hayırlısı bitanem.. eminim Allah ın izniyle şifa bulacaksın inşallah.. ama ben şuna çok inanıyorum tatlım Rabbim en hayırlı zamanda verir ve o bu zaman değil demek ki. yani işin manevi yönü. gerçekten öyle. ben bebek istemiyodum istemiyodum bi buçuk sene korundum sonra birden nasıl bebek sevgisi düştü içime. ben hep derdim ki "ben hemen ilk ay hamile kalırım ya sorun değil" sonra kaç kez ya olmazsa korkusunu yaşadım. ve geçen ay mucize gibi resmen. hamile kaldım hastalıklarla boğuşurken. ve Rabbim ol dedi oldu...her şeyi Allah bilir.. -kulum dedi ne zaman olup olmayacağına ben karar veririm- gerçekten inançlı ve ibadet etmeye çalışan bi insanım ama bu sefer bunları içimden hissettim yani. bir de annem saolsun namazında abdestinde bir kadın. Allah razı olsun bana her gün dua etmiş. bebek istediğimi biliyodu. bu arada bnm öz halamın hiç çocuğu olmamış. bundan da biraz endişeliydik. neyse bi gün annem kulağıma fısıldadı "yavrum inşallah bebişin gelecek çok dua ediyorum sana" ertesi sabah bi şey beni test yapmaya itti veee pozitif. 2 çizgiyi görünce ben o kadar duygulandım ki ağla ağla içim çıktı Allah ım sana şükürler olsun diye diye.. neyse çok uzattım kuzum o kadar içten diliyorum ki şu an, inşallah bir anda pko dan kurtulursun ve sürpriz bi şekilde gebe olduğunu öğrenirsin:)
kızlar birşey soracam. ben incir kürüne adetin 7. günü başladım. bugün 16.günüm.yani 9 gün yaptım. artık bırakıp çatlamasını bekleyeyim diyorum. havuçlu olan karışımı yapmayacam. çünkü benim yumurtalar kendiliğinden çatlayabiliyor. tarifte 21 gün uygulanacak dior.ama ben havuçluyu uygulamayacağım için bırakayım diorum.ne dersiniz????? yardımcı olursanız sevinirim kızlar bilgilerinize ihtiyacım var:18:
Kuzum sendemi incir yapıyorsun bilmiyordum. Bende adetimin ikinci günü basladim dun yirmibire tamamladim. İncir yumurtaları cogaltiyor diye biliyorum çok yumurta olduğu için baski olup çatlamaya bilimiyormuş havucta kat derim ama yinede sen bilirsin tatlim havuç catlatiyormus. Regline ne kadar kaldi? Ben önce bilemedim kaynatmis bulundugumdan ilk iki gün incir ve havuç içtim sonra inciri sade içtim
Tekrar adetimin sonunda havucuda incire katip içmeye basladim. İnciri 15 dk kaynatiyorsun havucuda ayri kapta 20 dk kaynatiyorsun ilidiktan sonra ikisini birbirine katip iciyorsun. Afiyet bal şifa olsun inş.
evet mehlikacım bende başladım. umarım faydasını görürüz. benim bugün 10.gün sadece incir içtim 10 gün boyunca ,bu saatten sonra havuç yapsam olurmu. bu arada ne zamandır görmüodum seni nasılsın
evet mehlikacım bende başladım. umarım faydasını görürüz. benim bugün 10.gün sadece incir içtim 10 gün boyunca ,bu saatten sonra havuç yapsam olurmu. bu arada ne zamandır görmüodum seni nasılsın
Olur tatlim neden olmasin ki bak Saracoğlu bile havucla diyor demek varki birşey öyle diyor . çok arastirdim ben havucla yapilmasi daha iyi.inş faydasini goruruzde hayirlisi ile Rabbimin emanetlerine kavusuruz. Elh iyiyim sen nasilsin? Birde simdi yedi gün ara verilecek ya bugün icmedim ara verdiğim için kurde öyle diyor. çok düzenli içtim aksatmadim. Adetime dokuz gün kaldi adet olursam o zamanmi ikinci yirmi bir günlük olan küre devam edeyim reglimi bekliyim demi?
21 gün yapip
7 gün ara
Tekrar 21 gün yapmak.
Tarif boyle demi ?
Canim sen soğan kurudemi yapmistin? Gecen ay soğan yapmistim bende bu ayda bu kürhem havucla daha kolay içiliyor diğer turlu sade incir çok tatli oluyor.
evet canım olmazsa ikinci küre başlamalısın. inş ikinci küre başlamamıza gerek kalmadan hamile olduğmuzu öğreniriz :) bi de 2 güne bir mi ilişki oluo her gün mü yapmalıyız
Gün asiri diye biliyorum ama bizim gün asiri oldu diyemem pek düzenli olmadi . şimdiye kadar dunle beraber yedi.
İnş gerek kalmaz kuzum.hamile kaliriz.
benimde cumartesi, pazartesi, salı bi de bugün. iki güne birde ya günümü kaçırırsam die kokrkuyorum :44:
hehe saol bebişimmm bugün 5+3 haftalığız teyzesiiii =)) öper ellerinden hehe :) darısı başına bebeğimm valla günün çoğu yatarak geçiyo zaten. kasık ağrılarım ve belimde batmalar oluyo çünkü.
canım keşke o günler olsaydı. gerçi benim bugün 16.günüm dün ovulasyon yaptım negatifti. demekki benim 14. 15 günde yumurta çatlamadı belki bugün. yani 16 da yaptıysanda olabilir :)Canim birde rahat olabilsek olamiyoz iste. Bende çok düşündüm ama Rabbim verirse bir seferde iki seferde olmaylada verir. Kendimi şöyle rahatlatiyorum kur yaptik ya yumurtalamamiz devam ediyordur demi ? Yani adetinin 14 ve 15 . günleri çok önemli diyor ya benim o günlerde olmadi iste:-(
Benim söyleyeceğim hamilelik ile ilgili değil ama küçük bi önerim. Hayıt hapı yerine hayıt suyu içsen senin için daha iyi olur diye düşünüyorum bende regl dönemimdeki ağır ağrılarımdan dolayı kullanıyorum ve ilk reglim çok hafif geçti ağrısız diye bilirim. Hapla vücudunu yorma derim sabah akşam yarım çay bardağı içmeni öneririm. Bana öneren kişi kadın hastalıklarının hepsine iyi geldiğini söylemişti.
deren teşekkür ederim. haklısın bitkilerle tedavi daha doğru ama kür uygulamaktan yoruldum inan. eşime kendime kanat kaynat derken gına gelmişti. çalıştığım için biraz da zor geliyor. hayırlısı bakalım. bu ay kullanayım da önümüzdeki ay tedaviye başlamazsam otunu alır kullanırım inşaAllah. sağ ol
hayırlısı bitanem.. eminim Allah ın izniyle şifa bulacaksın inşallah.. ama ben şuna çok inanıyorum tatlım Rabbim en hayırlı zamanda verir ve o bu zaman değil demek ki. yani işin manevi yönü. gerçekten öyle. ben bebek istemiyodum istemiyodum bi buçuk sene korundum sonra birden nasıl bebek sevgisi düştü içime. ben hep derdim ki "ben hemen ilk ay hamile kalırım ya sorun değil" sonra kaç kez ya olmazsa korkusunu yaşadım. ve geçen ay mucize gibi resmen. hamile kaldım hastalıklarla boğuşurken. ve Rabbim ol dedi oldu...her şeyi Allah bilir.. -kulum dedi ne zaman olup olmayacağına ben karar veririm- gerçekten inançlı ve ibadet etmeye çalışan bi insanım ama bu sefer bunları içimden hissettim yani. bir de annem saolsun namazında abdestinde bir kadın. Allah razı olsun bana her gün dua etmiş. bebek istediğimi biliyodu. bu arada bnm öz halamın hiç çocuğu olmamış. bundan da biraz endişeliydik. neyse bi gün annem kulağıma fısıldadı "yavrum inşallah bebişin gelecek çok dua ediyorum sana" ertesi sabah bi şey beni test yapmaya itti veee pozitif. 2 çizgiyi görünce ben o kadar duygulandım ki ağla ağla içim çıktı Allah ım sana şükürler olsun diye diye.. neyse çok uzattım kuzum o kadar içten diliyorum ki şu an, inşallah bir anda pko dan kurtulursun ve sürpriz bi şekilde gebe olduğunu öğrenirsin:)
Otu almana gerek yokki canım zaten aktarlarda hazır suyunu satıyorlar 😉
canım keşke o günler olsaydı. gerçi benim bugün 16.günüm dün ovulasyon yaptım negatifti. demekki benim 14. 15 günde yumurta çatlamadı belki bugün. yani 16 da yaptıysanda olabilir :)
deren teşekkür ederim. haklısın bitkilerle tedavi daha doğru ama kür uygulamaktan yoruldum inan. eşime kendime kanat kaynat derken gına gelmişti. çalıştığım için biraz da zor geliyor. hayırlısı bakalım. bu ay kullanayım da önümüzdeki ay tedaviye başlamazsam otunu alır kullanırım inşaAllah. sağ ol
Canim inş.
Dediğin gün oldu tatlim bugün ovulasyon yaptinmi ? ya bu ovulasyon yumurta testini anlamak icinmi? Peki bu testle Yumurtanın catladiginidami ogreniyorsun ?
Vesdenizim yaziyi kopyalayamadim sanada sordum tabi yazini alinti yapmadigim için nerden goreceksinki ya simdi yedi gün ara vercem ya bu küre bugün verdim inş. adetime dokuz gün var bu kurde ikinci yirmi bir günlük olan kur yedi gün sonra diyor simdi regl oluncami ikinci küre devam edeyim ne dersin? senin cvbina ihtiyacim var bu kuru icmeme sen vesile oldun bebem.
Birde 21 gün yapip
7 gün ara vermek
Tekrar 21 gün yapmak
Tarif böyleydi demi.
Yalniz benim reglime daha dokuz gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?