Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım yaşıtmışız. benden 2 ay büyüksün sadece :) eşim de 31e girecek benim. evet canım çalışıyorum.
reglim yeni bitti canım. bakalım hayıt hapı kullanıyorum. düzene girerse ne ala. soğan yapamadım ya geçen ay, yine erken olmuştum.
yumurtaların vardır inşaAllah kuzum. çünkü sen düzenli adet oluyorsun ve tahminimce birkaç gün önce yumurtlamış olman lazım. hadi inşaAllah hayırlı haberlerini alırız bu ay. ama bana kalırsa bir rahim filmi çektirmeni öneririm. bir de eşine vitamin de içir. eczanelerde satılıyor. E vitamini ve Çinko bu konuda çok iyi geliyormuş. eşime almıştım ben ve bir müddet kullandı. gerçi bu ara aksadı da malum sebepten dolayı.
zaten saraçoğlu da öneriyor, keçiboynuzunun yanında doğal E vitamini kullanılırsa daha iyi olur diye. hayırlısı canım. seni anlıyorum, kolay değil ama inan oluruna bırakınca her şey daha güzel olacak. Allah büyüktür.

Son düzenleme:
Ayyy olmana cok sevindim canim Allah kucagina almayi nasip etsinkorkma sen icini ferah tut guzel haberler alirsin ins

amin aminn bebeğimm :) 5+3 haftalık olduk teyzesi daha çok miniğiz ama olsun annem beni güzel besliicekk sen neler yapıyosun? ben geçen aydan umudumu kesmiştim hamileymişim meğerse. çok şaşırmştım.

canım arada uğra. benim de aklımdan geçiyordun inan, kubbaa bizi unuttu galiba diye. bebeğini anlat, kontrollerinizi anlat. ben buralardayım genelde.
bizim topik çok hareketliydi. bu aralar biraz durgunlaştı ama yeni gebelik haberleriyle heyecanlanıyoruz ara ara. yakın zamanda 2 gebelik haberi daha aldık mesela. inşaAllah gerisi de gelecek Allahın izniyle...
yok umudumu yitirmiyorum ama son zamanlarda garip haller var üstümde. hayrolsun bakalım.
sana da bebeğine de sağlık, huzur diliyorum canım. özletme kendini

butterfly143;34814690]amin aminn bebeğimm :) 5+3 haftalık olduk teyzesi daha çok miniğiz ama olsun annem beni güzel besliicekk sen neler yapıyosun? ben geçen aydan umudumu kesmiştim hamileymişim meğerse. çok şaşırmştım.

Darısı başımıza inşallah sağlıkla alırsın kuağına bebeğini :)

Can daha önce cektirdim rahim filmi ve tuplerim acikti elh. Hakkimizda hayirlisi olsun tattlim. Ne öğretmenisin?

canımm merhaba ilk aylar gebelikte uyku ve halsizlik çok olurmuş evet. çalışmıyorsan bol bol yatar dinlenirsin. kuzucuğun sağlıkla gelişsin ve vakitlice doğsun da kucakla onu, bol bol öp, mis gibi kokla... oy Yaratan Rabbimize şükürler olsunnn...
ben iyiyim canım. her şey aynı. soğan kürünü 2 dönem yaptıktan sonra geçen dönem yapamamıştım ve erken adet oldum, ben de hayıt hapına başladım. bakalım bu ay da olmazsa artık doktora gitme planları yapıyorum. hayırlısı...

Can daha önce cektirdim rahim filmi ve tuplerim acikti elh. Hakkimizda hayirlisi olsun tattlim. Ne öğretmenisin?

anladım kuzu çok iyi yapmışsın, ben de çektireceğim onun planlarını yapıyorum da biraz korku var. hayırlısı bakalım.
Türkçe öğretmeniyim canım.

amin aminn bebeğimm :) 5+3 haftalık olduk teyzesi daha çok miniğiz ama olsun annem beni güzel besliicekk sen neler yapıyosun? ben geçen aydan umudumu kesmiştim hamileymişim meğerse. çok şaşırmştım.
Oyle canim bebisler hic ummadigin anda boyle guzel surprizLer yapiyorlar o mucizeyi doyasiya yasa ins bende cincimemle ugrasiyrm buaralar bendede bunalim hali var

Elh iyiyim canim kendine dikkat et. İncir Ve havuç kurum bugün yimibir gün oldu devam bakalim hayirlisi.

canım güzel dileklerin için çookk çoookk teşekkür ederimm.. aminnnn..Rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin inşallah.. tatlım bi tavsiyede bulunucamm ben soğan kürünü yaparken farkında olmadan çok stres olduğumu anladım. "işe yarayacak mı? olacak mı? oldu mu?" diye.. 2.ay uygulayamadım bak hamile kaldım. şu kürleri bıraksan bi süre denesen olmaz mı kuzum? nasılsa 2 dönem uyguladın ve işe yaraması için bi zaman geçmesi gerekiyo bence.

Oyle canim bebisler hic ummadigin anda boyle guzel surprizLer yapiyorlar o mucizeyi doyasiya yasa ins bende cincimemle ugrasiyrm buaralar bendede bunalim hali var

ayy bu aralar nedir bu bunalım hali herkes aynı durumda. güzel şeyler düşün hayatım. acaba mevsimsel mi diyorum??

Allahimmm sukurler olsunnn
Sevincimden yerimde duramiyorum canimmmm cok sevindimmm
Insallah saglikli olsunn calismiyorsan bol bol uyu canim tatli uykular bunlar
Tebrik ederim ne kadarlik canim?

canım teşekkür ederim. amiiinnn.... haklısın biraz akışına bırakmak gerek. ama ben pkoluyum. vallahi bebek istiyorum ama artık öncelikle düzenli adet görebilmeyi hayal ediyorum. zaten kür uygulamıyorum şu ara. hayıt hapı içiyorum sadece. o da adetimi düzene soksun ve ardından tabii ki bebiş diye. Allah büyük. hayırlısı napalım.

Benim söyleyeceğim hamilelik ile ilgili değil ama küçük bi önerim. Hayıt hapı yerine hayıt suyu içsen senin için daha iyi olur diye düşünüyorum bende regl dönemimdeki ağır ağrılarımdan dolayı kullanıyorum ve ilk reglim çok hafif geçti ağrısız diye bilirim. Hapla vücudunu yorma derim sabah akşam yarım çay bardağı içmeni öneririm. Bana öneren kişi kadın hastalıklarının hepsine iyi geldiğini söylemişti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahimmm sukurler olsunnn
Sevincimden yerimde duramiyorum canimmmm cok sevindimmm
Insallah saglikli olsunn calismiyorsan bol bol uyu canim tatli uykular bunlar
Tebrik ederim ne kadarlik canim?

hehe saol bebişimmm bugün 5+3 haftalığız teyzesiiii =)) öper ellerinden hehe :) darısı başına bebeğimm valla günün çoğu yatarak geçiyo zaten. kasık ağrılarım ve belimde batmalar oluyo çünkü.

hayırlısı bitanem.. eminim Allah ın izniyle şifa bulacaksın inşallah.. ama ben şuna çok inanıyorum tatlım Rabbim en hayırlı zamanda verir ve o bu zaman değil demek ki. yani işin manevi yönü. gerçekten öyle. ben bebek istemiyodum istemiyodum bi buçuk sene korundum sonra birden nasıl bebek sevgisi düştü içime. ben hep derdim ki "ben hemen ilk ay hamile kalırım ya sorun değil" sonra kaç kez ya olmazsa korkusunu yaşadım. ve geçen ay mucize gibi resmen. hamile kaldım hastalıklarla boğuşurken. ve Rabbim ol dedi oldu...her şeyi Allah bilir.. -kulum dedi ne zaman olup olmayacağına ben karar veririm- gerçekten inançlı ve ibadet etmeye çalışan bi insanım ama bu sefer bunları içimden hissettim yani. bir de annem saolsun namazında abdestinde bir kadın. Allah razı olsun bana her gün dua etmiş. bebek istediğimi biliyodu. bu arada bnm öz halamın hiç çocuğu olmamış. bundan da biraz endişeliydik. neyse bi gün annem kulağıma fısıldadı "yavrum inşallah bebişin gelecek çok dua ediyorum sana" ertesi sabah bi şey beni test yapmaya itti veee pozitif. 2 çizgiyi görünce ben o kadar duygulandım ki ağla ağla içim çıktı Allah ım sana şükürler olsun diye diye.. neyse çok uzattım kuzum o kadar içten diliyorum ki şu an, inşallah bir anda pko dan kurtulursun ve sürpriz bi şekilde gebe olduğunu öğrenirsin:)

kızlar birşey soracam. ben incir kürüne adetin 7. günü başladım. bugün 16.günüm.yani 9 gün yaptım. artık bırakıp çatlamasını bekleyeyim diyorum. havuçlu olan karışımı yapmayacam. çünkü benim yumurtalar kendiliğinden çatlayabiliyor. tarifte 21 gün uygulanacak dior.ama ben havuçluyu uygulamayacağım için bırakayım diorum.ne dersiniz????? yardımcı olursanız sevinirim kızlar bilgilerinize ihtiyacım var:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…