim hamileymişim meğerse. çok şaşırmştım.
kızlaaarrr nerelerdesiniz napıyosunuz? sizleri özledimm pınar, vesdeniz, mehlika, kuzey, kubba ve diğer arkadaşlarım..ben halsizlikten gözümü açamaz oldummm. daha bebişimi göremedim yarın gidicem inşallah görmeye Rabbimin izniyle.. neler yapıyosunuz anlatın. sizlere dua ediyorum sizler de bana dua edin. inşallah herşey yolundadır ve sorun çıkmaz.
canımm merhabailk aylar gebelikte uyku ve halsizlik çok olurmuş evet. çalışmıyorsan bol bol yatar dinlenirsin. kuzucuğun sağlıkla gelişsin ve vakitlice doğsun da kucakla onu, bol bol öp, mis gibi kokla... oy Yaratan Rabbimize şükürler olsunnn...
ben iyiyim canım. her şey aynı. soğan kürünü 2 dönem yaptıktan sonra geçen dönem yapamamıştım ve erken adet oldum, ben de hayıt hapına başladım. bakalım bu ay da olmazsa artık doktora gitme planları yapıyorum. hayırlısı...
Oyle canim bebisler hic ummadigin anda boyle guzel surprizLer yapiyorlaro mucizeyi doyasiya yasa ins bende cincimemle ugrasiyrm buaralar bendede bunalim hali var
Elh iyiyim canim kendine dikkat et. İncir Ve havuç kurum bugün yimibir gün oldu devam bakalim hayirlisi.
canım kürlerin bitince biraz ara versene. belki o ara hamile kalırsın. benim öyle oldu çünkü.
Allahimmm sukurler olsunnnkızlaaarrr nerelerdesiniz napıyosunuz? sizleri özledimm pınar, vesdeniz, mehlika, kuzey, kubba ve diğer arkadaşlarım..ben halsizlikten gözümü açamaz oldummm. daha bebişimi göremedim yarın gidicem inşallah görmeye Rabbimin izniyle.. neler yapıyosunuz anlatın. sizlere dua ediyorum sizler de bana dua edin. inşallah herşey yolundadır ve sorun çıkmaz.
canım güzel dileklerin için çookk çoookk teşekkür ederimm.. aminnnn..Rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah.. tatlım bi tavsiyede bulunucamm ben soğan kürünü yaparken farkında olmadan çok stres olduğumu anladım. "işe yarayacak mı? olacak mı? oldu mu?" diye.. 2.ay uygulayamadım bak hamile kaldım. şu kürleri bıraksan bi süre denesen olmaz mı kuzum? nasılsa 2 dönem uyguladın ve işe yaraması için bi zaman geçmesi gerekiyo bence.
canım teşekkür ederim. amiiinnn.... haklısın biraz akışına bırakmak gerek. ama ben pkoluyum. vallahi bebek istiyorum ama artık öncelikle düzenli adet görebilmeyi hayal ediyorum. zaten kür uygulamıyorum şu ara. hayıt hapı içiyorum sadece. o da adetimi düzene soksun ve ardından tabii ki bebiş diye. Allah büyük. hayırlısı napalım.
Allahimmm sukurler olsunnn
Sevincimden yerimde duramiyorum canimmmm cok sevindimmm
Insallah saglikli olsunn calismiyorsan bol bol uyu canim tatli uykular bunlar
Tebrik ederim ne kadarlik canim?
canım teşekkür ederim. amiiinnn.... haklısın biraz akışına bırakmak gerek. ama ben pkoluyum. vallahi bebek istiyorum ama artık öncelikle düzenli adet görebilmeyi hayal ediyorum. zaten kür uygulamıyorum şu ara. hayıt hapı içiyorum sadece. o da adetimi düzene soksun ve ardından tabii ki bebiş diye. Allah büyük. hayırlısı napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?